Psyx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μπορει (...) απλα να μην ειναι του στυλ μου αυτό ακριβώς...
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδια μολις τελειωσε το δευτερο επεισοδιο και εχω απλα ξενερωσει.Μεγαλυτερη μουφα δεν εχω ξαναδει.Ειναι σιχαμερη και αηδιαστικη. :shock: Νομιζω δεν εχω ξαναδει/ξαναακουσει τετοια αποψη για το carnivale Πρεπει να διαφερουν τρελα τα γουστα μας Αξιζει να δω παραπανω επεισοδια ή συνεχιζει στο ιδιο στυλ?Μπορει να μην ειναι μουφα και απλα να μην ειναι του στυλ μου Σιγουρα δεν ειναι του στυλ σου.Δες ενα ακομα επεισοδιο για το γαμωτο-μηπως και..- και μην το συνεχιζεις.
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Αξιζει να δω παραπανω επεισοδια ή συνεχιζει στο ιδιο στυλ? Μπορει να μην ειναι μουφα και απλα να μην ειναι του στυλ μου Η σειρά φυσικολογικά καλυτερεύει όσο προχωράει και σε βάζει στη μυθολογία της. Εμένα με είχε κερδίσει από το πρώτο επεισόδιο -εξαιρώντας τη δυσπιστία μου ότι υπάρχει σχέδιο πίσω από αυτό και δεν είναι ό,τι να 'ναι το σενάριο για να φτιάξει μυστήρια ) Αλλά αν νιώθεις τόσο έντονα, μάλλον χάνεις το χρόνο σου. Υπάρχουν πολλές σειρές, αυτή δεν πρέπει να είναι για σένα.
revvok Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδια μολις τελειωσε το δευτερο επεισοδιο και εχω απλα ξενερωσει.Μεγαλυτερη μουφα δεν εχω ξαναδει.Ειναι σιχαμερη και αηδιαστικη.Αξιζει να δω παραπανω επεισοδια ή συνεχιζει στο ιδιο στυλ? Μπορει να μην ειναι μουφα και απλα να μην ειναι του στυλ μου Ναι και μένα τα πρώτα 2-3 επεισόδια δεν με είχαν ενθουσιάσει(ίσως αν δε με είχε προειδοποιήσει φίλος μου να την είχα παρατήσει), αλλά από εκεί και μετά κόλλησα άσχημα...Απλά δεν υπάρχει η σειρά!!
seishirosakura Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ωραία αίσθηση, μηδαμινή δράση. Ειλικρινά δεν υπήρχε λόγος για δεύτερη σεζόν. Πόσο μάλλον hint για τρίτη
Garnele Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Αυτή η μηδαμινή δράση νομίζω ότι είναι και αυτό που έφταιγε και δεν κατάφερα ακόμη να την δω ολόκληρη.. Γαμάει το κλίμα, η σύλληψη, όλα, αλλά δεν σε προκαλεί ακριβώς να βάλεις επιτόπου το επόμενο επεισόδιο ή να φας τα νύχια σου μέχρι να κατέβει ("99.2...99,4... 99,9.. ΓΗΕΗ!!!!") Τι να πω, θα το ξαναπροσπαθήσω όταν βρω κενό χρόνο, ελπίζω να τα καταφέρω αυτή τη φορά.
V for Vagelis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ωραία αίσθηση, μηδαμινή δράση. Ειλικρινά δεν υπήρχε λόγος για δεύτερη σεζόν. Πόσο μάλλον hint για τρίτη Συμφωνώ εν μέρει. Ο πρώτος κύκλος ίσως έχει υπερβολικά αργή εξέλιξη και ίσως παρατράβηξαν κάποιες ιστοριούλες πάνω στο κοινωνικό κομμάτι. Ενδεχομένως θα μπορούσε να έχει λιγότερα επεισόδια, αλλά ο δεύτερος έχει πολύ καλό ρυθμό, όλα τα επεισόδια έχουν ουσία και με την αγωνία να ανεβαίνει όσο πλησιάζει το τέλος του. Και εδώ που τα λέμε, όταν υπάρχουν τόσες πολυετείς σειρές που έχουν εξαντληθεί θεματολογικά απ τη πρώτη κιόλας σαιζόν, για το carnivale οι 2 μου φαίνονται λίγες (χωρίς να ξέρω για πόσο ήθελαν να το τραβήξουν).
