konnak Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Στο διάολο να πάει και το Carnivale. Μυθολογία απίστευτη, σκηνοθεσία-ερμηνείες-φωτογραφία-μουσική να ζηλέψουν και οι πιο καλογυρισμένες ταινίες, γεγονότα ιστορικά, κοσμοϊστορικά, Θεός, Διάβολος, προφήτες, Ναΐτες και μας αφήνουν με το πουλί στο χέρι, και το χειρότερο: να έχουμε γνώση ότι πρόκειται για αριστούργημα, παρά το πετσόκομμα και την άρων άρων διακοπή του. Δύο σεζόν, μέχρι να αρχίσει σταμάτησε και όμως καμία άλλη σειρά του είδους ούτε καν θα το πλησιάσει ποτέ. Και έχεις τους άλλους τους παπάρηδες στο Lost να γράφουν με το σκεπτικό "βάλε ένα κιλό time-travel, βάλε μισό κιλό εναλλακτικά σύμπαντα, βάλε και δυο σοκολ... εμ, θεότητες, μια μαύρη μια λευκή, βάλε και λίγο love story, εμ, ανακάτεψε τώρα", και voila, 6 σεζόν και πλήρη ελευθερία στους δημιουργούς, απαλλαγμένοι από το άγχος του cancellation και τι κάνουν; Το μεγαλύτερο δήθεν και τίποτα της τηλεόρασης. Άδικος που είναι ο κόσμος, αχ και να ήταν του BBC το Carnivale και όχι στην αντίπερα όχθη, θα είχε ελπίδες...
frenzy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 αχ και να ήταν του BBC το Carnivale και όχι στην αντίπερα όχθη, θα είχε ελπίδες... Tης ΕΡΤ έπρεπε να ήταν, θα παιζόταν 800 χρόνια
Kasrith Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Την ξεκινησα και εγω.. Ειμαι s2e4. Η σειρα προχωραει πολυ αργα, αλλα εχουν κανει τρελη δουλεια! Οι ερμηνειες ειναι απιστευτες, τα σκηνικα, οι ενδυμασιες και γενικα οι λεπτομεριες ειναι σπουδαια.
xavier Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Την ξεκινησα και εγω.. Ειμαι s2e4. Η σειρα προχωραει πολυ αργα, αλλα εχουν κανει τρελη δουλεια! Οι ερμηνειες ειναι απιστευτες, τα σκηνικα, οι ενδυμασιες και γενικα οι λεπτομεριες ειναι σπουδαια. αυτα το φάγανε... πανακριβο το κοστος παραγωγης...
damian1977 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 αυτα το φάγανε... πανακριβο το κοστος παραγωγης... Το παράδοξο?Το έκοψαν λόγω κόστους (1 μιλιόνι ντόλαρς/το επεισό)για να ξεκινήσουν το επίσης ακριβό ROME.....κάτι δεν πάει καλά εκεί στο HBO.
ksaplostra Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδιά τι σας άρεσε απο την εν λόγω σειρά; Το οτι έκανε εναν απίστευτο αχταρμά(πέταξε και τους ναιτες μέσα,τραβάνε κοσμο) σας εντυπωσίασε; Έκατσα ειδα και τις 2 σεζόν και οταν τέλειωσε ειπα: Γιαυτό τέλειωσε σε 2 σεζόν....Και πολύ τους πήρε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 γούστα είναι αυτά...
ksaplostra Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 γούστα είναι αυτά... Δεκτον,απλα εχω βαρεθεί το θέαμα με τους ψευτοσυμβολισμους,έμαθαν ολοι ξαφνικά τους ναιτες και τον σονιε,πετάνε και κανα παράδεισο ή κόλαση κι έδεσε η ραβανί....Ε νταξ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 μόνο και μόνο η ατμόσφαιρα που έχει η σειρά φτάνει...
