Προς το περιεχόμενο

Γιατί ρε firefox το κάνεις αυτό?

sash

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το πρόβλημα είναι λόγω ανάλυσης.Εχω 2 pc ο ενας που δουλευει σε 1024 δεν έχει προβλημα ενω ο άλλος που δουλευει σε 800χ600 εμφανίζει το πρόβλήμα που λέει ο sash.

Μια μερικη επιλυση αυτο του προβληματος ειναι να πας :

προβολη->Μέγεθος κειμενου->σμικρυνση κειμενου

απ ότι βλεπω όμως εχεις τον αγγλικο firefox οποτε κανε την μεταφραση και θα καταλάβεις σε ποια ρυθμιση αναφέρομαι

Δημοσ.

είναι παράλογο να χρειάζεται (ειδικά το insomnia) 1280x1024 ανάλυση για να διαβάσουμε το forum. Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα. Και επαναλαμβάνω, στην συγκεκριμένη σελίδα, ο ΙΕ δεν βγάζει πρόβλημα.

Δημοσ.

Και σε εμένα το κάνει. Έχω 17inch με ανάλυση 1152x864.

Το πρόβλημα πιστεύεω πως έγκειται στην υπογραφή του VCDEncoder, καθώς όπου έχει κάνει post βγαίνει η οριζόντια scrollbar. Κι αυτό γίνεται, γιατί δεν έχει πουθενά κάποιο κενό, και έτσι λαμβάνεται σαν ολόκληρη λέξη, την οποία δε μπορεί να την σπάσει/κόψει σε περισσότερες γραμμές. Γι'αυτό την εμφανίζει ολόκληρη και έτσι μεγαλώνει και το οριζόντιο χώρο εμφάνισης του post.

Δημοσ.
Και σε εμένα το κάνει. Έχω 17inch με ανάλυση 1152x864.

Το πρόβλημα πιστεύεω πως έγκειται στην υπογραφή του VCDEncoder' date=' καθώς όπου έχει κάνει post βγαίνει η οριζόντια scrollbar. Κι αυτό γίνεται, γιατί δεν έχει πουθενά κάποιο κενό, και έτσι λαμβάνεται σαν ολόκληρη λέξη, την οποία δε μπορεί να την σπάσει/κόψει σε περισσότερες γραμμές. Γι'αυτό την εμφανίζει ολόκληρη και έτσι μεγαλώνει και το οριζόντιο χώρο εμφάνισης του post.[/quote']

και εγώ αυτό πιστευω οτι είναι. Εστειλα πμ στον admin. Αντε, για να δουμε....

Δημοσ.

Παιδιά, δε βγαίνει άκρη. Το έχω παρατηρήσει κι εγώ σε διάφορα threads, αλλά το παραπάνω που δώσατε σε 1024X768 και Maxthon (δηλαδή βασικά IE) φαίνεται κανονικά...

Ααα, χρόνια πολλά σε όλους, ότι επιθυμεί ο καθένας, το 2005 να του το φέρει!

Δημοσ.

Το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται με συγκεκριμένα posts σε forums και δεν είναι κάτι για το οποίο φταίει το insomnia, το phpBB ή ο browser. Αν ένα post ή υπογραφή περιλαμβάνει μεγάλη εικόνα ή μεγάλο κείμενο χωρίς κενό διάστημα, η οθόνη απλώνει πολύ προς το πλάι.

Στο topic που αναφέρατε ( http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=726420#726420 ) η αιτία είναι η υπογραφή του VCDencoder. Έχει μεγάλο κείμενο, χωρίς κενό διάστημα, με αποτέλεσμα ο browser να μην κάνει αναδίπλωση στο κείμενο.

Δημοσ.

Από όσο ξέρω δεν είναι θέμα ανάλυσης αλλά του κώδικα της html σελίδας. Άρα δεν φταίει ο browser, απλά πέρνει εντολή να μην κάνει wrap. Όσοι έχουν άλλη ανάλυση τυχαίνει και χωρά όλο το κείμενο στην οθόνη.

Δημοσ.
Το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται με συγκεκριμένα posts σε forums και δεν είναι κάτι για το οποίο φταίει το insomnia' date=' το phpBB ή ο browser. Αν ένα post ή υπογραφή περιλαμβάνει μεγάλη εικόνα ή μεγάλο κείμενο χωρίς κενό διάστημα, η οθόνη απλώνει πολύ προς το πλάι.

Στο topic που αναφέρατε ( http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=726420#726420 ) η αιτία είναι η υπογραφή του VCDencoder. Έχει μεγάλο κείμενο, χωρίς κενό διάστημα, με αποτέλεσμα ο browser να μην κάνει αναδίπλωση στο κείμενο.[/quote']

Σε εμένα με ανάλυση 1280x800 (widescreen 15") o firefox δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα. Μάλλον κάποια ρυθμιση θα είναι...

Ναι, γιατί εσένα στο πλάτος των 1280 pixels, χωράει το εν λόγω κείμενο που είπα πριν ότι δημιουργεί το πρόβλημα, ενώ σε όσους έχουν ανάλυση 1024 δεν χωράει και πρέπει να κάνουν οριζόντιο scroll.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Συμφωνώ με τα όσα ειπώθηκαν από το nickg78. Προσθέτω την παρατήρηση πως ενώ ο firefox δεν σπάει την υπογραφή του VCDencoder, ο IE το κάνει και έτσι "χωράει" σε 1024x768. Οπότε πρόκειται για διαφορά στην ερμηνεία - απεικόνιση της html από τον firefox.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μειώστε το text size απο το view και θα την βλέπετε κανονικά... Εγώ σε 17" και 1024x768 μια χαρά την βλέπω

Φιλικά

Δημοσ.

Συμφωνώ και εγω με τον nickg78, απλά να πουμε σε αυτον το φίλο να βάλει κανα κενο στην υπογραφή του! :)

Και σε μένα 1024χ768 17' o firefox το κάνει και ο Maxthon όχι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...