kSiS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 το παίζει κανείς αυτό ρε παιδιά ? εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα.. το παίζω στο scenario και δεν μπορώ να καταλάβω απο τί εξαρτάται το park value ? συγκεκριμένα είμαι στην πρώτη πίστα στο τελευταίο....hm.... εεεε... αποστολή να την πώ. που θέλει visitors 600 κ park value 100.000. ρε σεις τα έχω δοκιμάσει όλα, αλλά δεν μπορώ να ανέβω πάνω από 77.000 έχω ξοδέψει χρήμα στο πάρκο.έχω μαζεύψει χρήμα. βαζω οτι μπορω. οι visitors εχουν φτασει και τους 800, αλλά το park value παραμένει ανάμεσα στο 66.000 με 77.000 . λοιπόν ?
CONAN Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 File mou eimai enas fanatikos tou Roller Coaster... Aplws tha prepei na ftiaxneis synexeia pramata, trenakia kai paixnidia...oso pio poly paizoun oi visitors sou toso pio poly park value exeis. Eidika sthn prwth pista me phge sta 100000 molis evala to teleytaio roller coaster pou dinei. Genika tha prepei na a3iopoieis to parko sou kai na to gemizeis....Oti allo thes, edw eimaste.
Isis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 ειναι τριδιαστατο εντελως το παιχνιδι? καμμια σχεση με τα προηγουμενα RC??
kSiS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 μπα.. δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω..CONAN κάτι άλλο... ρε σύ και γω θέλω να βάλω το τελευταίο coaster αλλά δεν έχω λεφτά. είμαι στο -(χρωστάω) αλλά αυτά ανεβαίνουν αλλά μέχρι ένα σημείο. ποτέ δεν περνάνε πάνω από το 2000.και έτσι αναγκάζομαι να χτίζω μαγαζάκια.
WaVe Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Gia na min anoiksw kenourio topic eipa na "ksethapsw" auto.. Egw arxisa na to paizw twra k exw kapies apories k tha ithela ti vohthia sas. 1) Vasika pws vazw perissoterous mixanikous ? 2) K pws stamataw to broken down pou kanoun sinexos ta magazakia pou ftiaxnw? 3) Pws oloklirwnw ena trenaki? Den me afinei oute kan na kanw testing .. :roll:
kSiS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 έχω πάρα πολύ καίρο να το παίξω και στο μόνο που μπορώ να σου απαντήσω είναι στο 2). για να μην έχεις πολλά broken down απλά φέρνεις αρκετούς μηχανικούς γιατί αυτοί όταν δεν έχουν να επισκευάσουν κάτι απλά κάνουν συντήρηση.
WaVe Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 έχω πάρα πολύ καίρο να το παίξω και στο μόνο που μπορώ να σου απαντήσω είναι στο 2). για να μην έχεις πολλά broken down απλά φέρνεις αρκετούς μηχανικούς γιατί αυτοί όταν δεν έχουν να επισκευάσουν κάτι απλά κάνουν συντήρηση. Exw giro stous 1000 episkeptes k kapou stous 15-17 mixanikous, den einai arketoi ?? :roll: Tous misous tous exw na episkevazoun k tous allous misoun na epitiroun!
raziels Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Να πω και εγώ το πρόβλημα που έχω με τον εν λόγο παιχνίδι. Όταν πάω να το τρέξω μου βγάζει μήνυμα "out of range" στην οθόνη. Κατέβασα την ανάλυση στην οθόνη αλλά τίποτε. Καμμία βοήθεια? Ευχαριστώ
stormrunner Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 επιτέλους βρήκα κάποιους που ασχολούνται με το παιχνίδι τόσο καιρό έψαχνα!.............το park value αυξάνεται με την δημιουργία παιχνιδιών και ρόλερ κόστερ κυρίως!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.