Προς το περιεχόμενο

Lord Of The Rings Extended FULL

Kritonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σκεφτομαι να αγορασω το πακετο με τα 12 DVDs 3 extended versions

το εχω βρει στα 109ευρω αλλα το προβλημα μου ειναι μηπως βγαλουν

αργοτερα και καμια αλλη εκδοση με ακομα περισσοτερα λεπτα ταινιας και

extras κλπ.. Εχει ακουσει κανεις τιποτα σχετικο?

Δημοσ.

Nai,exw akousei oti DEN yparxei periptwsi na vgei auto pou les.Vevea kapote elegan "OOOOOOOOOOOOOOOOXI,me TIPOTA den tha vgoun ta 3 extended mazi giati sevomaste autous pou ta agorazan ena-ena" opote katalabeneis poso ferregyoi einai

btw yparxei allo topic hdh giauto pou rwtas

Δημοσ.

Πιό φθηνό είναι στο play.com. Περίπου 64 ευρώ έχει (αν το πληρώσεις σε λίρες) αλλά ρε γαμώτο αυτές τις ταινίες θέλεις να τις βλέπεις με παρέα και πρέπει να έχουν Ελληνικούς υπότιτλους.

Και με την ευκαιρία, να δώσω τα συγχαρητήριά μου στο on-line κατάστημα που θέλει να ονομάζεται "το shopping του 21ου αιώνα" γιά τις καταπληκτικές τιμές του. Το πακέτο έχει 109 ευρώ (112 με τα ταχυδρομικά) όταν στο βίντεο κλαμπ τις γειτονιάς μου (ένα απλό συνοικιακό κατάστημα και όχι κάποιας αλυσίδας) το βρήκα 100 ευρώ. Αυτό είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα του 2005. :twisted:

Δημοσ.

pesta re dim!!!Re oloi playlemeeeeee,ase tous Ellhnikous,get over it,eilikrina kai egw to skeftomouna mexri pou dokimasa me Agglikous.3 tainies meta den tha se apasxoloun katholou oi subs(kala,egw eimai kai periptwsi,egw den vazw kan subs)

Δημοσ.

Ναι ρε κάιζερ, εγώ και o dim δεν έχουμε πρόβλημα, αλλά όταν θα θελήσω να δω τον άρχοντα με την παρέα, sorry αλλά δεν θα βολέψει ιδιαίτερα. Ή ξέρω 'γω, το Before Sunset αν το δω με καμιά κοπέλα άντε να της πεις ότι δεν θα 'χει ελληνικούς υπότιτλους, και να ρωτάει κάθε τόσο τι είπε ο Hawke-πάλι καλά που θα 'θελα να δημιουργήσω και ατμόσφαιρα :lol: (btw, κάτι τέτοιο συνέβη όταν βρήκα σε divx το eternal sunshine χωρίς υπότιτλους, πολλά γέλια-ή μάλλον κλάματα). Αλλά όταν θα πάρω μια ταινία που πιθανότατα δεν θα την δω ποτέ με παρέα (ή με γκόμενα) π.χ. Fear and Loathing (που ωστόσο δεν υπήρχε με ελληνικούς anyway), δεν με νοιάζει ιδιαίτερα.

ΥΓ: Άσχετο, αλλά λέτε αν το play μάθει τι διαφήμιση του κάνουμε σε ετούτο το φόρουμ (χωρίς να το θέλουμε έτσι, πλάκα κάνω) να δώσει τίποτα; Όπως κάτι εταιρείες που σε πληρώνουν να βάζεις banner στη σελίδα σου :lol:

Δημοσ.
Παιδια σκεφτομαι να αγορασω το πακετο με τα 12 DVDs 3 extended versions

τι ειναι αυτο? 12 DVDS? πλακα κανετε? δλδ οταν λετε extended? περισσοτερες σκηνες?

• Super Moderators
Δημοσ.

Φυσικά παραπάνω σκηνές, ενσωματωμένες στην ταινία. Μα πού κοιμόσουν τόσον καιρό;

The Fellowship Of The Ring: 30 λεπτά παραπάνω.

The Two Towers: 42 λεπτά παραπάνω.

The Return Of The King: 48 λεπτά παραπάνω.

;)

• Super Moderators
Δημοσ.

kai vevaia a3izoun :)

pantws auto pou elegan oti den 8a ta vgaloun 3exwrista htan gia to an 8a eixan akoma perissotera pragmata apo ta extended pou evgainan ka8e xrono...

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...