Jimmy_BlinD Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Καλησπέρα παιδιά , καλή χρονιά να μας πάνε όλα καλά και φέτος. Λοιπόν το πρόβλημα που έχω είναι πως όταν συνδέομαι με το internet στην taskbar , δεν μου εμφανίζει το εικονίδιο (με τους δύο υπολογιστες) της συνδεσής μου με το internet . Δεν είναι ούτε στην απόκρυψη εικονιδίων ούτε πουθενά αλλού. Μόλις πατάω δεκσί κλίκ στη συνδεσή μου ... στην επιφάνεια εργασίας ... μου δείχνει να ξανακάνω σύνδεση με το ιντερνετ ενώ εγώ είμαι μέσα ... τι γινεται ρε γαμώτο? Μπορεί κάποιος να μου εξιγήσει? Δεν μπορώ να κάνω Disconnect , δεν μπορώ να δώ πόση ώρα είμαι μέσα ... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΛΟΙΠΟΝ? H E L P
NKod Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 loipon..an pas sto control panel kai vreis to my network connections mesa tha deis to eikonidio me to modem..patontas dexi klik kai properties..kapou ekei tha vreis katw katw mia epilogi pou tha sou leei na sou deixnei to eikonidio otan eisai conected... Ayto nomizw se kalyptei... kali xronia
Jimmy_BlinD Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Thanks NKod ... καί το έψαχνααα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.