Nighthawk Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Χαίρετε και καλή χρονιά σε όλους! Προσπαθώντας να σώσω τις ρυθμίσεις ενός προγράμματος (backup configuration) μου δώθηκε η ευκαιρία είτε να γράψω μια δισκέτα, είτε να δημιουργήσω την εικόνα της δισκέτας αυτής στο σκληρό μου δίσκο. Λόγω έλλειψης δισκέτας προτίμησα τη δεύτερη λύση. Έτσι γράφτηκε στο σκληρό μου δίσκο ένα αρχείο μεγέθους 1.44ΜΒ με κατάληξη .img (προφανώς πρόκειται για εικόνα όπως θα τη δημιουργούσε και το Nero με καταληξη .nrg και που στη συνέχεια θα μπορούσε να ξαναγραφεί με το Nero).Δεν βρήκα όμως πουθενά τέτοια δυνατότητα στο δικό μου πρόγραμμα. Η απορία μου είναι μήπως η κατάληξη .img είναι κοινή εικόνα δισκέτας αναγνωρίσιμη από τα windows και μήπως υπάρχει διαδικασία εγγραφής που δεν τη γνωρίζω. Οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με προγράμματα που κάνουν τέτοια εγγραφή είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
philos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Μπορείς να το ανοίξεις και να το κανεις εγγραφή στη δισκέτα με το WinImage που θα βρείς εδώ-------> http://www.winimage.com/download.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.