Προς το περιεχόμενο

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΝ-LINE STORE!!!

gelo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ειναι ευκολο να στησει κανεις με λιγες γνωσεις και με ψαξιμο στο internet ενα oscommerce site???? Εχω ήδη ενα σαιτ αλλα τα γραφικα και καποιες παραμετροποιησεις μου τα εστησε αλλος!!! Εγω εκανα την ύπόλοιπη δουλεια (εμφανιση μεγεθος φωτο καταχωρηση προιόντων κλπ). τωρα θελω να κανω νεα παραμετροποιηση (να βαλω specials-bought also-most sold κλπ) αλλα αυτος που του εστησε αποφάσισε να σταματησει να ασχολειται με το oswcommerce (!!!!) και με κρέμασε!!!

Σκεφτομαι να σηκωσω ενα αλλο σαιτ (1η ερώτηση θα πρεπει να κλεισω καπποια διευθυνση ή μπορω και σε δωρεαν domain) για να κανω απο εκει τις δοκίμες μου -δλδ στησιμο ενος δοκιμστικου σαιτ!! και επισης ποσο βαθεις γνωσεις HTML θα πρεπει να αποκτήσω!!!!

Ειμαι λιγο ασχετος αλλα μαθαινω σχετικα γρηγορα ειμαι και 8 ωρες στην ημερα στο internet!!!!

Δημοσ.

να κάνω εγώ μια ερώτηση. Άμα στήσεις online μαγαζί μέσα από το e-bay δεν είναι καλύτερα? Δεν μπορεί να μπλέξει η εφορία μαζί σου έτσι δεν είναι?

Δημοσ.
να κάνω εγώ μια ερώτηση. Άμα στήσεις online μαγαζί μέσα από το e-bay δεν είναι καλύτερα? Δεν μπορεί να μπλέξει η εφορία μαζί σου έτσι δεν είναι?

Το σαιτ δεν ειναι φορολογικο στοιχειο και δεν ελεγχεται ετσι και αλλιως!! Απλα θεωριτικά καθε αποστολη πρεπει να συνοδευεται απο καποια απόδειξη. Στα μεταχειρισμενα προιοντα εχει πληρωθει ο ΦΠΑ οπότε δεν χρειάζεται!

2η ερωτηση τι παραπάνω κωδικους εχει αυτος που μου εφτιαξε το σαιτ γιατι δεν με αφηνει να αλαξω καποιπυς κώδικες!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...