Προς το περιεχόμενο

DivX και wmv ???

Fidelio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μετατρέψω ένα αρχείο βίντεο με κώδικα DivX, σε αρχείο wmv θα εξακολουθεί να χρειάζεται ο κώδικας για την προβολή του; Ή πρώτα θα πρέπει να το αποσιμπιέσω και ματά να το κάνω wmv?

Βασικά θέλω να κάνω το εξής: Από ένα βίντεο DivX επέλεξα μέσω windows movie makerένα κομμάτι μικρό , με σκοπό να το ανεβάσω στο briefcase μου. Το φόρτωσα αρχικά στο Windows movie maker και το αποθήκευσα σαν αρχείο προς αποστολή με mail. To αρχείο είχε κατάληξη *.wmv.

Κάποιοι που το κατέβασαν από το link μου , δεν μπόρεσαν να κάνουν αναπαραγωγή; Ενώ κάποιος άλλος χρήστης είπε ότι το έτρεξε πατώντας συνέχεια το play ! ??

Ποιες είναι οι πιθανές αιτίες ;

Ότι το βίντεο προέρχεται από κώδικα DivX ;

Ή κάτι άλλο;

Το βίντεο είναι αυτό :

Seth Morrison

Όποιος έχει όρεξη ας το κοιτάξει , το βίντεο για να κατέβει με απλή σύνδεση δεν παίρνει πάνω από 2 -3 λεπτά. Είναι περί τα 900 kb . Στο μεταξύ αξίζει τον κόπο να το κατεβάσετε . . . . :wink:

Δημοσ.

den nomizo oti ftaei to divx... Me to movie maker to 2 to eftiaxes? An nai tote isos na ftaiei to oti ta codecs tou *.wmv na einai diaforetika apo ta atoma pou to katebasan...An egatastisoun ta teleutaia codecs tote isos na ginei douleia

Δημοσ.

Χμ.. ελπίζω και εγώ να έιναι αυτό που λές!

Η έδοση είναι η εξής:

Έκδοση 5.1 (Εσωτερική έκδοση 2600.xpsp_xp@_rtm.040803: Service Pack 2)

thanx!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...