Προς το περιεχόμενο

plirofories gia aple???

NINJA_MOUSE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο Helmug προσπαθώ να κάνω register για να ρωτήσω μερικά πράγματα και δεν κάνει με τίποτα. Με βγάζει σε μία κενή σελίδα! Ζαχαρώνω το μικρό iBook 12' 1,2Ghz τρελά και η τιμή στο Amazon είναι 900$ = 690Ευρώ!!! Θα είναι έτσι μέχρι τέλος Ιανουαρίου και πραγματικό το σκέφτομαι πάρα πολύ καθώς θέλω να αγοράσω φορητό μέσα στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς.

Δημοσ.
Στο Helmug προσπαθώ να κάνω register για να ρωτήσω μερικά πράγματα και δεν κάνει με τίποτα. Με βγάζει σε μία κενή σελίδα! Ζαχαρώνω το μικρό iBook 12' 1,2Ghz τρελά και η τιμή στο Amazon είναι 900$ = 690Ευρώ!!! Θα είναι έτσι μέχρι τέλος Ιανουαρίου και πραγματικό το σκέφτομαι πάρα πολύ καθώς θέλω να αγοράσω φορητό μέσα στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς.

Kapio problem tha pezei me to forum kai den se afinei na kaneis register. Dokimase pali kai steile kana email sto webmaster an to problima paramenei.

Gia to iBook, ontos poly kali timi alla omos prosexe an kaneis tin paraggelia online. An to pareis apo to amerikaniko Amazon, tote tha pliroseis teloneio opote isos sou erthei kai akrivotera apo to na to pareis edo. Koitaxe prota kanena Europaiko site gia online paraggelia.

Δημοσ.

Δεν θα πληρώσω τίποτε επιπλέον. Θα το αγοράσω με την κάρτα μου και θα αποσταλεί στο σπίτι της κοπέλας μου στη Βοστώνη, η οποία είναι εκεί για διακοπές και θα μου το φέρει σε 2 βδομάδες. Οπότε τελική τιμή 690Ευρώ!

Απλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν θα κάνω τη μετάβαση σε Mac και σκέφτομαι να περιμένω την έκθεση της Apple στις 11/1/05 μήπως και τα συνταρακτικά νέα μειώσουν λίγο τις τιμές. Και να μην το πάρω τώρα, μέσα στο Μάρτιο μετακομίζω εκεί οπότε θα το πάρω τότε (αν και η προσφορά στο Amazon τελειώνει τέλος Ιανουαρίου). Πιστεύω όμως πως γενικά οι τιμές όσο πάνε και πέφτουν οπότε το Μάρτιο πιθανώς να βρω άλλη προσφορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...