amorealex Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Καλησπέρα και Καλή Χρονιά. Στα καλά καθούμενα, όταν ανοίγω το Outlook Express, κολλάει. Το pointer γίνεται κλεψύδρα και η CPU δουλεύει στο 100%. Όση ώρα κι αν περιμένω δεν αλλάζει τίποτα. Ανακάλυψα ότι το πρόβλημα βρίσκεται στο αρχείο Inbox.dbx. Αν το μετακινήσω από το φάκελό του, το Outlook Express ανοίγει κανονικά, χωρίς βέβαια να μπορώ να δω τα mail. Το ερώτημα είναι με ποιο τρόπο θα το κάνω να δουλέψει και να δω τα mail μου.
Theodore Tsi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 dokimase na kaneis remove k add meta to outlook express mipws xekolisei....
sotakas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 afto pou upotheto pos simvenei einai oti me to pou xekinaei arxizei na katevazei ta mail pou sou exoun stilei...kai mexri na ta katevasei kolaei....dokiamase na valeis to programma na mhn katevazei ta e-mail me to pou to anoigeis..
kaiser Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Κατ'αρχην καλημερα και καλη χρονια... Οσον αφορά το πρόβλημά σου συμβαίνει το εξής: Το αρχείο inbox.dbx τυχαίνει να είναι και το αρχείο το οποίο κρατάει αποθυκευμένα όλα τα Εισερχόμενα Mail σου,αυτό δε,το διαπιστώνεις κάνοντας την εξής διαδρομή:Ανοίγεις το Outlook Express πας Toolls->options->Maintenance->Store folders όπου εκει θα δεις οτι έχει την διαδρομή του φακέλου που είναι τα αρχεία που χρησιμοποιεί το Outlook για να φυλάει τα Mail που λαμβάνεις δέχεσαι και λοιπά. Αυτό λοιπόν που κατά την γνώμη μου συμβαίνει είναι οτι μάλλων το inbox.dbx έσκασε.Αυτό επίσης πολύ ευκολα το διαπιστώνεις αν πας σε αυτό το φάκελο μετονομάσεις το ηδη υπάρχον inbox.dbx se p.x. inbox2.dbx και μετά δοκιμάσεις να ανοίξεις εκ νέου το Outlook Express όπου δεν θα συναντήσεις πρόβλημα,εκεί θα προσέξεις οτι το πρόγραμμα έχει δημιουργήσει ένα καινούριο αρχείο με όνομα inbox.dbx για να φυλάει τα εισερχόμενα.Ενδεχομένως το πρόβλημα να δημιουργήθηκε λόγω μεγάλου μεγέθους του εν λόγω αρχείου,ίσως είσαι τυχερός και βρείς καποιο εργαλείο που να κάνει Repair σε αυτό το αρχείο,όπως και να έχει,έλπίζω να κραταγες κάποιο Back up...(Λέμε τώρα) Καλή τύχη...
amorealex Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 @Theodore Tsi Με remove και add δεν διορθώνεται. Επίσης, δοκίμασα και restore σε checkpoint της προηγούμενης ημέρας, πάλι τίποτα. @sotakas Όχι, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο γιατί από τη σύνδεση δε βλέπω καμία activity. Ούτως ή άλλως έχω επιλέξει να μην τσεκάρει για mail όταν ξεκινάει. Για διαβάστε κι αυτό μήπως βοηθήσει: Πήρα όλα τα .dbx αρχεία και τα μετέφερα σε άλλο μηχανάκι και εκεί ανοίγει κανονικά. Τι φρίκη έχει φάει το δικό μου και κάνει νερά? Edit @kaiser Αν μεταφέρω το Inbox.dbx σε άλλο μηχανάκι όμως, δουλεύει μια χαρά.
amorealex Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Το πρόβλημα λύθηκε ακολουθώντας τις οδηγίες που βρήκα εδώ: http://www.codeconscious.com/outlook-express/corrupted-oe-inbox.html Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Καλή χρονιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.