tempo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Γεια σας και χαρά σας, ψάχνω ώρα τώρα για την εταιρεία που θα κάνω εγγραφή σχετικά με την σταθερή τηλεφωνία. Το αμέλησα πολύ καιρό τώρα άλλα αποφάσισα ότι άδικα δίνω τα λεφτάκια μου (ή τουλάχιστον όλα τα λεφτάκια μου) στον ΟΤΕ. Ψάχνω-ξαναψάχνω και ομολογώ μπερδεύτηκα. Πολλές οι εταιρείες και σίγουρα κάποιες τις έχω ξεχάσει ή δεν τις γνωρίζω καν. Το να ρωτήσω ποιά μου προτείνετε μάλλον χαζό είναι (ήδη υπάρχει και σχετικό topic). Θα ρωτήσω όμως ποιά μου προτείνετε με βάση τα "χρήσιμα" κατά την γνώμη μου στοιχεία που θέλω να υπάρχουν 1. Τα τηλεφωνήματα μου είναι κατα κύριο λόγο αστικά. Άρα ψάχνω την εταιρεία με το χαμηλότερο κόστος στις αστικές κλήσεις και την χρέωση ανα δευτερόλεπτο όσο το δυνατόν πιο νωρίς 2. Θέλω υπηρεσίες on-line (πχ αιτήσεις, χρέωση κλπ). 3. Αν ενεργοποιήσω την προεπιλογή να μπορώ να την απενεργοποιήσω όποτε και εαν θέλω χωρίς γκρίνιες, αρνήσεις κλπ μέσω internet. 4. Να έχω 3 αριθμούς κινητών με χαμηλότερες χρεώσεις 5. Δεν θέλω πάγια σε καμια περίπτωση (πχ καλό αυτό το πρόγραμμα άλλα με πάγιο 3 ευρω κλπ) 6. Αναλυτικό λογαριασμό έστω και μέσω internet όπως είπα και παραπάνω αυτά προς το παρόν. Ψάχνοντας θα βρω και άλλα. Με βάση αυτές τις απαιτήσεις τι μου προτείνετε και γιατί? *** καλό θα είναι η εταιρεία να έχει και DSL υπηρεσίες ώστε αύριο-μεθαύριο να βγάλει καμιά προσφορά!!!
Jimmy_BlinD Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 ψάξε ρε φίλε στις διάφορες εταιρείες στις ιστοσελίδες τους . έχουν αναλυτικά τους καταλόγους με τις χρεώσεις. Na ksereis ola einai parakladia tou OTE ... etsi toulaxiston mou exoun pei kapoioi gnostoi pou douleyoun sta "ESW" tou ote!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.