Thakyr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Θέλω να πάρω ενα scanner.Το χρειάζομαι κυρίως για εγγραφα. Αν με εξυπηρετούσε και για να περνάω φωτογραφίες ακόμη καλύτερα. ΣΕ τι τιμή κυμαινεται μια τέτοια συσκευή-κάποια πρόταση; Sorry αν έπρεπε να μπει αλλόυ το post!
Kerk Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Αφού δε σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα η εικόνα,μπορείς να πάρεις τον οικονομικότερο της hp,τον 2400C. Αυτόν κατέχω και εγώ και πίστεψέ με με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο,ειδικά στις εργασίες για τη σχολή μου(πολύ καλό λογισμικό). Επίσης στις φωτογραφίες δεν έχω κανένα παράπονο,είναι πολύ καλύτερος από τις αντίστοιχες λύσεις άλλων κατασκευαστών. Μόνο μειονέκτημα που αντικατοπτρίζεται και στην τιμή:δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορος. Από τη στιγμή που θα ζεσταθεί,τη σελίδα του κειμένου τη σκαννάρει σε 30-35 δεύτερα,όμως ελαχιστα λάθη,πολλές φορές και μηδαμινά. Δες και αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.207179
palawiaris Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Η δικιά μου γνώμη ότι έχει σχέση με οπτικά μέσα cannon απλά κορυφές αλλά άκουσε και αλλων γνώμες
dpolal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Και εγώ είμαι υπέρ των Cannon... (καθαρά υποκειμενική άποψη βέβαια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.