STEVEHACKER Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Καλησπέρα σας. Έχω εγκαταστήσει το καzaa lite v.243 αλλά αυτό δεν φορτώνει, και πιο συγκεκριμένα δεν ξεκιναει να φορτώνει η μπάρα του search και του traffic. Την εφαρμογή την κατέβασα από το site της insomnia............ Μήπως μπορείτε να μου πείτε τι φταίει? Ευχαριστώ προκαταβολικα
nickg78 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Αν δεν λειτουργεί το Search και το Traffic, τότε δεν έχει συνδεθεί. Αν έχεις αργή σύνδεση μπορεί να χρειαστεί λίγη ώρα για να συνδεθεί, αλλιώς έλεγξε το firewall σου, ή δοκίμασε για λίγο να το κλείσεις, για να δεις μήπως φταίει αυτό.
STEVEHACKER Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Σε ευχαριστώ πολύ θα δοκιμάσω και θα ξαναποστάρω.
digitals Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Κατα περίεργο λόγο συμβαίνει το ίδιο και σε εμένα (ADSL 384) ενώ μέχρι πρίν λίγες μέρες δουλευε κανονικά!!!
DeathIsCertain Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 an eimaste piso apo firewall h proxi (kai den iparxei problasi se ayta) ti ri8miseis prepei na ginoun gia na sinde8ei sto diktio to programma?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.