VasKag Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 υπαρχει ακομα? εχει κανεις υποψη του κανενα μαγαζι στην αθηνα?
panaitolas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 prin 6 xronia eixa paei ena stin stournarh ligo prin tin patishwn ston prwto orofo mias polikatoikias den kserw an yparxei akoma.
Teoulas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Ποιό μοντέλο έχεις; Τι σου έπαθε; Εγώ έφτιαξα πριν μερικά χρόνια το drive του 6128 μου. Είχε λιώσει (κυριολεκτικά) ο λαστιχένιος ιμάντας που περιστρέφει τη δισκέτα. Απλά πηγα και βρήκα έναν αντίστοιχο και δούλεψε.
sotris99 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 prin 6 xronia eixa paei ena stin stournarh ligo prin tin patishwn ston prwto orofo mias polikatoikias den kserw an yparxei akoma. Πολυτεχνείου 12. Απέναντι από το πολυτεχνείο. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Αν είναι το λαστιχάκι του drive είναι πολύ εύκολο να το φτιάξεις.
VasKag Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 6128. ευτυχως δεν ειναι το drive. ειναι το καλωδιο που φευγει απο την οθονη και παει στο πληκτρολογιο. υπαρχει βεβαια και η υποψια να φταιει η υποδοχη απο το πληκτρολογιο.
Teoulas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Και ο δικός μου είχε πρόβλημα εκεί μετά από πολλά βάλε-βγάλε. Τελικά η υποδοχή είχε αρχίσει να "ξεκολλάει" από τη βάση. Με ένα κολλητήρι και λίγη κόλληση φτιάχνει.
VasKag Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 αμα δεν εχεις ομως καποια αλφα πειρα (οπως εγω) δεν το διακινδυνευω να το κανω μονος μου. :wink:
Teoulas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Όλο και κάποιον γνωστό/φίλο θα έχεις που μπορεί να σου το φτιάξει, δεν είναι τίποτα άλλωστε.
Directx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Α ρε, αθάνατε 6128!! Εάν υπάρχει ακόμα αυτό το service ας δώσει κάποιος την διεύθυνση (ποτέ δεν ξέρεις).
kavaliotis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Εχω κι εγω ενα 6128 με χαλασμενο drive, αν γνωριζετε κανενα μαγαζι εδω στην Μακεδονια πειτε...
zx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 file Teoulas pou brikes lastixaki gia to drive giati nomizo pos eimai kai ego gia allagi...
Teoulas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δυστυχώς δε θυμάμαι. Πρέπει να ήταν από κάποιο κατάστημα ηλεκτρονικών ή ηλεκτρολογικού εξοπλισμού. Επίσης δε θυμάμαι τις διαστάσεις. Μπορείς πάντως να μετρήσεις στο περίπου και να βρείς κάτι που να ταιριάζει.
NINJA_MOUSE Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 yparxei kaneis pou na eixe amstrad 464 me kasetophono?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.