EJ_Gova Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Κι εγώ το ίδιο φίλε!Χέστηκα αν σε ενδιαφέρει ή όχι!Πολλοί όμως ενδιαφέρονται και μην γενικεύεις την άποψή σου!!Παρεπιμτόντως κορυφαίο το Beauty And The Beast!!
igrasias Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Παίδες ας μου επιτραπεί να κάνω μια (λίγο) άσχετη ερώτηση έτσι; Θέλω να πάρω ένα laptop.Ποιο περιοδικό έχει τον καλύτερο οδηγό αγοράς;
EJ_Gova Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Παίδες ας μου επιτραπεί να κάνω μια (λίγο) άσχετη ερώτηση έτσι; Θέλω να πάρω ένα laptop.Ποιο περιοδικό έχει τον καλύτερο οδηγό αγοράς; Περίμενε το τέλος του μήνα για να δείς τα αφιερώματα των περιοδικών Φεβρουαρίου. Αν έχουν πάνω από ένα, θα σου πρότεινα το PC Magazine!
Nightfall_2003 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Θα ανοίξει το site και για τους "απλούς θνητούς" ρε παιδιά!Υπομονή!Είναι σε δοκιμαστικό στάδιο ακόμα κι έχουν πρόσβαση μερικοί "εκλεκτοί"!Δεν πρέπει να υπερφορτωθεί ενώ είναι ακόμα υπό ανάπτυξη. Πάντως πιστέψτε με: το site είναι πολύ καλύτερο από το παλιό! Λοιπόν φίλε EJ_Gova, καταρχήν κάνω διαχωρισμό μεταξύ του περιοδικού και του site γιατί το πρώτο το θεωρώ το καλύτερο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό. όσον αφορά το site θα πω το εξής: ένα site που θέλει να θεωρείται 'σοβαρό' δεν κάνει πειράματα εις βάρων των φίλων του στερόντας απο κάποιους την είσοδο σε αυτό επειδή έχουν free e-mail διευθύνσεις. Καλύτερα να καθυστερούσε να ανοίξει την σελίδα του παρά κάτι τέτοιο. Κανείς δεν θα έλεγε τίποτα(πχ το site toy pcworld είναι ακόμα στα σκαριά ενώ το περιοδικό βρίσκεται ήδη στο δεύτερο τεύχος του. θέλω να πιστεύω οτι εκείνο δεν θα πέσει στην ίδια παγίδα). Διαχωρισμούς τύπου 'εκλεκτών' και 'απλών' θνητών που ανάφερες πιο πάνω, αφήνω να τους κρίνει ο καθένας από μόνος του εδώ μέσα, για να μην λες οτι γενικεύω την άποψή μου. Παίδες ας μου επιτραπεί να κάνω μια (λίγο) άσχετη ερώτηση έτσι; Θέλω να πάρω ένα laptop.Ποιο περιοδικό έχει τον καλύτερο οδηγό αγοράς; Eγώ φίλε igrasias θα σου πρότεινα I)να αποφασίσεις μέχρι πόσο βαθιά μπορείς να βάλεις το χέρι σου στην τσέπη σου' date=' [b']II)[/b]να ορίσεις τα minimum χαρακτηριστικά που θα ήθελες να διαθέτει το laptop σου, III)να κάνεις μια έρευνα αγοράς στα καταστήματα που επιθυμείς ώστε να δεις τι ακριβώς παίζει ΙV)στις 2-3 επιλογές που θα καταλήξεις, να έρθεις εδώ πέρα να ανοίξεις ένα topic και να ακούσεις γνώμες άλλων(μπορεί κάποιοι να έχουν το ίδιο laptop με κάποιο απο αυτά τις επιλογής σου και να σου πουν τις εντυπώσεις τους) και V)να αγοράσεις το pc magazine ή κάποιο άλλο περιοδικό που επιθυμείς, και να κάνεις τις συγκρίσεις σου ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ η επιλογή που θα κάνεις, θα πρέπει να βασιστεί στο τι θέλεις να κάνεις ΕΣΥ με αυτό(εννοώ γιατί ακριβώς σκοπό θέλεις να το χρησιμοποιήσεις) και η απόφαση πρέπει να είναι δική ΣΟΥ και μόνο. οι επιλογές IV και V είναι σίγουρο ότι θα σε βάλουν σε πολλά διλλήματα αλλά από την άλλη μπορεί να σε βοηθήσουν κιόλας σε περιπτώσεις που συμβαδίζουν με την δική σου.
