Χλέμπουρας Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Xronia polla kai eutixismeno to neo etos. Otan pao na paro tilefono apo to spiti kai briskomai sto internet me petaei ekso. Giati? Afto ginete mono apo mia siskeui. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χλέμπουρας Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Kanenas den kserei ti simbenei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Kanenas den kserei ti simbenei? Έχεις βάλει φίλτρο ή splitter στην συσκευή που σε πετάει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χλέμπουρας Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Ναι σε όλες έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 δοκιμασε αλλο φιλτερακι στην συσκευη μηπως το υπαρχον εχει προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fireball Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Νομίζω πως είναι θέμα φίλτρου έτσι ακούγετε πάντως. Το φίλτρο μπαίνει πρίν απο την συσκευή (τηλέφωνο) και οχι μετά απο το spliter γιατί αν είναι μετά δέν χρειάζεται φίλτρο την δουλειά την κάνει το spliter. Αυτό γίνεται μόνο στην περίπτωση που το τηλέφωνο σου είναι πρίν απο το Modem. Το ίδιο είχα πάθει και εγώ. Τέλος δοκιμασε αλλο φιλτερακι στην συσκευη μηπως το υπαρχον εχει προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χλέμπουρας Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Αν το βγαλο τελιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fireball Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δοκίμασε το και αυτό και αν δέν αλλάζει η κατάσταση μάλλον το φιλτράκι εχει πρόβλημα, να το πας για αντικατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Αν εχεις splitter δεν χρειαζεσαι φιλτρο.Στην μια γραμμη που εχω μονο τηλεφωνο εχω φιλτρο ενω εκει που εχω modem+τηλεφωνο εχω το splitter.Προσεξες καλα μηπως εχεις βαλει λαθος τα καλωδια στο splitter πανω?(γραφει πανω τις υποδοχες) Αν βαλεις την συσκευη πανω στην γραμμη απευθειας εχεις παρασιτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χλέμπουρας Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Sorry παιδιά δεν εχω βάλει στην συσκευή ούτε φίλτρο, ούτε spliter. Τα έχω βάλει όλα σε άλλες συκευές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Gia na min anoigo kai allo Topic 8elo na rotiso to eksis: Exo to paketo Forthnet adsl in a box ISDN. To xrisimopoio edo kai 1 mhna peripou xoris apolytos kanena problima. To problima einai oti otan me pernei tilef. kapoios sto spiti (eite eimai syndedemenos sto internet eite oxi) xtypaei mia fora san anapantiti diladi. Tin 2h fora pou prospa8ei o idios na me parei pali xtypaei 1 fora to tilefono. Kai tin 3h fora xtypaei kanonika. Rotao se enan gnosto mou giati exei tyxei se diaforous gnostous mou to idio problima otan me pernoun, an akouei kati otan me pernei tilef. kai mou leei OXI otan se kalo einai san nekro den xtypaei ka8olou. Me tin 3h prospa8eia leei mporo na se paro tilef. Ti mporei na ftaei mporeite na mou peite? Den symbainei panta. Alla an gia paradeigma exo 10 tilefonimata tin imera ta 6-7 8a exoun ayto to problima.. Ypopsiazeste ti mporei na ftaei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Αν εχεις splitter δεν χρειαζεσαι φιλτρο.Στην μια γραμμη που εχω μονο τηλεφωνο εχω φιλτρο ενω εκει που εχω modem+τηλεφωνο εχω το splitter.Προσεξες καλα μηπως εχεις βαλει λαθος τα καλωδια στο splitter πανω?(γραφει πανω τις υποδοχες)Αν βαλεις την συσκευη πανω στην γραμμη απευθειας εχεις παρασιτα. Οταν έλεγα παλιότερα αν το splitter λειτουργεί και σαν filter ,καποιοι παντωγνόστες του φορουμ μου απάντησαν οτι τα έχω μπερδέψει λιγάκι. Και βέβεια λειτουργεί και ως filter και ουτε παράσιτα έχω ουτε μου πετάει την γραμμή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Slay Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Exoyme pei poia einai h diafora toys, to splitter kanei diaxorismo syxnothton to filto mplokarei kapoies syxnothtes, kai nai praktika mporei na fenetai to idio pragma omos den einai, to ti tha epilejeis, eite splitter eite filtra ejartatai apokleistika apo thn kalodiosh ton thlefonon poy exeis spiti soy, egv poy exo 4 thlefona sto spiti me boleye to splitter, an eixa ena tha boleye kai to filtro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.