Προς το περιεχόμενο

TFT 19''-Ποια?

Greator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ'αρχην καλη χρονια σε ολους!

Σκεφτομαι να αντικαταστησω την 17αρα crt οθονη μου με μια 19ρα tft.Μπορει κανεις να προτεινει μια λυση?Ποσο περιπου θα μου κοστισει κατι τετοιο?

Το pc μου το χρησιμοποιω αποκλειστικα για τη δουλεια μου(music production,μουσικη για ραδιοφωνο,διαφημησεις κλπ)δεν παιζω παιχνιδια αντε το πολυ να βαλω κανα dvd να παιξει καμια ταινιουλα. :)

Δημοσ.

Αν έχεις 800euro κατευθείαν για Eizo 19' L767 !

Απίστευτη εικόνα! Εγώ εμεινα κατενθουσιασμένος απο φωτεινότητα, ευκρίνεια κλπ. Άψογη και σε ταινίες games.

(Είχε βγει 1η και στο συγκριτικό του RAM. )

Και μην ψαρώνεις απ' τα msec χρόνου απόκρισης μιας και κάποιες εταιρείες το υπολογίζουν με ανορθόδοξους τρόπους. Η δική μου είναι 25msec αλλα αν δεις κίνηση σε games θα νομίσεις ότι βλέπεις CRT οθόνη.

Το κακό με την Eizo είναι μόνο ότι δε δίνει 0pixel εγγύηση. Ωστόσο αν και ήταν η 2η μου EIzo TFT ούτε κι αυτή είχε καμμένο pixel. (σε αντίθεση με κάτι LG που έχει ιδρώσει το courier απ' τις αλλαγές...)

Αν δεν μπορείς τόσα λεφτα πάρε καμια LG, Viewsonic, Samsung. To θέμα έχει συζητηθεί χίλιες φορές.

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=404712

(*) και να φανταστείς ότι τη δουλεύω στη μη-native ανάλυση των 1024Χ768 και χωρίς DVI γιατί η κάρτα γραφικών μου είναι αρχαία... Σύντομα όμως και σε DVI !

(**) Οι ρυθμίσεις γίνονται και μέσω προγραμματος αφού συνδέεται με USB με τον υπολογιστή.

Δημοσ.

Κάνε λίγο καιρό υπομονή να έρθει στην Ελλάδα η FlexScan L778.

Είναι το νέο TFT της EIZO με πολύ δυνατά specs.

:arrow: http://www.eizo.com/products/lcd/l778/index.asp

Τιμή υπολογίζω 800-1000€.

Αν δεν θέλεις να δώσεις τόσα €, κοίτα σε άλλους κατασκευαστές όπως είπε και ο φίλος doc1000.

Δημοσ.

Yπάρχει ήδη εκτός τις 767 και η 19αρα Eizo 768 που έχει τα ίδια specs με την 778 που θα έρθει predalien με μόνη διαφορά το χρόνο απόκρισης αφού στη νέα πέφτει απ' τα 25 στα 12(Midtone Response Time) και 16respnose time.

Ωστόσο η 768 έχει 944euro οπότε χλωμό το βλέπω η νέα να έχει κάτω από 1000...

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.162289

Πάντως και η δική μου 767 μπορεί να μην έχει το απίστευτο 1000:1 contrast (αλλα έτσι κι αλλιώς το max της φωτεινότητας ειναι υπερβολικό) ενώ και απ' το 25ms response time δε θα έχεις κανένα πρόβλημα σε ταινίες ή games.

Αυτό στο εγγυώμαι. :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τοσο ψηλα ειναι ακομα οι tft ρε παιδια?Η απλα μου προτεινατε top μοντελα?

Ο μονος λογος που θελω να παρω tft ειναι οτι θελω να κανω τη δουλεια μου με ανεση λογω του οτι τα προγραμματα που δουλευω οσο μεγαλυτερη η οθονη,τοσο πιο ανετα δουλευεις,και επισης να μη στραβωνομαι με την ακτινοβολια της crt καθως δουλευω αμετρητες ωρες της ημερας :shock:

Ποιο οικονομικες λυσεις δεν υπαρχουν?

Δημοσ.
Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους ρε παιδια!