EJ_Gova Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Λοιπόν φίλε EJ_Gova' date=' καταρχήν κάνω [b']διαχωρισμό[/b] μεταξύ του περιοδικού και του site γιατί το πρώτο το θεωρώ το καλύτερο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό. όσον αφορά το site θα πω το εξής: ένα site που θέλει να θεωρείται 'σοβαρό' δεν κάνει πειράματα εις βάρων των φίλων του στερόντας απο κάποιους την είσοδο σε αυτό επειδή έχουν free e-mail διευθύνσεις. Καλύτερα να καθυστερούσε να ανοίξει την σελίδα του παρά κάτι τέτοιο. Κανείς δεν θα έλεγε τίποτα(πχ το site toy pcworld είναι ακόμα στα σκαριά ενώ το περιοδικό βρίσκεται ήδη στο δεύτερο τεύχος του. θέλω να πιστεύω οτι εκείνο δεν θα πέσει στην ίδια παγίδα). Διαχωρισμούς τύπου 'εκλεκτών' και 'απλών' θνητών που ανάφερες πιο πάνω, αφήνω να τους κρίνει ο καθένας από μόνος του εδώ μέσα, για να μην λες οτι γενικεύω την άποψή μου.QUOTE] Φίλε μου και μόνο από τον τρόπο που απαντάς φαίνεται αν χέστηκες ή όχι για την είσοδο στο e-pcmag!!Και ο "διαχωρισμός" είναι απλό χιούμορ που ο εγωισμός σε κάνει να το βλέπεις σαν ειρωνία!!!JUST STAY COOL MAN!!
Nightfall_2003 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Φίλε μου και μόνο από τον τρόπο που απαντάς φαίνεται αν χέστηκες ή όχι για την είσοδο στο e-pcmag!!Και ο "διαχωρισμός" είναι απλό χιούμορ που ο εγωισμός σε κάνει να το βλέπεις σαν ειρωνία!!!JUST STAY COOL MAN!! Θα σου κάνω μια ερώτηση αφού τα καταλαβαίνεις όλα τόσο εύκολα: Γιατί να θέλω να γραφτώ σε ένα site το οποίο όπως σου είπα και πιο πάνω δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα περισσότερο από το INSOMNIA?(να ξεκαθαρίσω οτι ούτε στο παλιό ήμουν γραμμένος) Πραγματικά λύσε μου την απορία μου αυτή γιατί εγώ δυστυχώς δεν μπορώ. Όσο για το χιούμορ συμφωνώ!! αν ήμουν 9χρονος ίσως και να γελούσα!
EJ_Gova Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Θα σου κάνω μια ερώτηση αφού τα καταλαβαίνεις όλα τόσο εύκολα: Γιατί να θέλω να γραφτώ σε ένα site το οποίο όπως σου είπα και πιο πάνω δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα περισσότερο από το INSOMNIA?(να ξεκαθαρίσω οτι ούτε [/b']στο παλιό ήμουν γραμμένος) Πραγματικά λύσε μου την απορία μου αυτή γιατί εγώ δυστυχώς δεν μπορώ. Όσο για το χιούμορ συμφωνώ!! αν ήμουν 9χρονος ίσως και να γελούσα! Αφού δε θές να μπείς στο site γιατί ασχολείσαι μαζί του????Όπως λένε οι οπαδοί αντίπαλων ομάδων κι εσύ:"Δε με νοιάζει εμένα ο Ολυμπιακός" κι όμως οι Παναθηναικοί μόνο με αυτόν ασχολούνται και νοιάζονται για την πορεία του!Όσο για το χιούμορ, ακόμη και 60 χρονών να ήσουν θα έπρεπε να το είχες διατηρήσει!Θα καταντάς πολύ κουραστικός και καμία γυναίκα δε θα σε ανεχτεί για περισσότερο από έναν χρόνο!!!
Κοπρίτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Γιατί να θέλω να γραφτώ σε ένα site το οποίο όπως σου είπα και πιο πάνω δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα περισσότερο από το INSOMNIA?(να ξεκαθαρίσω οτι ούτε [/b']στο παλιό ήμουν γραμμένος) Πραγματικά λύσε μου την απορία μου αυτή γιατί εγώ δυστυχώς δεν μπορώ. Όσο για το χιούμορ συμφωνώ!! αν ήμουν 9χρονος ίσως και να γελούσα! φιλε Nightfall το οτι υπαρχει το Insomnia δεν αποκλειει ολα τα υπολοιπα παρεμφερη sites.. με την ιδια λογικη θα χρειαζομασταν μια εφημεριδα και ενα τηλεοπτικο καναλι... δεν ειναι ομως ετσι... υπαρχουν κι αλλα φορουμ τα οποια πχ δινουν βαρος στο case modding κατι το οποιο λαμπει δια της απουσιας του απο το Insomnia.... επισης εμενα με βολευε το ανευ κατωτατου οριου ποστ, συστημα καταχωρησης αγγελιων του PcMag.... γενικα η λογικη του οτι εχουμε κατι που ειναι καλο και αρα δεν ψαχνομαστε για κατι καλυτερο μου ακουγεται λιγακι σαν συμβιβασμος ή ελλειψη ενδιαφεροντος για το καινουριο (no offense but....)
or1onas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 epeidh to 8ema xefyge ligo, nomizw oti to pcmag tou ianouariou einai poly kalo k me poly endiaferonta 8emata... oso gia to site, exw etairika email addresses alla den ta bazw giati to 8ewrw m@!#kia....protimw na mh graftw k 8ewrw oti einai la8os na mhn epitrepontai free mail accounts...
EJ_Gova Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 epeidh to 8ema xefyge ligo' date=' nomizw oti to pcmag tou ianouariou einai poly kalo k me poly endiaferonta 8emata...oso gia to site, exw etairika email addresses alla den ta bazw giati to 8ewrw [email']m@!#kia....prot[/email]imw na mh graftw k 8ewrw oti einai la8os na mhn epitrepontai free mail accounts... Θα επιτραπούν φίλε μου...Κι εγώ άλλωστε ΜΟΝΟ free accounts σε e-mail servers έχω!!! ;-)))
pp6210 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Ρε παιδιά λέτε να φοβούνται τίποτα σαμποτάζ απο το παλιό team PC Mag? Γιατί και εγώ δεν βλέπω το λόγο να απορρίπτουν free mail... Εγώ πάντως γράφτηκα με το vodafone mail μου (ΧΧΧΧ@vodafone.gr) και το δέχτηκε.
Nightfall_2003 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Αφού δε θές να μπείς στο site γιατί ασχολείσαι μαζί του????Όπως λένε οι οπαδοί αντίπαλων ομάδων κι εσύ:"Δε με νοιάζει εμένα ο Ολυμπιακός" κι όμως οι Παναθηναικοί μόνο με αυτόν ασχολούνται και νοιάζονται για την πορεία του! φίλε Ej_Gova εγώ είπα την γνώμη μου για το site και την πολιτική που ακολούθησε όσον αφορά τα μέλη του και τα mail τους. ομολογώ ότι στην αρχή την γενίκευσα αλλά αυτό το διόρθωσα στην πορεία. Από 'κει και πέρα ακολούθησε η αντιπαράθεσή μας αφού οι απόψεις μας είναι εντελώς διαφορετικές(και καλά κάνουν, αλίμονο αν όλοι σκέφτονταν και δρούσαν με τον ίδιο τρόπο). Τέσπα, επειδή αυτό μπορεί να συνεχιστεί για μέρες προσπαθώντας ο ένας στον άλλο να αποδείξει ότι έχει δίκιο, εγώ σταματώ εδώ. ο καθένας μπορεί να κρίνει από μόνος του την κίνηση αυτή του συγκεκριμένου site Όσο για το χιούμορ, ακόμη και 60 χρονών να ήσουν θα έπρεπε να το είχες διατηρήσει!Θα καταντάς πολύ κουραστικός και καμία γυναίκα δε θα σε ανεχτεί για περισσότερο από έναν χρόνο!!! Σε όσα είπες δεν έχω να πω πολλά πράγματα: όποιος δεν γελάει με τα αστεία σου ή με τα αστεία ενός χ-ψ υποθετικού προσώπου δεν νομίζω να μην έχει χιούμορ! Η αίσθηση του χιούμορ διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο και αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που ορίζει την μοναδικότητα του! φιλε Nightfall το οτι υπαρχει το Insomnia δεν αποκλειει ολα τα υπολοιπα παρεμφερη sites..