Προς το περιεχόμενο

Msi 6600 Gt μεγάλο πρόβλημα

iagouaros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σήμερα έγινα κάτοχος αυτής της κάρτας. Με μεγάλη μου χαρά πετάω την Fx 5200 από την μητρική και τοποθετώ την Msi.

Ξεκινάω να την τεστάρω στο 3D Mark ( το σύστημά μου είναι 2.0 Ghz, 512 Mb/ 400, 160 GB και power supply 350 watt) και αρχίζουν κατά την διάρκεια του test να εμφανίζονται κάτι πολύγωνα, τετράγωνα.

Koυτσά στραβά τελειώνει και σημειώνει 6700.

Άσχετο.

Δοκιμάζω pro evolution soccer 4, και πάλι η εμφάνιση των πολυγώνων έγινε αισθητή.

Το ίδιο με το medal of honor pacific assault.

'Αλλο παιχνίδι δεν δοκίμασα γιατί θα έσπαγα την κάρτα.

Τι έκανα για την επίλυση του προβλήματος;

Λοιπόν ξεκινάω:

α) αλλαγή driver, δοκίμασα 67.20, 66.93 και αυτούς που ήταν μέσα στο κουτί.

β) έκανα format

γ) τοποθέτησα sp2

δ) έδωσα τροφοδοσία μόνο στην κάρτα γραφικών και σε ένα σκληρό

ε) έχω φρικάρει

στ) βοήθεια

ζ) καλή χρονιά σε όλους και χρόνια πολλά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εαν δεν εχεις κανει o/c out of the box :D τοτε φιλε μου υποψιαζομαι οτι τα artifacts που βλεπεις ειναι θεμα τροφοδοτικου ή στην χειροτερη των περιπτωσεων ελλατωματικη. Δοκιμασε εαν εχεις την δυνατοτητα με ενα ποιο μεγαλο τροφοδοτικο. Το δικο σου τι ειναι generic?

Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους

Εαν δεν εχεις κανει o/c out of the box

Δεν το κατάλαβα

Το δικο σου τι ειναι generic?

Ούτε κι αυτό.

Μην γράφεις ορολογίες γιατί δεν γνωρίζω. Σήμερα δοκίμασα την 6600 Gt σε άλλο σύστημα και δουλεύει ρολόι. Φορούσε 400 watt τροφοδοτικό.

Λες littlelouievegos να φταίει το τροφοδοτικό;

Εαν δεν εχεις κανει o/c out of the box

Δεν το κατάλαβα

Το δικο σου τι ειναι generic?

Ούτε κι αυτό.

Μην γράφεις ορολογίες γιατί δεν γνωρίζω. Σήμερα δοκίμασα την 6600 Gt σε άλλο σύστημα και δουλεύει ρολόι. Φορούσε 400 watt τροφοδοτικό.

Λες littlelouievegos να φταίει το τροφοδοτικό;

mallon

Δεν είναι το τροφοδοτικό παιδιά. Η μητρική είναι.

΄Εβαλα το τροφοδοτικό μου και την κάρτα γραφικών σε ένα άλλο σύστημα και δουλεύει μια χαρά. Ούτε πολύγωνα ούτε τίποτα.

Η μητρική μου είναι η Gigabyte Ga-8s648(-L). Mάλλον υπάρχει ασυμβατότητα.

Το θέμα είναι τι κάνω τώρα. Θα με καλύψει η εγγύηση που έχω για την μητρική ή πάλι θα δώσω λεφτά για άλλη μητρική. Και τα δύο τα πήρα από το e-shop. ΄Εχω απογοητευτεί. Πωλείται Msi 6000 GT 128MB 50€. :lol: :lol: :lol: . Πλάκα κάνω.

Δεν είναι το τροφοδοτικό παιδιά. Η μητρική είναι.

