Προς το περιεχόμενο

simvatotita mobo kai cpu sempron

top-gear

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pls an kapoios kserei sigoura tin apantisi, exo ti mobo afti

Biostar M7VIP

Chipset VIA KT333

Form factor ATX

FSB FSB 200/266MHz

Memory 3 DDR SDRAM

PC1600/PC2100/PC2700

3 Gb - max

Processor AMD Duron/Athlon

Socket A (Socket 462)

kai thelo na paro afto to cpu. kanei?

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1038&Nav_Section_Id=1036&Catalog_Id=1&Product_Id=229140&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Δημοσ.

Αν και είναι αρχαία η μητρική σου λογικά θα δουλέψει αφού μπωρεί να δόσει 166 bus.Δεν θα τον βλέπει όμως για Sempron αλλά γενικά για XP σαν να ήταν T-bred. :D

Δημοσ.

Κατά 99% όχι φίλε μου... Από ότι λέει στο site τους μόνο το ΚΜ266Pro τον υποστηρίζει..

Η καλύτερη και ασφαλέστερη λύση θα ήταν να τους στείλεις mail :wink:

Δημοσ.

Ξαναλέω....είναι T-bred core.Σίγουρα θα δουλέψει αλλά δεν θα τον βλέπει για Sempron...θα τον ονοματίζει σαν τον αντίστειχο T-bred.

Δημοσ.

Εγω εχω μητρικη την gigabyte GA7VA VIA KT400 chipset rev. 1.0 την οποια εκανα bios update σε 12 που λεει στο site κατι για sempron!!!!

Δηλαδη τωρα μπορω να βαλω sempron ??Aν ναι μεχρι τι συχνοτητα ξερει κανεις??Εχω athlon xp +2200 αξιζει να βαλω sempron και τι μου προτεινετε για ποια συχνοτητα???

Δημοσ.

Το ξαναλέω.. για να μην κλαίτε τα λεφτάκια σας.. και για να έχετε 100% ήσυχο το κεφάλι σας.. στείλτε ένα e-mail στον κατασκευαστή του mobo σας και δείτε τι θα σας πούνε :wink: Πολλές φορές.. και με πολλά hardware εξαρτήματα.. η λογική απέχει από την πραγματικότητα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...