Προς το περιεχόμενο

Exeem!!Νέο p2p πρόγραμμα!!

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπήκα μόλις τώρα στη σελίδα του suprnova.org και είχανε σε Link να κατεβάσεις τη συνέντευξη που πήρανε από τον Sloncek το δημιουργό του Suprnova.Λοιπόν εν ολίγοις λέει ότι βρίσκονται πολύ κοντά στην τελική έκδοση ενός p2p προγράμματος το οποίο θα είναι συνδυασμός Kazaa και torrents.Τι θα είναι πάλι τούτο;;;Δε μένει να περιμένουμε αφού στις επόμενες βδομάδες θα διατεθεί για download και στο suprnova.org αλλά και στο exeem.com.Μπείτε και άλλοι να κατεβάσετε τη συνέντευξη μήπως και καταλάβετε κάτι περισσότερο από μένα. :)

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απο οτι καταλαβαινω το eXeem ειναι decentralized torrent. Καθε χρηστης θα λειτουργει ταυτοχρονα και σαν tracker οποτε δεν θα εξαρτατε απο καποιο κεντρικο σερβερ το tracking

απο οσο ακουσα μαλιστα θα εχει ΚΑΙ encyption...things arent looking good for RIAA αν αυτο κατσει καλα!

Δημοσ.

Αν είναι έτσι όπως τα λέτε παιδιά τότε είμαστε μια χαρά!! :D Το πρόγραμμα αυτό λογικά θα έχει και search όπως το Kazaa έτσι δεν είναι;;;Ελπίζω να μην έχει μούφες αρχεία όπως το Kazaa!

Δημοσ.
απο οσο ακουσα μαλιστα θα εχει ΚΑΙ encyption...things arent looking good for RIAA αν αυτο κατσει καλα!

Μπορεί να επιβεβαιώσει τα σχετικά με το encryption και κανείς άλλος; Επειδή εγώ άκουσα ότι το μόνο καινούριο που θα προσφέρει το eXeem θα είναι η αποκέντρωση, ενώ για την ανωνυμία δε νοιάζονται και πολύ :( ...

Δημοσ.

Εγώ άκουσα ότι μάλλον θα περιέχει spyware. Όσο για το encryption χλωμό το βλέπω. Αν έχουν πρόσβαση στο σύστημα μπορούν να κάνουν μήνυση από το ip που κατεβάζουν.

Δημοσ.
Εγώ άκουσα ότι μάλλον θα περιέχει spyware. Όσο για το encryption χλωμό το βλέπω. Αν έχουν πρόσβαση στο σύστημα μπορούν να κάνουν μήνυση από το ip που κατεβάζουν.

Θα εμφανίζει τυχαία banners στο πάνω μέρος, αλλά δεν νομίζω να πρόκειται για spyware που θα σε παρακολουθεί, όπως γίνεται με το Kazaa.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά βγήκε το exeem. Πολύ καλό μέχρι στιγμής. Ήδη πρώτη μέρα μάζεψε 2,20 Τεραμπαιτ. Βγάζει κάθε μέρα τα καινούρια αρχεία που υπάρχουν. Και υποστηρίζει τορεντ αρχεία από αλλους τρακερ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...