Οπως καταλαβατε δεν εχω εμπειρια με TFT οθονες.Τα χρηματα που θα μπορουσα να διαθεσω ειναι το πολυ μεχρι 500 ευρω.Το παρα πολυ ομως.Εχω πιο σημαντικα πραγματα να αγορασω αυτη τη στιγμη και δεν σκοπευω να ξεφραγκιαστω για μια οθονη :D

Φιλε nektarios1973, σε ευχαριστω πολυ για τα λινκ.Ποιοα απο αυτες που μου προτεινεις εχει την καλυτερη σχεση τιμης-αποδοσης κατα τη γνωμη σου?

Γενικα στα χρηματα που υπολογιζω παιρνω καλη οθονη η θα μου βγει καμια πατατα στην πορεια?

Δημοσ.
Σας ευχαριστω ολους ρε παιδια!

Οπως καταλαβατε δεν εχω εμπειρια με TFT οθονες.Τα χρηματα που θα μπορουσα να διαθεσω ειναι το πολυ μεχρι 500 ευρω.Το παρα πολυ ομως.Εχω πιο σημαντικα πραγματα να αγορασω αυτη τη στιγμη και δεν σκοπευω να ξεφραγκιαστω για μια οθονη :D

Φιλε nektarios1973' date=' σε ευχαριστω πολυ για τα λινκ.Ποιοα απο αυτες που μου προτεινεις εχει την καλυτερη σχεση τιμης-αποδοσης κατα τη γνωμη σου?

Γενικα στα χρηματα που υπολογιζω παιρνω καλη οθονη η θα μου βγει καμια πατατα στην πορεια?[/quote']

koita, ego prosopika meta apo poli psaksimo exo valei sto mati aytin edo:http://www.shop21.gr/product_computers.asp?lngProductFamilyID=21400&lngProductID=19297

gia 2 logous, o enas einai i emfanisi tis pou den pezete kai o alos einai i eisodos DVI pou exei pou os gnoston i DVI dini kaliteri eikona me kaliteri eykrinia, pio ftini 19ara me DVI den exo vrei, tora an i karta sou den exei eksodo DVI i an den thes na dosis 550 euro peripou protimise tin PHILIPS 190S i tin ACER AL 1912 - 19'' pou einai 60 euro ftinoteri (an kolas sta 60 euro) :wink: . ta lefta tous ta aksizoun mexri tin teleytea dekara (gia tin ora) kai leo gia tin ora giati oso kathisteroume na paroume kati mono kerdismeni vgenoume, i times peytoun kathe mera. ayti tin stigmi i kaliteres epiloges einai aytes pou sou eipa, i tapini mou gnomi einai ayti.

a ksexasa na sou po i LG dini 3 xronia egiisi ala me 0 PIXEL on site kai ayto einai poli kalo :wink:

Δημοσ.

koita' date=' ego prosopika meta apo poli psaksimo exo valei sto mati aytin edo:http://www.shop21.gr/product_computers.asp?lngProductFamilyID=21400&lngProductID=19297

gia 2 logous, o enas einai i emfanisi tis pou den pezete kai o alos einai i eisodos DVI pou exei pou os gnoston i DVI dini kaliteri eikona me kaliteri eykrinia, pio ftini 19ara me DVI den exo vrei, tora an i karta sou den exei eksodo DVI i an den thes na dosis 550 euro peripou protimise tin PHILIPS 190S i tin ACER AL 1912 - 19'' pou einai 60 euro ftinoteri (an kolas sta 60 euro) :wink: . ta lefta tous ta aksizoun mexri tin teleytea dekara (gia tin ora) kai leo gia tin ora giati oso kathisteroume na paroume kati mono kerdismeni vgenoume, i times peytoun kathe mera. ayti tin stigmi i kaliteres epiloges einai aytes pou sou eipa, i tapini mou gnomi einai ayti.

a ksexasa na sou po i LG dini 3 xronia egiisi ala me 0 PIXEL on site kai ayto einai poli kalo :wink:[/quote']

Σε ευχαριστω πολυ.Εχω την FX5200 απ'οτι ξερω δεν πρεπει να εχει DVI...(η μηπως εχει? :oops: )Την απλη την LG θα μπορω να τη συνδεσω φανταζομαι στην καρτα γραφικων μου ετσι? :roll:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...