vasman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχουν κυκλοφορήσει και αν ναι αν τα έχει κάποιος να μου πει εντυπώσεις. Ενδιφέρομαι να στήσω ένα HTPC και θα ήθελα να μάθω για τις επιδόσεις και τη λειτουργικότητα τους. Ευχαριστώ
eurochild Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 einai idia me ta xp kai exoun extra to media center. wraia einai. ta exw valei se ena mikro partition na ta dw. den ta exw psaxei kai poly.
vasman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Να κάνω δυο ερωτήσεις? 1.Είναι original αυτα που έβαλες? 2.Τί μέγεθος έχουν σαν αρχείο?
palawiaris Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Κυκλοφορούν τα media center 2005 με ενσωματωμένο το sp2 σε 2 δισκάκια.Προσωπική μου γνώμη μιας και δοκίμασα τα αγγλικά και τα γερμανικά:Μια μ@λ@κ@α με πατέντα.Το μόνο που με έκανε εντύπωση το όμορφο desktop
sotris99 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Κυκλοφορούν τα media center 2005 με ενσωματωμένο το sp2 σε 2 δισκάκια.Προσωπική μου γνώμη μιας και δοκίμασα τα αγγλικά και τα γερμανικά:Μια μ@λ@κ@α με πατέντα.Το μόνο που με έκανε εντύπωση το όμορφο desktop Μην είσαι απόλυτος... Η ουσία είναι ότι είναι τα xp με το sp2... Αν η κάρτα σου έχει tv out τότε αξίζει να τα βάλεις γιατί κάνουν πολλές δυνατότητες μόνο με την χρήση ενός remote... Στην ελλάδα στο πλαίσιο συγκεκριμένα δεν πωλούνται ξεχωριστά αλλά μόνο με την αγορά το mcpc που δίνει το πλαίσιο... Εγώ προσωπικά τα βρήκα αλλιώς (γκούχου γκούχου) αλλά δουλεύουν άψογα και μάλλον θα γίνουν το κύριο λειτουργικό μου κάποια στιγμή αφού έχουν και πιο ωραία εικονιδιάκια... Με λίγα λόγια μου αρέσουν πολύ και μπορείς άν βρείς καί ένα remote (40 ευρώ έχουν δες σχετικό αφιέρωμα στο ram) τότε μάλλον δεν θα χρειαστεί να αγοράσεις καμία άλλη συσκευή... :wink: όπως dvd player, recoreder, dvix player κλπ.
DeathIsCertain Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Einai sxedon ta idia me windows xp....ektos toy oti symperilambanoyn to sp2 kai tin efarmogh media center, einai kai ligo pio elafria ap' ta apla xp.To media center pantos einai poli kali fasi.
vasman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 This message no longer exists. Please contact your administrator or RTFM >>> http://www.insomnia.gr/phpBB2/rules.php Happy New Year.
sotris99 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 This message no longer exists. Please contact your administrator or RTFM >>> http://www.insomnia.gr/phpBB2/rules.php Happy New Year.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Αργά ή γρήγορα θα φτάναμε εδώ - κρίμα. Λόγω των εορτών, δεν υπάρχουν περαιτέρω επιπτώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.