με την ιδια λογικη θα χρειαζομασταν μια εφημεριδα και ενα τηλεοπτικο καναλι... δεν ειναι ομως ετσι... υπαρχουν κι αλλα φορουμ τα οποια πχ δινουν βαρος στο case modding κατι το οποιο λαμπει δια της απουσιας του απο το Insomnia.... επισης εμενα με βολευε το ανευ κατωτατου οριου ποστ' date=' συστημα καταχωρησης αγγελιων του PcMag.... γενικα η λογικη του οτι εχουμε κατι που ειναι καλο και αρα δεν ψαχνομαστε για κατι καλυτερο μου ακουγεται λιγακι σαν συμβιβασμος ή ελλειψη ενδιαφεροντος για το καινουριο (no offense but....)[/quote'] Συμφωνώ μαζί σου σε αυτά που λες φίλε Κοπρίτη. Το να αναζητάς πάντα το καλύτερο και το πιο εξειδικευμένο δείχνει ικανότητα και βοηθά στην βελτίωση σου. 2 παρατηρήσεις όμως πάνω σε αυτό α)Το τι θεωρεί ο καθένας μας καλό και κακό διαφέρει, και β)άμα βελτιώνεσαι μπορείς να κρίνεις - συγκρίνεις παρεμφερή sites, κανάλια, κτλ. κτλ. Πχ. μπορεί να διαβάζω το pcmag και να το θεωρώ το καλύτερο περιοδικό πληροφορικής αυτή την στιγμή στον Ελληνικό χώρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν βρω ένα καλύτερο άρθρο σε ένα άλλο περιοδικό δεν θα κάνω την αλλαγή. Μπορεί να βλέπω μόνο το "Ν" κανάλι για τους εξής "χ-ψ" λόγους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δω κάπου αλλού μια εκπομπή ή κάποια ταινία σε περίπτωση που με ενδιαφέρει κ.ο.κ. Στην περίπτωση του site του pcmag σχολίασα, όπως είπα και πιο πάνω, την πολιτική του σε σχέση με τα mail. Για μένα δεν έχει να προσφέρει απολύτως τίποτα αυτή την στιγμή αφού είναι site ουσιαστικά γενικού ενδιαφέροντος και μάλιστα με αυτό που έχει κάνει έχει πέσει ακόμα περισσότερο στα μάτια μου. Αν έχω ένα πρόβλημα, μπορώ να πάρω μια αρχική βοήθεια από το site του Ιnsomnia και μετά να κοιτάξω για κάτι πιο εξειδικευμένο σε κάποιο άλλο. Συγγνώμη αλλά δεν είμαι ο τύπος που πάει και ανοίγει λογ/σμούς σε κάθε site που εμφανίζεται στο διαδίκτυο. Θα ανοίξω μόνο σε αυτά που θεωρώ ότι μπορούν να με βοηθήσουν σε κάποιο πρόβλημα που έχω και που σέβονται τους χρήστες τους. Άντε καλό μας Πάσχα
EJ_Gova Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 φίλε Ej_Gova εγώ είπα την γνώμη μου για το site και την πολιτική που ακολούθησε όσον αφορά τα μέλη του και τα mail τους. ομολογώ ότι στην αρχή την γενίκευσα αλλά αυτό το διόρθωσα στην πορεία. Από 'κει και πέρα ακολούθησε η αντιπαράθεσή μας αφού οι απόψεις μας είναι εντελώς διαφορετικές(και καλά κάνουν' date=' αλίμονο αν όλοι σκέφτονταν και δρούσαν με τον ίδιο τρόπο). Τέσπα, επειδή αυτό μπορεί να συνεχιστεί για μέρες προσπαθώντας ο ένας στον άλλο να αποδείξει ότι έχει δίκιο, εγώ σταματώ εδώ. ο καθένας μπορεί να κρίνει από μόνος του την κίνηση αυτή του συγκεκριμένου site Σε όσα είπες δεν έχω να πω πολλά πράγματα: όποιος δεν γελάει με τα αστεία σου ή με τα αστεία ενός χ-ψ υποθετικού προσώπου δεν νομίζω να μην έχει χιούμορ! Η αίσθηση του χιούμορ [b']διαφέρει[/b] από άνθρωπο σε άνθρωπο και αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που ορίζει την μοναδικότητα του! Περασμένα ξεχασμένα φίλε μου!Όντως δεν έχουμε ίδιες ιδέες κι αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό!Δε βγήκαμε από κανένα ίδρυμα όλοι!Sorry αν ξέφυγα λίγο!Stay Cool!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.