Προς το περιεχόμενο

Windows Xp Media Center Edition

vasman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχουν κυκλοφορήσει και αν ναι αν τα έχει κάποιος να μου πει εντυπώσεις.

Ενδιφέρομαι να στήσω ένα HTPC και θα ήθελα να μάθω για τις επιδόσεις και τη λειτουργικότητα τους.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Κυκλοφορούν τα media center 2005 με ενσωματωμένο το sp2 σε 2 δισκάκια.Προσωπική μου γνώμη μιας και δοκίμασα τα αγγλικά και τα γερμανικά:Μια μ@λ@κ@α με πατέντα.Το μόνο που με έκανε εντύπωση το όμορφο desktop

Δημοσ.
Κυκλοφορούν τα media center 2005 με ενσωματωμένο το sp2 σε 2 δισκάκια.Προσωπική μου γνώμη μιας και δοκίμασα τα αγγλικά και τα γερμανικά:Μια μ@λ@κ@α με πατέντα.Το μόνο που με έκανε εντύπωση το όμορφο desktop

Μην είσαι απόλυτος...

Η ουσία είναι ότι είναι τα xp με το sp2...

Αν η κάρτα σου έχει tv out τότε αξίζει να τα βάλεις γιατί κάνουν πολλές δυνατότητες μόνο με την χρήση ενός remote...

Στην ελλάδα στο πλαίσιο συγκεκριμένα δεν πωλούνται ξεχωριστά αλλά μόνο με την αγορά το mcpc που δίνει το πλαίσιο...

Εγώ προσωπικά τα βρήκα αλλιώς (γκούχου γκούχου) αλλά δουλεύουν άψογα και μάλλον θα γίνουν το κύριο λειτουργικό μου κάποια στιγμή αφού έχουν και πιο ωραία εικονιδιάκια... Με λίγα λόγια μου αρέσουν πολύ και μπορείς άν βρείς καί ένα remote (40 ευρώ έχουν δες σχετικό αφιέρωμα στο ram) τότε μάλλον δεν θα χρειαστεί να αγοράσεις καμία άλλη συσκευή... :wink: όπως dvd player, recoreder, dvix player κλπ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αργά ή γρήγορα θα φτάναμε εδώ - κρίμα.

Λόγω των εορτών, δεν υπάρχουν περαιτέρω επιπτώσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...