Προς το περιεχόμενο

AMD 64 4000+ S-939 (0.09 h 0.13?)

Dj_Grego

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gia osous dn to phran xampari hrthe o Amd 64 4000+ se socket 939.

H monh erwthsh einai an einai me 0.09n h 0.13n arxitektonikh.

Vevaia H timh tou einai ligo "tsouxterh" :twisted: kai kymenetai sta 770e!

Wstoso parathrw thn L2 h opoia einai sto 1mb antithetws tou 3500+ pou einai sta 512k.

Makari na einai Winchester!!!

Δημοσ.

Απο οσο διαβασα στα περιοδικα ο Amd 64 4000+ se socket 939 ειναι στα 0.13n γιατι ειναι οπως λενε πιο "οριμα"¨για ανεβουν προς το παρον σε μεγαλυτερες συχνοτητες! Παντως σε λιγο καιρο που θα λυθουν καποια προβληματα που υπαρχουν στην μεταβαση σε 0,9n, οι συχνοτητες θα ανεβουν κιαλλον.

Δημοσ.

Δεν αξίζει τα λεφτά... Πάρε έναν με χαμηλότερη ταχύτητα.. βάλε και 2 Ballistix.. και δώστου στο κεφάλι υπερχρονισμό! Θα σου βγάλει τις ίδιες επιδόσεις χωρίς κανένα ζόρι και θα σου περισσέψουν και λεφτά! :wink:

Δημοσ.

Ρε παιδιά ακόμα να μάθετε την AMD?? Προκειμένου να επιτύχει την βέλτιστη δυνατή τυποποίηση.. κοπανάει αβέρτα τα ίδια CPU και απλά τα κλειδώνει (ονομάζει) ανάλογα.. Από εκεί και πέρα οι διάφορες τιμολογήσεις είναι marketing spread! Εντάξει είναι λίγο χλωμό ένας 3000+ να είναι ίδιος με έναν 4000+.. αλλά σίγουρα ένας ελαφρά μικρότερος (εξαρτάται από το μοντέλο που θέλεις) κατά 99% πιάνει αυτές τις επιδόσεις και τις ξεπερνάει..

Πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι η εν λόγω αρχιτεκτονική είναι στα όρια της.. και τα νέα μοντέλα είναι περισσότερο μαμά overclocked εκδόσεις των υπαρχόντων!! Ξέρω τι σας λέω γιατί ο 3200+ είναι σαν τον δικό μου με χαμηλότερο Multiplier.. και ακόμα κλαίω τα λεφτάκια μου.. :cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...