wert Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Ναι έκανα αυτή τη βλακεία και πήρα προϊόν crypto. Tο είδα φτηνό και σκέφτηκα να κάνω μια δοκιμή. Δεν περίμενα να δώ κάνα θαύμα αλλά όχι και μπλέ οθόνη με αυτό Το έχει κανείς άλλος. Αν ναι δουλεύει σωστά; Το είχα σε λειτουργικό XP home gr. Σαν συσκευή δούλευε. Το πρόβλημα ήταν ότι όταν πήγαινα να κλείσω τον υπολογιστή αφού γίνοταν όλη η διαδικασία όπως αποθήκευση δεδομένων κλπ κλπ την τελευτέα στιγμή που ήταν να κλείσει ο υπολογιστής έκανε ένα τσάκ και αντί για κλείσιμο είχα μπλέ οθόνη Οτι χειρότερο μπορούσε να γίνει. Και ο υπολογιστής μου συνήθως τον αφήνω μόνο του να κλείσει αφού τελειώσει κάποιο download. Επρεπε μετά να είμαι εκεί για να πατήσω το κουμπάκι του power και να κλείσει ο υπολογιστής. Ετσι ξαναμπήκε στο κουτί του. Εκείνο το χάρτινο Δοκίμασα να του αλλάξω PCI slot και port μήπως έκανα τίποτα αλλά αποτυχία. Οι drivers που δίνει η εταιρεία είναι για τα windows 2000 και για τα xp αυτοί που δίνει νομίζω είναι beta. Μάλιστα αυτούς από τα 2000 αν θυμάμε καλά δεν τους ήθελε καν το λειτουργικό. Πανέξυπνη η κίνηση αυτής της εταιρείας να μην έχει drivers για XP και μάλιστα το έτος 2005 τώρα καλή μας χρονιά κιόλας σήμερα. Καμιά ιδέα περί του προβλήματος; Κάνας άλλος παθόν; Οπως βλέπετε και στον τίτλο και αναφέρω και ανάμεσα το μόντεμ είναι PCI και όχι USB . Μην τα μπερδέψουμε. Θα την έχω υπ'όψιν πάντος την εταιρεία και για τις επόμενες αγορές μου
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Βάλε τους drivers των 2000 και δοκίμασε.. Κανονικά δε θα έπρεπε να έχει πρόβλημα...
LEFteriz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Μη βάζεις drivers της Crypto.. Κι εγώ το ίδιο ISDN TA έχω και χρησιμοποιώ drivers της Billion (http://www.billion.com) . είναι η ίδια κάρτα PCI
wert Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 LEFteriz, Ωπ αξίζει αυτό που είπες τώρα. Θα το ξανακοιτάξω λοιπόν. Aν έχεις ακριβώς όμως το url απο τους drivers καλό θα ήταν γιατί τα Αγγλικά μου είναι λίγο χάλια. Πολύ περίπτωση αυτή η crypto ρε παιδιά. Βάλε τους drivers των 2000 και δοκίμασε.. Μήπως δεν το έκανα ; Αν θυμάμε καλά δεν τους ήθελε καν ή είχα το ίδιο πρόβλημα με την μπλέ οθόνη στο κλείσιμο.
tolis86 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 egw pali exw mia web cam kai emena mou exei vgale kata periodous to pc mple othones alla oxi tis klasikes kati alles me poli entono mple kai oxi galazio ws sinithws me kati kinezika lete na ftaei i web cam? kai i lalakia einai oti tis evgaze en wra ergasias...........
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Καλη χρονια παιδια!!!!Το ειχα καποτε αλλα εξωτερικο και δουλευε ΟΚ.Βεβαια δεν προσφερε και κατι σπουδαιο...Τωρα αν το pci εχει προβληματα δεν ξερω... :twisted: :twisted: :twisted:
wert Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 LEFteriz, 2005 ευχαριστώ φίλε μου. Αν και με είχε τρομοκρατήσει αυτό το πράγμα τελικά τώρα είναι ξανά πάνω στο pc και δουλεύει τέλεια. Ευτηχός δηλαδή που υπήρχε και η Billion αλλιώς θα πήγαινε για πέταμα. Του έκανα και 5-6 επανεκινήσεις έτσι για να σιγουρευτώ και δεν έριξε μπλέ οθόνη για την ώρα. tolis86, θα πρέπει πρώτα να σιγουρευτείς τι ακριβώς φταίει για να ξεκινήσεις το ψάξιμο. Μια λύση να αποσυνδέσεις την κάμερα για λίγο καιρό αφού πρώτα καταργήσεις τους drivers. Σίγουρα θα υπάρχουν και για το δικό σου crypto προϊόν drivers από άλλη εταιρεία αφού απ'ότι κατάλαβα μάλλον τα προϊόντα τους είναι απομιμήσεις κατά κάποιο τρόπο άλλων ή απλά Ελληνικές κακές εκδόσεις τους. Βεβαια δεν προσφερε και κατι σπουδαιο Και εγώ για πλάκα το πήρα Ετσι για να έχω αυτόματο τηλεφωνητή και τηλέφωνο από το PC. Φυσικά υποστηρίζει φάξ , αναγνώριση κλήσης και άλλα καλούδια. Τωρα αν το pci εχει προβληματα δεν ξερω... Αν δεν ξέρεις είναι καλό. Αν μάθεις όπως εγώ είναι άσχημα
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Pantws gia ping se on-line games einai jet to modem-aki :wink: (egw exw to Tornado eswteriko poy apla einai kalytero..exei kai kalytero-ligo-ping) dld me mia Otenet sto Q3 se ellhniko server (blood fighter) to crypto eixe 40-45.. to Tornado 35-40...mia xaroyla dld.. exoyn genika kalytero ping apo Netmod..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.