Kasrith Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 μόνο και μόνο η ατμόσφαιρα που έχει η σειρά φτάνει... Ακριβως. Το feeling της σειρας ειναι απιστευο
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδιά τι σας άρεσε απο την εν λόγω σειρά;Το οτι έκανε εναν απίστευτο αχταρμά(πέταξε και τους ναιτες μέσα,τραβάνε κοσμο) σας εντυπωσίασε;. Ούτε η ιστορία της σειράς, ούτε η μυθολογία της σειράς είναι αχταρμάς. Πολύ καλά έκανε και δεν σου άρεσε και το συνόψισες σε μια πρόταση, αλλά όχι και "τι ΜΑΣ άρεσε;" όταν σε όλες τις προηγούμενες σελίδες μιλάμε γι'αυτό ακριβώς.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Έχω ακούσει τόσα καλά για αυτή τη σειρά αλλά δε την έχω δει ακόμα. Το ότι είναι καλή το έχω καταλάβει από τα τόσα posts, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής. Ξέρω ότι ουσιαστικά η σειρά κόπηκε με το τέλος της δεύτερης σεζόν...η ιστορία κλείνει ή σε αφήνει και σιχτηρίσεις που κόβεται απότομα? Δε θέλω να κάτσω να δω δύο σεζόν και να μείνω γεμάτος ερωτήματα... Thanks in advance!
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 ^^ Αυτό είναι το πιο συχνό ερώτημα που κάνει κάποιος πριν αρχίσει τη συγκεκριμένη σειρά Η απάντηση έχει ως εξής: Η σειρά στις δύο seasons της κλείνει ένα μεγάλο μέρος της βασικής της υπόθεσης, απαντάει σε βασικά ερωτήματα και ο θεατής μπορεί να θεωρήσει ότι η σειρά τελείωσε (με κάποιες απλές παραδοχές). Στο τέλος δεν κόβεται απότομα. Δίνεται ένα κάποιο φινάλε. Αλλά η σειρά επειδή κόπηκε δεν είναι ολοκληρωμένη. Αν δεν σου αρέσει η σειρά (που είναι πιθανό, και ας άρεσε στους περισσότερους εδώ), τότε μάλλον δεν θα τη δεις ως το τέλος. Και αν τη δεις με το ζόρι, τότε τα loose ends θα είναι το μικρότερο πρόβλημα που θα έχεις. Αν όμως σου αρέσει πολύ η σειρά, και αν το ψάξεις λίγο παραπάνω, θα δεις ότι η μυθολογία της σειράς ήταν πολύ μεγαλύτερη από αυτό που πρόλαβαν να πούνε σε δύο season και ενδέχεται να πάθεις αυτό που έπαθα και εγώ και άλλοι. Θα κολλήσεις με τη μυθολογία και θα θέλεις να μάθεις τι γίνεται παρακάτω. Μπορεί να ρίξεις και κατάρες και "σιχτίρια", αλλά δεν θα μετανιώσεις για αυτό που είδες (είμαστε στην περίπτωση που σου άρεσε). Σε κάθε περίπτωση είναι πολλές οι σειρές που κόπηκαν νωρίς -χωρίς να ολοκληρωθεί το πλήρες όραμα του δημιουργούς τους-, αλλά θεωρούνται διαμάντια (όχι όλες εννοείται) και σχεδόν επιβάλλεται να τις δεις. (Η περίπτωση του Firefly μου έρχεται επίσης στο μυαλό).
ksaplostra Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ούτε η ιστορία της σειράς, ούτε η μυθολογία της σειράς είναι αχταρμάς. Πολύ καλά έκανε και δεν σου άρεσε και το συνόψισες σε μια πρόταση, αλλά όχι και "τι ΜΑΣ άρεσε;" όταν σε όλες τις προηγούμενες σελίδες μιλάμε γι'αυτό ακριβώς. Προτιμώ την άποψη μου να την βασίζω σε πράγματα που βλέπω και όχι σε ευχολόγια και φανταστικά σενάρια.Εν ολίγοις,ναι ο συγγραφέας ειχε πολλά πράγματα στο μυαλό του αλλά απο αυτά που τον άφησαν να κάνει,βγήκε ενας αχταρμάς δίχως νόημα αλλα με πολλές φανφάρες. Και όπως προείπα,τους ναιτες τους έβαλε απλά για κράχτες. Κοινώς, άλλο τι μου γίνεσαι κι άλλο τι μου κάνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα