Προς το περιεχόμενο

Ποιο τροφοδοτικο μου προτεινετε απο τα παρακάτω??

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα την γνωμη σας για την επιλογη τροφοδοτικου

http://www.eshop.gr/search_per.phtml?offset=10&title=&category=ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ&category2=&developer=&sp1=&sp2=

Το συστημα μου ειναι

P4c800-e deluxe

P4 2.6c fsb800

2 HDD

Asus v9999/TD (GeForce 6800)

1 DVD-RW

2 DVD

Yποψιν οτι το συστημα θα ειναι ολη 20 ωρες την ημερα ανοιχτο(λογω adsl)

Thanks και καλη χρονια

αν δεν ειναι στη λιστα ποιο αλλο μου προτεινετε?(link αν υπαρχει για αγορα on-line)

Δημοσ.
Yποψιν οτι το συστημα θα ειναι ολη 20 ωρες την ημερα ανοιχτο(λογω adsl)

Ε εντάξει, όχι και όλη τη μέρα. Θα ξεκουράζεται και για 4 ώρες! :D :P

Δημοσ.

Άστα "φτηνιάρικα" αδερφέ και πιάσε ένα Enermax 460W από εδώ. Δε θα το μετανιώσεις όπως δε το έχω μετανιώσει κι εγώ τα 2 τελευταία χρόνια με ένα στα 365W με ίδια χαρακτηριστικά. Μιλάμε για ποιότητα!

Δημοσ.

Από αυτά που βλέπεις το πιο ισχυρό.. και με την καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης είναι το Tagan.... Δώσε μεγάλη προσοχή στα Amper της γραμμής 12V... γιατί η καρτούλα γραφικών σου.. έχει την κακή συνήθεια να την ζορίζει.. :wink:

Δημοσ.

zalman h coolermaster

kata proswpikh apopsh ta zalman einai kataplhktika..kai sta 2 mou pc exw zalman kai exoun shkwsei ta kerata tous apo devices, einai sta8era kai to pc menei anoixto olh mera (a8orubo epishs)....

Δημοσ.

Βρε παιδια αν εχετε DSL παρτε ενα φτηνο PCακι για το ιντερνετ που να δουλευει 24 ωρες και να μην καιει τα αντερα του σε ρευμα κατι σε Pentium 3 800 με μπολικη μνημη 512ΜΒ και μεγαλο δισκο και να ειστε σιγουροι οτι τα λεφτα του θα τα βγαλει απο το λιγοτερο ρευμα που θα καταναλωνει.Φυσικα και το μεγαλο Pc θα ειναι συνδεμενο με το dsl router ωστε αν χρειαστει κατι αμεσα να μην γυριζεις στην κατεβασιερα (ετσι ονομαζω το PC του ιντερνετ εγω) καθε λιγο.

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι η καρτα ζοριζει πολυ την 12v.

Απο οτι ξερω η αλλη 12αρα δεν συνδεεται στην mobo?

Αν ισχυει αυτο τοτε θελω και τις 2 12αρες να ειναι αρκετα δυνατες,γιατι και στη mobo εχω και τα 4dimms και ολες τις pci καλυμμενες.

Το enermax θα αντεξει με αυτες τις 12αρες?

http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1795

Δημοσ.

Εγώ πάντως, για AMD64 τουλάχιστον, δεν έχω δει κανέναν να προτείνει dual 12V rail... Αντιθέτως σε όλα τα forum πρότειναν ένα μόνο αλλά πολύ δυνατό rail..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...