΄Εβαλα το τροφοδοτικό μου και την κάρτα γραφικών σε ένα άλλο σύστημα και δουλεύει μια χαρά. Ούτε πολύγωνα ούτε τίποτα.

Η μητρική μου είναι η Gigabyte Ga-8s648(-L). Mάλλον υπάρχει ασυμβατότητα.

Το θέμα είναι τι κάνω τώρα. Θα με καλύψει η εγγύηση που έχω για την μητρική ή πάλι θα δώσω λεφτά για άλλη μητρική. Και τα δύο τα πήρα από το e-shop. ΄Εχω απογοητευτεί. Πωλείται Msi 6000 GT 128MB 50?. :lol: :lol: :lol: . Πλάκα κάνω.

Μαλιστα. Εχεις δοκιμασει να κανεις update τους drivers της μητρικης; Ξαναπαρνα καλου κακου και DX,gpu drivers για κανα conflict...

Ολα καλα κι ολα ωραια, αλλα το οτι το τροφοδοτικο σου και η καρτα παιζουν σε αλλη μητρικη δεν σημαινει οτι φταιει η μητρική σου κι οχι το τροφοδοτικο.!!!

Κάθε μητρική έχει διαφορετικες αναγκες σε ρευμα και χειριζεται διαφορετικά τους πόρους της. Δοκίμασε, αν στο επιτρεπει η μητρική σου, να αυξήσεις λίγο την τάση στο AGP και οπωσδήποτε να δοκιμάσεις ένα μεγαλύτερο τροφοδοτικο. Αν όλα αυτα αποτύχουν τότε δυστυχώς συμβαινει το χειρότερο..... :shock:

Α sorry ξέχασα να αναφέρω ότι δοκίμασα μεγαλύτερο τροφοδοτικό σε μένα και πάλι τα ίδια.

'Oσο για το AGP το πήγα +0,1V και πάλι τα ίδια.

Και το τροφοδοτικό μου το δοκίμασα σε μια μητρική με περισσότερες απαιτήσεις από την δικιά μου. Aυτά.

Πολύ μπέρδεμα η όλη η κατάσταση.

Ακόμα δεν μπόρεσα να χαρώ την 6600 GT γαμώτο. Και στο σύστημα στου φίλου μου (Cpu 3.0Ghz Northwood, 512 ram/400), απογείωσε τις επιδόσεις της φτάνοντας στο 3Dmark2003 το αποτέλεσμα των 7700. Η δικιά του η Αsus Fx5900 έφτασε τα 5600.

'Ασχετο κι αυτό, αλλά το έγραψα για να ξεχνάω τον πόνο μου

Παντως εγω που ειχα το ιδιο προβλημα με μια fx5700 της Chaintech την επεστρεψα στο Πλαισιο χωρις κανενα προβλημα. Πηρα μια Fx5700LE την οποια παρεπιπτοντως

μου την παρουσιασαν ως Limited Edition οι ειδημονες του καταστηματος...

Απάντηση στο πρόβλημα σου μέσα από το site της NVIDIA:

Question

Artifacts are appearing in DX games with the GeForce 6600 GT AGP. WHat can I do about this?

Answer

The issues that some users have reported seeing when using the GeForce 6600 GT AGP are due to a driver bug which causes 3D corruption when this GPU is used with certain motherboards, most notably SIS motherboards.

We have verified a fix for this bug and have posted a new driver, 67.03, which can be downloaded from nZone.

gia kane mia dokimi!!

Φιλέ UserX σ'ευχαριστώ, αλλά τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Το κουτί μου θα φτάσει αύριο στο e-shop και θα το κοιτάξουν εκεί.

Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο.

Με ξενέρωσες τώρα αλλά δεν πειράζει.

Λίγο πιο νωρίς δεν γινόταν να ποστάρεις :lol: :lol: :lol:

Σ'ευχαριστώ και πάλι.

Φοράει και SIS chipset η μητρική μου. :( :( :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...