Προς το περιεχόμενο

TWEAKING TOOLS - BEST???

Kostas75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο είναι το καλύτερο tweaking tool για τα Windows XP (SP2);;;

Ποια η γνώμη σας για το System Mechanic 5;; Είναι καλό ή να το αποφύγω; Υπάρχει κάποιο καλύτερο αντίστοιχο tool;;;

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

ama katseis kai arxizeis na psaxneis ti mporeis na kaneis gia na piraxeis ta windows ilikrina den exei teliomo. apo tools gia overclocking mexri guides gia na kopseis perita services kai na paei pio grigora mexri tweaking.sto telos apo to poli piragma paei xirotera.akoma kai se periodika ebazan 10.000 programmata gia tweaking.tora pio einai pio kalo exei na kanei kai me to ti thes na piraxeis.

Δημοσ.

Πολύ καλό πρόγραμμα tweaking είναι το WinXP Manager, το TuneUp Utilities, αλλά και το System Mechanic.

Πρόσφατες συζητήσεις για tweaking tools εδώ:

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=405755

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=403482

Νομίζω ότι στις προτιμήσεις προηγείται το TuneUp Utilities.

Με τέτοια προγράμματα επιβάλλεται η συνετή χρήση προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων...

Δημοσ.

kai energopoiimeno to system restore oste se periptosi blakias na iparxei dinatotita go back i roll back opos lene.kai koinos oti den xereis den pirazeis gia na min bretheis pro ekplixeos.ta xp den theloun kai poli na ta tezaroun

Δημοσ.

Εγώ δουλεύω το System Mechanic 5 εδώ και καιρό,πριν και μετά την εγκατάσταση του SP2 στον υπολογιστή μου. Νομίζω πως έχει ένα μερίδιο ευθύνης στο ότι έχω να κάνω εδώ και κανά χρόνο format και ότι το pc μου δουλεύει πολύ σταθερά.

Δημοσ.

pote mou den ekana oute suystem mechanic oute firewall ixa oute kan antivirus oute norton utilities kai ta windows epezan mia xara .exo dei pc na pigenoun gia format epidi kapoios epeze me norton utilities kai esbise pragmata pou dithen to norton tou ebgale axrista.opote xilies fores 1000 entries parapano para 10 ligotera kai meta problimata.ixa 2000 server kai ta kratisa pano apo xrono kai eixan faei apira piramata.ta epexan meta apo malakia pou egine me tin karta diktiou alla parola auta ta esosa me pola problimata mexri pou ebala 2003 server kai tora perimeno ta 64 bit server.

Δημοσ.

kalitera asta opos einai dioti den nomizo oti tha katafereis kai pola parapano.afou oti kai na kaneis meta apo 5 mines tha argei pali to mixanima apo ta programata opote.gia mena auto pou axizeis na kaneis ine apla na kopseis ta perita services pou den xriazesai alla kai ekei me tromeri prosoxi.apo ekei glitoneis porous.

Δημοσ.

apla opos ipame prosoxi dioti ama kliseis kati mporei apo to na kanei 10 ores na anixei to pc opos tin patisa ego otan ekana piramata i na min pezei kala i na min xekinaei.kane sustem restore i allios grapse ti allages ekanes.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...