Gerard Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 :oops: Πως μπορώ να γράψω περισσότερα του ενός θέματα και στην αρχη να έχω ένα μενού ώστε να μπορώ να επιλέγω ότι θέλω; Ισχύει το ίδιο αν είναι μικρά dvd (με AUDIO TS & VIDEO TS) διάρκειας πχ. 35-40 λεπτά;
Panahs Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Αν κατάλαβα καλά τι θες αυτό μπορεί να γίνει με authoring προγράμματα, αλλά αν μπορείς γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.
telcomfreak Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Με το easy cd dvd creator 6 εχει μεσα προγραμμα που το κανει ακριβως αυτο που θες. Δεν το εχω δοκιμασει με αρχεια audio_ts & video_ts. Με vcd & svcd & avi παντως γινεται
accipio Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Το svcd απ' όσο ξέρω έχει ανάλυση που δεν ταιριάζει με τις προδιαγραφές του dvd. Δεν θα πρέπει επομένως να γίνει κάποια μετατροπή πριν μεταφερθεί σε dvd; (δηλ. αλλαγή ανάλυσης)
nik7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 oxi tha exeis ena discaki dvd me tis tenies stin analisi pou eixes ... opote tha mporeis na vlepeis se ena deck sto saloni sou as poume tis tenies pou exeis se svcs ktl....
telias Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 poly eykolo aplo grigoro kai boliko mporei na kanei to nero 6 kai to vision Express!sou kanei kai menu me hxo kai oti eikona thes sto backround!poly kalo!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.