agribilos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Καταρχάς Χρόνια πολλά και καλή χρόνια σε όλους. Είμαι νέος στην κοινωνία των δορυφορικών και θα ήθελα οι γνώστες να με κατατοπίσουν λίγο... Ας αφήσουμε λοιπόν τα πολλά λόγια... Τι μεγέθους πιάτο θα χρειαστώ για να πιάσω τον εξής δορυφόρο ??? ===>> Thor 2 at 0.8°W Με 1,20 που σκέφτομαι να πάρω θα είμαι καλυμμένος ??? Με ενδιαφέρουν κάποια σκανδιναβικά κανάλια και μετά από μια σύντομη έρευνα έμαθα ότι εκπέμπονται από το συγκεκριμένο δορυφόρο. Α.. και ξέχασα να αναφέρω ότι βρίσκομαι στην περιοχή της Ρόδου. Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 malon rota autos pou tha sto balei .kapou ixan grapsei ena programma pou sou lege pos na setareis to piato ekei pou thes analoga me ton doriforo pou tha piaseis an thimame kala.
WaVe Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Tha simfwnisw me ton poulinos. Akoma k xthes pu eirthe o texnikos tis NOVA ( na mu valei to NOVA ) k ton rwtisa gia piato doriforoukou internet, mu apadise pws den mporei na gnorizei posa ekatosta klp ( an k texnikos ) k mu eipe na rwtisw i tin eteria i ton armodio anthropo pu tha mu to valei
agribilos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά αυτό που θέλω να κάνω μάλλον δεν γίνεται καθώς οι NORDIC εκπομπές του Thor 2 at 0.8°W δεν έχουν λήψη στην Ελλαδα λόγω ασθενούς σήματος.
kostasbm Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 sth rodo file mou an thymamai kala milas gia ano ton 3m stin athina katebainei t0 70% me 2,40 opote katalabaineis filika
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.