Προς το περιεχόμενο

6600GT

oLd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

wraia, tote mhn kanete chat se topic. Dhladh eleos. Eipa na diabasw ena topic pou na grafei gia thn 6600Gt pou endiaferome kai egw, kai mpika kai kanete Spam. Ayto apagoreyete kiolas nomizw, pera tou oti eine etsi kai alliws enoxlitiko... :?

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
wraia, tote mhn kanete chat se topic. Dhladh eleos. Eipa na diabasw ena topic pou na grafei gia thn 6600Gt pou endiaferome kai egw, kai mpika kai kanete Spam. Ayto apagoreyete kiolas nomizw, pera tou oti eine etsi kai alliws enoxlitiko... :?

iremise kaname spam amesos.iremise.na fonaxoume to spamhaus kai na ginoume blacklisted se kamia rbl.entaxei itan perasmeni i ora kai oi 2 stin douleia kai grapsame 2 minimatakia parapano mia kai to topic sxedon teliose.apagoreuetai pragmati opos les.alla coolare.den xathike kai o kosmos.opou na ne blepo na ta akoume kai apo moderator.ixame kai emeis ton pono mas kai legame ta parapona mas.

Δημοσ.

halaros eime. den eipa pote oti eimai ekneyrismenos, oute egrapsa kefalaia. Apla pragmatika perimena kamia sovarh apantisi giati me endiaferei to topic, kai blepw 3 selides, kai oi 2 htan spam. (ayto htan kalws-kakws) yparxoun alla forum na kanete pio spamwdeis katastaseis an de sas epitrepune sth douleia to chat. an thes na sou stilw kai link se Pm, sto ena kiolas eimai banned! :P

Δημοσ.

to ipes mono sou.3 selides oi 2 itan spam.gia na deis poso kaloi imaste kaname sinexomeno spam kai oxi endiamesa stis apantiseis oste na diabazetai pio eukola to thema kai afou teliosei to thema opoios thelei diabazei kai to ipoloipo.exoume kai msn stin douleia alla tetoia ora etsi mas bgike.xexe.oxi euxaristo den thelo link.giati efages ban?ti ekanes pali ekei?kai 10 minimata den ine spam.apo 2000 mail kai pano einai spam.:P

Δημοσ.

"poulinos" kai "old" an kai ta vrika arketa diaskedastika osa grapsate sto metaxy sas chat itan asxeta me to thema tou thread.

Yparxei kai ena koumpaki "edit" kai meta "delete this post". Nomizw oti tha itan xrisimo gia ta asxeta posts. :D

Tha to kanw ki egw delete to diko mou post molis to deite kai symfwnisete me ti gnwmi mou. :wink:

Δημοσ.

εγω πάντως έχω ενα 500αρι QTEC με : δυο 80αρηδες/7200 SATA σκληρους, soyo dragon 2 μητρική ( με δευτερο sata raid πάνω και με παπαδες από αξεσουαρ) με κάρτα ΤV-radio, 6600GT-msi, dvd rom pioneer, dvdr nec 3500, 512 ram κτλ

και δεν είχα ποτε το παραμικρο προβλημα.

Απ οτι ξερω παντως, αν δε σου βγει καμμενο απο τη μανα του ή δε σου καει στο πρωτο Boot τότε ειναι και γαμ.. τα τροφοδοτικά.

Σκεψου το. :o

Δημοσ.

Ego tha elega na alaksi kapios moderator ton titlo tou post kai na to pi genikis sizitisis :P ego apo tin alli exo ena sanon made in china pou oute ksero poso einai :P exei ena soro mamakitses pano pou ksero ego pio einai ti :)

Δημοσ.

giati na to diakindinepseis omos michael1ppp1.skase liga parapano na parei kati kalo na telioseis.kai na einai kai athorivo.ixa ena powermax kai ekane ligaki thoribo eno tora me to levicom poli kalitera.alla ta q-tec den xero alla i hate them

Δημοσ.

Pos na do posa watt einai to trofodotiko? pia apo tis malamitses einai afti pou leei ta watt ? an kai apoti exo di 350 prepei na einai .Afto to sanon to kineziko to kseri kaneis? :P AAAAa kana kalodio usb to usb network cable pou mporoume na vroume?

Δημοσ.

a:)to trofodotiko grafei pano posa watt einai.b:)to kalodio usb to usb network cable kai ola ta loipa exei onoma.legatai usb laplink kai einai gia sindesi metaxi dio ipologiston me taxitites usb 1.1 i usb 2.koinos 1.1 sto 1 mbyte kai 2 sta 40 peripou.to sanon den to ksero alla pano kati tha grafei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...