Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για μίξη ήχου

sotirakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας και καλή χρονιά σε όλους !

Ιδού πως έχει η κατάσταση :

Η ΙΔΕΑ

Πάντα ήθελα να γίνω DJ σε ένα ροκάδικο της πόλης μου. Πριν παω όμως και ζητήσω δουλειά,πρέπει να "προπονηθώ" στην μίξη τραγουδιών. Ψάχνω λοιπόν ένα πρόγραμμα που να κάνει αυτή τη δουλειά. Να μπορώ δηλαδή να βάζω δύο τραγούδια σε δυο διαφορετικά decks και να κάνω τις σωστές αλλαγές.

ΤΙ ΘΕΛΩ

Θέλω ένα πρόγραμμα που να έχει την δυνατότητα για πολλά decks(players) , να μπορεί να βγάζει διαφορετικό ήχο από τα ίδια ηχεία,να "βλέπουν" δηλαδή" και οι δύο players τα ίδια ηχεία ως output αλλά να μπορώ να ακούω δυο τραγούδια ταυτοχρόνα. Τι εννοώ ;;; Στα ηχεία να παίζει π.χ. το faint και εγώ να ακούω στα ακουστικάπ.χ. το english summer rain . Και να μπορω να κάνω cue το faint στο σημείο που θέλω και να ξεκινήσει το english summer rain από το σημείο που θέλω .

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Θα χρειαστώ δύο κάρτες ήχου για να κάνω τα παραπάνω ;;; ( ποια απλή κάρτα προτείνετε ;; )

Θα λειτουργήσει το όλο σύστημα αν χρησιμοποιήσω την ενσωματωμένη κάρτα ήχου του PCιου και μια κόμη απλή κάρτα ήχου ;;;

Ποιο πρόγραμμα ξέρετε το οποίο να είναι εύχρηστο και να μπορεί να το χειριστεί ακόμη και ένας rookie του μιξαρίσματος ;;;

Ποιές άλλες δυνατότητες πιστεύετε ότι πρέπει να έχει το πρόγραμμα (το οποίο πιθανώς να χρησιμοποιήσω και στο μαγαζί που θέλω να παίξω) έτσι ώστε να μπορώ να κάνω απλές μίξεις και αλλάγες στα τραγούδια ;;;

Thanx προκαταβολικά και συγνώμη αν σας κούρασα...

NeMeS!S

Δημοσ.

Πιο πολύπλοκο το mixmeister; Εγώ θα διάλεγα το πρώτο σαν δύσκολο. Το MM καταλήγει παιχνιδάκι με το drag and drop των τραγουδιών αλλά και με το συνεχές φάσμα που σου δείχνει στην οθόνη.

Δημοσ.
Πιο πολύπλοκο το mixmeister; Εγώ θα διάλεγα το πρώτο σαν δύσκολο. Το MM καταλήγει παιχνιδάκι με το drag and drop των τραγουδιών αλλά και με το συνεχές φάσμα που σου δείχνει στην οθόνη.

nai alla to mm mesa se auto to fasma exei 5000 epiloges kai alla na kaneis.mono kai mono gia enan arxario to timeline pou tha gemisei klp klp tha ton diskolepsei.gia auto proteino ena programma me ena pio "klassiko" dj interface.to virtual dj polaki kalo einai alla poli periorismeno kai"eukolo".

Δημοσ.

Αν είναι να προτείνουμε ένα αυτού καθεαυτού πρόγραμμα για να νιώσει και λίγο το παληκάρι DJ, τότε και εγώ θα συμφωνήσω με το Atomix :)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

paidia ego protino to atomix virtual dj (kai malista sti teleutaia ekdosi 2.06)

einai to pio eukolo pou exo dokimasei alla to kako einai oti einai bari programa kai thelei poly mnimi

erotisi. yparxei kanena allo programa pou na kanei beatlock?

ego mono sto virtual dj to exo dei kai gi'auto leo oti einai oti kalytero yparxei.

mi ksexname oti i oli douleia tou dj einai na sygxonisei to bpm ton tragoudion....

sotirakis an thes to virtual dj 2.06 pes mou....

Δημοσ.
...erotisi. yparxei kanena allo programa pou na kanei beatlock?

ego mono sto virtual dj to exo dei kai gi'auto leo oti einai oti kalytero yparxei.

mi ksexname oti i oli douleia tou dj einai na sygxonisei to bpm ton tragoudion....

Native Instruments Traktor DJ Studio 2.

Poly kalo kai efkolo!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...