Xvipes Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 apisteuto mporeite na mou peite pws egine auto se grammi adsl1024?to arxeio pou itan 1.4 peripou gb katebike se ligotero apo 3 lepta(den douleue omws).ston skliro epiane ontos 1.4 alla den anoige to arxeio! :roll:
sotris99 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Είναι γεγονός ότι τα fake αρχεία κατεβαίνουν σφαίρα... Απλώς είναι ένα dummy αρχείο με αλλαγμένη την κατάληξη.
Aias Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Αν χρησιμοποιεις καποιο p2p προγραμμα θα δεις οτι αρχικα καταλαμβανουν τον χωρο στον δισκο και δημιουργουν τις δομες και μετα κατεβαινουν.Για τον λογο αυτο σε περιπτωση που εχεις κατεβασει μισοτελειωμενα αρχεια ή απλα εκανες σταρτ και αμεσως τα σταματησες,καλο ειναι να ψαχνεις τον δισκο σου να τα βρεις και να τα σβηνεις.
polaki Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Polu apla katevases ena arxeio to opoio itan mallon torrent apo kapoion. An koitakseis otan vazeis na katevei ena torrent dimiourgei sto disko sou to arxeio me to full size tou, asxeta an den doulevei i oxi.... To exo pathei kai ego apto DC++ mias kai tora oloi xrisimopoioun (kai) torrent!
Cristina Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Τέτοια περίεργα παρατηρώ κι εγώ τελευταία... Όχι σε τόσο μεγάλα αρχεία και τόσο μεγάλη ταχύτητα... Δ ε ί τ ε ένα παράδειγμα που κράτησα προχθές. Μέχρι να κάνω browse για να σώσω το αρχείο, είχε κατέβει. 2.10 mb μέσα σε 4 secs... :S Ξεκινάει συνήθως από 9XX kb/sec και σταδιακά πέφτει. Φτάνει μέχρι και 60 kb/sec και για ώρα μένει εκεί σχεδόν μέχρι να τελειώσει το αρχείο. Αν είναι αρκετά μεγάλο, μπορεί να φτάσει μέχρι την κανονική του ταχύτητα, στα 40-45 kb/sec περίπου.
kSiS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 το έχω δει και εγώ αυτό! με την 56άρα μου.. να φανταστείτε χαρά όταν κατέβαινε με 20kb/s ! ούτε θεωρητικά τέτοια ταχύτητα δεν πιανόταν. να δείτε φάτσα όμως όταν το τραγούδι δεν έπαιζε.. απο τότε έχει γίνει μάθημα. αλλα μπορεί κάποιος να εξηγήσει αυτό που λέει ο sotris99 ? Είναι γεγονός ότι τα fake αρχεία κατεβαίνουν σφαίρα... αφού το μέγεθος παραμένει μέγεθος..
sotris99 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 το έχω δει και εγώ αυτό! με την 56άρα μου.. να φανταστείτε χαρά όταν κατέβαινε με 20kb/s ! ούτε θεωρητικά τέτοια ταχύτητα δεν πιανόταν. να δείτε φάτσα όμως όταν το τραγούδι δεν έπαιζε.. απο τότε έχει γίνει μάθημα. αλλα μπορεί κάποιος να εξηγήσει αυτό που λέει ο sotris99 ? Είναι γεγονός ότι τα fake αρχεία κατεβαίνουν σφαίρα... αφού το μέγεθος παραμένει μέγεθος.. Δες εδώ
javanidhs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 ειναι δυνατο προγραμματιστικα με πολλές γλωσσες και εργαλεια να εκμεταλευτεις τον τροπο που διαχειριζεται το file system και το λειτουργικο την δομη του αρχειου..και να ξεγελασεις καποιον με εναν αρχειο μηδενικου πραγματικου μεγεθους αλλα εικονικου...μεγεθου μερικων Γιγα! Υποθετω οτι το εργαλειακι απο πανω κανει το ιδιο πραγμα!
Cristina Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δεν ξέρω για τα δικά σας αρχεία, τα δικά μου πάντως παίζουν κανονικά!
Xvipes Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 an paratirisete stin foto pou sas ediksa giati k egw twra to eida katw deksia leei oti to dl einai 14.61 kb/s opote itan trelo fake taxitita ti na peis elpizw se kapoia xronia auto to 11 mb/s na mas fenetai logiko k oxi na ginetai thema sizitisis
dali13gr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Ρε παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Διάβασα χτές αυτό το thread και σήμερα έτυχε να κατεβάσω από το DC ένα αρκετά μεγάλο iso αρχείο(780 mb). Συνδέομαι λοιπόν με τον τύπο που έλεγε οτι έχει DSL και βλέπω ταχύτητα DL 65 ΚB(έχω 384). Βλέπω στο DU Meter και κατέβαζα με 42ΚΒ. Μετά την μέση του DL άρχισε και έδειχνε ταχύτητα 10ΜΒ/sec (το DC πάντα). Μόλις τελείωσε το κατέβασμα φορτώνω το iso σε ένα virtual drive και βλέπω οτι τρέχει κανονικά! Μόλις έκαψα το CD βέβαια και πήγα να "τρέξω" το bootable cd, μου έβγαζε οτι λείπουν κάποια αρχεία . Γίνεται ένα dummy αρχείο να είναι λειτουργικό κατά το ήμισι;;;; Και αν δεν είναι dummy, γίνεται να πιάσει τέτοια ταχύτητα η σύνδεση μου, έστω και για 5 sec; Φιλικά
Cristina Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 dali13gr, έχω παρατηρήσει πολλές φορές στο DC να δείχνει τρελλές ταχύτητες, είτε upload, είτε download. Νομίζω πως αυτό που βλέπεις στο Netlimiter είναι πιο αξιόπιστο.
deathlok Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 mono stigmiea borei na piaseis taxititia megaliteri apo tin kanoniki.mallon dummy itan afto pou katebases
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.