dub Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Από προχτές μάλλον η ημερομηνία του υπολογιστή μου έχει αλλάξει. Την πρωτοχρονιά έδειχνε 1 Φεβρουαρίου 2005 και από σήμερα δείχνει 1 Μαρτίου 2005. Την αλλάζω στη σωστή αλλά μετά την επανεκκίνηση επανέρχεται στην λάθος !!! Μπήκα στο Bios , όπου και εκεί ήταν λάθος , το διόρθωαα αλλά τίποτα. Αρνείται πεισματικά. Θελει να τρέχει μπροστά !!!! Καμμιά ιδέα????
Highlander Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Μήπως αναβάθμιση BIOS ? Μήπως έχει κάποιο Ιό και αλλάζει την ημερομηνία; Άλλαξες ημερομηνία π.χ. 3-1-2005 να δεις τι θα συμβεί;
balabush Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δοκίμασε να ξεκλικάρεις στο adjust date/time -> Internet Time το automaticly sync with internet server, μήπως και παίρνει λάθος ώρα.
dub Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Σήμερα κατάλαβα τι κάνει το μηχάνημα. Κατάλαβα τι κάνει αλλά δεν κατάλαβα γιατί το κάνει. Χτες έδειχνες 1 Μαρτίου 2005, σήμερα δείχνει 1 Απριλίου 2005.... Κάθε μέρα αλλάζει μήνα !!!Ψιλλιάζομαι λοιπόν πως μετράει με λάθος φορμά ημερομηνίας... Ας πούμε Μήνας/Ημέρα/έτος. Βέβαια όλες οι ρυθμίσεις είναι εντάξει . Και στο Regional Settings και στο Bios. Δεν ξέρω πως να το φτιάξω. Το αλλάζω και στην επανεκκίνηση κάνει τα δικά του. Οχι δεν είναι ενεργοποιημένο το Syncronize from internet.
kSiS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 μήπως τελειώνει η μπαταρία του ? δοκίμασε να αγοράσεις μία καινούρια που είναι και φθηνές. επίσης να ξέρεις οτι θα χάσεις όλες τις ρυθμίσεις του ΒΙΟΣ σου.. δηλαδή θα γίνουν defaults.
dub Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Θα το δοκιμάσω και αυτό! Ειμαι περίεργος πάντως αν αύριο (5/1) μου δείξει 1 Μαίου (1/5) !!
kinq1 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Είναι ρυθμισμένο με το αμερικάνικο σύστημα (MM/DD/YY). Δεν είναι χαλασμένο, απλά το πρώτο νούμερο είναι ο μήνας, το δεύτερο η ημέρα και το τριτο το έτος.
dub Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 1η Μαίου σήμερα !!!! Το ξέρω πως είναι ρυθμισμένο με το Αμερικάνικο σύστημα. Πως στο διάολο άλλαξε το φορμά της ημερομηνίας που εδώ και 4-5 χρόνια είναι μια χαρά? Πως να το ξαναβάλω στο "δικό" μας φορμά? Στο Regional Settings ειναι όλα ΟΚ. Στο Bios είναι οκ. Εγώ ψιλλιάζομαι κάποιο πρόγραμμα μου την έχει κάνει την δουλειά.
dub Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Και κάτι άλλο πολύ σημαντικά. Το "φαινόμενο" άρχισε να παρουσιάζεται με την αλλαγή του έτους. Μήπως έχει σχέση πως τα Windows XP που χρησιμοποιώ δεν είναι .... κανονικά ?
dub Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 1η Ιουνιου σήμερα! Το πρόβλημα συνεχίστηκε αλλά τουλάχιστον το μηχάνημα με πήγε στο καλοκαίρι.
gfilippas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Περνάει γρήγορα ο χρόνος για σένα έτσι; ένας έτος για μας, 12 μέρες δικές σου.
dub Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 1 Ιουλίου αύριο , σε λίγες μέρες φεύγω για θάλασσα
Cristina Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Το PC του Ιούλιου Βερν έχεις; Τελικά δεν βρήκες από τί είναι, ε;
Highlander Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Λοιπόν. Αν βάζεις την ημερομηνία σαν 01/05/2005 δοκίμασε σαν 05/01/2005. Μάλλον θα παίξει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.