PsYChiC Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Όποιος ξέρει αν έχουν έρθει στην Ελλάδα τα mobos με chipset nForce 4 SLI ας με ενημερώσει.
kogos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 έχω στα χέρια μου το ASUS A8N-SLI... σε λίγο καιρό θα γίνει review... Παρ'όλα αυτά, Ελλάδα επίσημα στο τέλος του Γενάρη
theobabis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 kogos, αναφερεσαι γενικα σε pci-e, σε sli, ή συγκεκριμενα στην asus a8n sli? thanx
phovos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 sto timokatalogo tou http://www.matsoukasbros.gr exei olh th seira nforce4 ths MSI alla de xerw an ta exei se stock!an 8es kane ena thlefwno kai rwta!
phovos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 oups..sorry gia to tupografiko!! :roll: phra thlefwno etsi apo periergia alla lene oti ta anamenoun...
PsYChiC Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Ένας φίλος μου παρηγγειλε απο το πλαισιο Asus A8N-SLi Deluxe nForce4 SLi και του ειπα ν απο βδομαδα θα ειναι εδω(Ρωτησε και για το Gigabyte K8NXP-SLi nForce4 SLi αλλα δεν το ειχαν),αρα λογικα σιγα σιγα θα ερθουν και τα υπολοιπα
kogos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 kogos' date=' αναφερεσαι γενικα σε pci-e, σε sli, ή συγκεκριμενα στην asus a8n sli? thanx [/quote'] αναφέρομαι συγκεκριμένα στην ASUS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.