Προς το περιεχόμενο

6600GT

oLd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Κοιτα αν δεν σκεφτεσαι να κανεις o/c τοτε δεν πιστευω να εχεις προβλημα...

Αν ομως σκεφτεσαι τοτε αναλογισου οτι η MSI ειναι μια απο τις κορυφαιες υλοποιησεις με τρομερο HSF και ψυξη στις μνημες. Για μενα αξιζει τα λιγα ευρω παραπανω.

Εγω με την 6800GT που εχει το ιδιο HSF αν δεν απατωμαι, χτυπησα 435/1180 απο 350/1000 και σιγουρα παει παραπανω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

poso paei i 6800gt? den einai thema xrimaton alla to pou tha tin vro :) den polipsinome gia eshop den ta empistevome afta ta kolpa

Λοιπον δεν εχει το ιδιο HSF με την 6800GT (το τσεκαρα τωρα) αλλα φανταζομαι οτι θα ειναι του ιδιου ποιοτικου επιπεδου...

Tσεκαρε Ram Shop (το μικρο στο στενο οχι επι της Στουρναρη) φερνει σε τακτα χρονικα διαστηματα MSI. Η τιμη της ειναι γυρω στα 500.

Edo thessaloniki :) Malon thelo kai trofodotiko , exo ena 350 marka mekapses :P les na anteksi? (2 cdrom 2 skliri)

Φιλε μου για Σαλονικα δεν εχω ιδεα. Παντως το E-shop ειναι πολυ αξιοπιστο καταστημα...

Τωρα οσον αφορα το psu αφου ειναι generic και αν πας τελικα για 6800GT τοτε σιγουρα θες τροφοδοτικο τουλαχιτον 450W.

Για 6600GT εισαι οριακος. Ποτε δεν ξερεις με τα generic...

Kai giati to les generic kai oxi marka mekapses? :) tetio einai pantos to diko mou. Gia pes kana kalo trofodotiko oxi tipota poli akrivo gia na paro

TT,Tagan,Herolchi,Fortron ειναι σε πιο λογικες τιμες. Κορυφη = ΑΝΤΕC

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...