dali13gr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Συμφωνώ κι εγώ για την ταχύτητα αλλά το iso(δεν μπορώ να αναφέρω εδώ τι κατέβασα) έτρεξε κανονικά μέχρι ένα σημείο και θα έτρεχε μέχρι τέλους αλλά το "έκαψα" με overburn στο cd γιατι δεν χώραγε αλλιώς και μάλλον κάτι χάθηκε.....Αυτό εξηγείται κάπως ή απλά τα dummies τρέχοθν μέχρι ένα σημείο; Ευχαριστώ
sotris99 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Γίνεται ένα dummy αρχείο να είναι λειτουργικό κατά το ήμισι;;;; Και αν δεν είναι dummy' date=' γίνεται να πιάσει τέτοια ταχύτητα η σύνδεση μου, έστω και για 5 sec;Φιλικά[/quote'] Όχι. Ίσως να ήταν προβληματικό το πρωτότυπο.
Highlander Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Cristina, Οι περισσότεροι download managers όταν εσύ κάνεις επιλογή να φορτώσεις το αρχείο, κατεβάζουν ήδη όσο εσύ ψάχνεις να το αποθηκεύσεις κάπου. Αυτό το κάνει και ο IE. ( Παράξενο ε ; ) Όσο για το DC το έχω παρατηρήσει και εγώ σε δικά μου αρχεία να κατεβάζει ο άλλος με 3-4ΜΒ/s. Δεν ξέρω να το εξηγήσω επίσημα αλλά μία σκέψη είναι η εξής: Το αρχείο κατά ένα μέρος είναι κανονικά. Αν υποθέσουμε ότι από τη μέση και μετά είναι γεμάτο από ένα χαρακτήρα ή zero bytes και επειδή όλα τα modem κάνουν συμπίεση λόγω του πρωτοκόλου που χρησιμοποιούν, γι'αυτό ίσως βλέπει κάποιος 10-15 KB/s στην αρχή και μετά κάτι τρελές ταχύτητες...
Cristina Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Cristina' date=' Οι περισσότεροι download managers όταν εσύ κάνεις επιλογή να φορτώσεις το αρχείο, κατεβάζουν ήδη όσο εσύ ψάχνεις να το αποθηκεύσεις κάπου.Αυτό το κάνει και ο IE. ( Παράξενο ε ; ) [/quote'] Το γνωρίζω αυτό και δεν μου φαίνεται παράξενο. Το να κατέβουν όμως 2.10 mb σε τόσο λίγο χρόνο είναι παράξενο και γι αυτό ανέφερα την διαδικασία, για να τονίσω το ελάχιστο του χρόνου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.