Fidelio Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Αν μετατρέψω ένα αρχείο βίντεο με κώδικα DivX, σε αρχείο wmv θα εξακολουθεί να χρειάζεται ο κώδικας για την προβολή του; Ή πρώτα θα πρέπει να το αποσιμπιέσω και ματά να το κάνω wmv? Βασικά θέλω να κάνω το εξής: Από ένα βίντεο DivX επέλεξα μέσω windows movie makerένα κομμάτι μικρό , με σκοπό να το ανεβάσω στο briefcase μου. Το φόρτωσα αρχικά στο Windows movie maker και το αποθήκευσα σαν αρχείο προς αποστολή με mail. To αρχείο είχε κατάληξη *.wmv. Κάποιοι που το κατέβασαν από το link μου , δεν μπόρεσαν να κάνουν αναπαραγωγή; Ενώ κάποιος άλλος χρήστης είπε ότι το έτρεξε πατώντας συνέχεια το play ! ?? Ποιες είναι οι πιθανές αιτίες ; Ότι το βίντεο προέρχεται από κώδικα DivX ; Ή κάτι άλλο; Το βίντεο είναι αυτό : Seth Morrison Όποιος έχει όρεξη ας το κοιτάξει , το βίντεο για να κατέβει με απλή σύνδεση δεν παίρνει πάνω από 2 -3 λεπτά. Είναι περί τα 900 kb . Στο μεταξύ αξίζει τον κόπο να το κατεβάσετε . . . . :wink:
Gantalf_4 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 den nomizo oti ftaei to divx... Me to movie maker to 2 to eftiaxes? An nai tote isos na ftaiei to oti ta codecs tou *.wmv na einai diaforetika apo ta atoma pou to katebasan...An egatastisoun ta teleutaia codecs tote isos na ginei douleia
Fidelio Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Χμ.. ελπίζω και εγώ να έιναι αυτό που λές! Η έδοση είναι η εξής: Έκδοση 5.1 (Εσωτερική έκδοση 2600.xpsp_xp@_rtm.040803: Service Pack 2) thanx!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.