Erunildo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Hi, Αγόρασα λοιπόν το NEC 3500 ,πήρα μια ταινία και την συμπίεσα με το DVDshrink. . Όλα καλά μέχρι εδώ. Την έγραψα μετά σε DVD και πήγα να την δω με το PowerDVD. Σε ένα σημείο του έργου λοιπόν μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να διαβάσει το δισκάκι επειδή μπορεί να έχει γρατσουνιά (btw το DVD ήταν πεντακάθαρο..). Εντάξει λέω , έτυχε να μην γραφτεί καλά…Δοκίμασα άλλες 2-3 ταινίες και όλες έβγαλαν το ίδιο πρόβλημα. Χρησιμοποιούσα δισκάκια του «κιλού»(στα οποία έγραψα ταινία κανονικά από άλλο υπολογιστή όμως…) όποτε είπα να πάρω ένα καλό,TDK. Το πρόβλημα συνέχισε όμως. Δοκίμασα να δω τις ταινίες μέσω Windows media player και όλως περιέργως δούλεψαν.. Ξέρει κανείς γιατί βγάζει αυτή την παπόρια μήνυμα στο PowerDVD? Επισης αν δώ τα Vob files του DVDιου ένα ένα ,δεν δημιουργειται κανενα προβλημα… Help? Επισης υπαρχει καπια ρυθμιση στο DVDshrink ώστε να βγαλω τα μαυρα περιθωρια πανω και κατω της ταινιας? Εχω μια αλλη ταινια την οποια ειχα μεταφερει στον σκληρο με το DVD Decrypter για να τη συμπιεσω. Εχω δηλαδη μονο τα VOB files. Υπαρχει τροπος να τα κανω να χωρεσουν σε ένα DVD; Καλη Χρονια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.