Προς το περιεχόμενο

Απαιτήσεις PES4...

Marcos_Aurilius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, την Τετάρτη παίρνω την άδειά μου και σκέφτομαι να χτυπήσω το παιχνιδάκι (μάλλον το -άρα ταιριάζει καλύτερα), αυθεντικό, γιατί πιστεύω ότι αξίζει.

ΑΛΛΑ, δεν γνωρίζω τι παίζεται με τις απαιτήσεις του παιχνιδιού (ο στρατός με έχει αφήσει πίσω απο πλευράς ενημέρωσης, σε όλα τα θέματα). Το PES3, ενω ήταν βαρύ ως παιχνίδι, φαινόταν ότι τραβούσε άνετα τα 60fps (στα οποία υπήρχε το lock από την KONAMI), σε αναλύσεις μέχρι 800*600.

Στην 1024*768, είχα τρομερή καθυστέρηση στην απόκριση των πλήκτρων (το "μπούκωμα" για το οποίο έχουμε ξαναμιλήσει) χωρίς όμως να πέφτω από τα 60fps. Με άλλά λόγια, ενώ το μηχάνημά μου ηταν αρκετά ισχυρό, προγραμματιστικοί παράγοντες μου δημιουργούσαν πρόβλημα.

Πριν λοιπον δώσω τα 50€ μου, θέλω να ρωτήσω αν έχουν παρατηρηθεί αντίστοιχα φαινόμενα και με το PES4. Αν όχι, πόσο έχουν ανέβει οι απαιτήσεις σε hardware? Θα είμαι άνετος? Παρακαλω για έγκυες απαντήσεις έως την Τρίτη... Ευχαριστω.

Δημοσ.

lahaine, αναφέρει αναλυτικότατα το σύστημά του ;) Βλέπε υπογραφή...

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με το μηχάνημα που έχεις.

Δημοσ.

Kanena problima den tha exei me to sistima tou !! 1024 analisi kai ola full kai tha pigenei mia xara !! Edo se p3 sta 1000 pezei mia xara (e entaxei eixa mia 9600pro epano bebaia) alla den pauei na itan p3@1000 !!

Agorase to afoba den iparxei kamia periptosi na min sou pexei ola high :)

Δημοσ.

Minimum Spec

>Windows 98SE/ME/2000/XP

>Intel Pentium III 800mhz or equivalent processor (Athlon/Duron/Celeron)

>128mb RAM

>DVD-ROM Drive

>NVIDIA GeForce 3 or ATi Radeon 8500 video card

>Directx 8.1 compatible sound card

>Directx 8.1 or higher (included on Disc 1)

>*Network (TCP/IP 64kbps or higher)

>800MB free hard disk space

Recommended Spec

>Windows 2000/XP

>Intel Pentium IV 1.4Ghz processor

>256MB RAM

>DVD-ROM Drive

>NVIDIA GeForce 4 Ti, ATi Radeon 9600 or higher

>Directx 8.1 COmpatible sound card

>Directx 8.1 or higher (included on disc 1)

>*Network (TCP/IP 1.5Mbps or higher)

>3GB free hard disk space

Graphics Cards

>NVIDIA - GeForce FX (5900, 5800, 5600, 5200), GeForce4 Ti, GeForce 3

>ATi - Radeon 9800, 9700, 9600, 9500, 9200, 9000, 8500

Δημοσ.

Και κάτι ακόμα, που το ανακάλυψα σήμερα τυχαία και το γράφω μήπως δείτε κι άλλοι το φως σας, με το PES3:

το "μπούκωμα" το οποίο αναφέρω παραπάνω και το οποίο έχω πολλάκις αναφέρει εδώ μέσα, οφείλεται στο trilinear filtering... (ή αλλιώς quality anisotropic, όπως το ονομάζουν οι Catalysts). Με 8xAF-Ποιότητα (ή αλλιώς trilinear) είχα το προαναφερθέν πρόβλημα. Αντιθέτως, με 8 ή 16xAF-Επιδόσεις (ή αλλιώς bilinear), το παιχνίδι παίζεται κανονικά και σε αναλύσεις 1024x768 και άνω... Εβίβα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Kai kati gia osous exoun tin ATI 9600XT: epaiksa to paixnidaki me tous katalyst 8.12b kai pigaine apsoga, evala malista kai full analysi & detail.

Otan omws egkatestisa tous teleutaious Catalyst(5.1) paratirisa arketa kolimata akoma kai se poli xamili analysi, pou me anagkasan na gyrisw stous 8.12b.

Ean exete tous teleutaious Catalyst kai to paixnidi kolaei arketa, dokimaste na "gyrisete" se 8.12b.

to systima mou einai P4 sta 2.53 - mainboard Asus P4C800 - karta grafikwn: ATI-asus9600XT - skliros: WD80gb

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...