seishirosakura Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Συμφωνώ εν μέρει. Ο πρώτος κύκλος ίσως έχει υπερβολικά αργή εξέλιξη και ίσως παρατράβηξαν κάποιες ιστοριούλες πάνω στο κοινωνικό κομμάτι. Ενδεχομένως θα μπορούσε να έχει λιγότερα επεισόδια, αλλά ο δεύτερος έχει πολύ καλό ρυθμό, όλα τα επεισόδια έχουν ουσία και με την αγωνία να ανεβαίνει όσο πλησιάζει το τέλος του. Και εδώ που τα λέμε, όταν υπάρχουν τόσες πολυετείς σειρές που έχουν εξαντληθεί θεματολογικά απ τη πρώτη κιόλας σαιζόν, για το carnivale οι 2 μου φαίνονται λίγες (χωρίς να ξέρω για πόσο ήθελαν να το τραβήξουν). Εμένα πάλι μου φάνηκε πως και η δεύτερη σεζόν ακολούθησε το μονοπάτι της πρώτης. Μάλιστα θα έλεγα ότι η πρώτη σεζόν (με τα όνειρα) μου άρεσε περισσότερα από την δεύτερη την οποία βρήκα κουραστική (ερωτικά τρίγωνα, τετράγωνα και πάσης φύσεως γεωμετρικά σχήματα) γιατί ενώ εξελισσόταν η ιστορία, ταυτοχρόνως αναλώνονταν σε πολύ άσχετα side stories. Πάντως ήταν σίγουρα μια αξιότιμη προσπάθεια.
Moderators Praetorian Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Θα εστιάσω αρχικά στο "Περί μηδαμινής δράσης". Οι ρυθμοί μπορεί να φαίνονται σε κάποιον αργοί. Ok. Αλλά αν μπορεί κάποιος να μου πει ότι μπορεί να δει το 1χ01 "Milfay" και μετά πχ το 1χ07 "The River" και όντως δε συνέβησαν δραματικά γεγονότα μεταξύ των δύο επεισοδίων, τότε πάω πάσο. Το δεύτερο είναι για τα άσχετα side-stories. Όταν μια σειρά βασίζεται στους χαρακτήρες της, πρέπει να προσθέσει βάθος σε αυτούς, να αιτιολογεί την ψυχολογική τους κατάσταση και τα κίνητρά τους ανά πάσα στιγμή (γιατί βοηθούν, γιατί παρουσιάζουν εμπόδια, γιατί απέχουν). Όταν επίσης αυτή η σειρά τσεκουρώνεται, ε τότε κάποια side-stories που πιθανότατα θα εντάσσονταν στην βασική ιστορία ή έστω θα είχαν ομαλότερη εξέλιξη και κατάληξη, έκλεισαν άρον άρον και έμειναν ως "άσχετα", παρά το ότι συνεισέφεραν πολλά και στην ατμόσφαιρα και στους χαρακτήρες της σειράς. Δεν είναι δίκαιο κατά τη γνώμη μου να τα απορρίπτεις έτσι.
seishirosakura Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Η δράση όλης της σειράς μπορεί να στριμωχτεί σε 3-4 επεισόδια καλώς ή κακώς. Δεν νομίζω να διαφημίστηκε ποτέ ως action series οπότε δεν θα το θεωρήσω ως κάτι το τρομερά αρνητικό δεδομένου ότι βασίστηκε κατά βάση στην ατμόσφαιρα. Το υπέθεσα πως η σειρά τσεκουρώθηκε αλλά δεν μπορώ να κρίνω την σειρά με βάση τι θα μπορούσε να γίνει αν δεν (...). Εκ του αποτελέσματος πάντως επιμένω πως δεν χρειάστηκε τόση ανάλυση σε χαρακτήρες που στην τελική δεν προσέφεραν απολύτως τίποτα. Ίσως να ήταν αναπόφευκτο λόγω του τσεκουριού, παραμένει ωστόσο γεγονός.
Moderators Praetorian Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Η δράση όλης της σειράς μπορεί να στριμωχτεί σε 3-4 επεισόδια καλώς ή κακώς. Δεν νομίζω να διαφημίστηκε ποτέ ως action series οπότε δεν θα το θεωρήσω ως κάτι το τρομερά αρνητικό δεδομένου ότι βασίστηκε κατά βάση στην ατμόσφαιρα. Ε, ναι. Αν με το δράση έχεις στο μυαλό σου Prison Break, 24, Alias και άλλα συναφή, τότε από το πρώτο ή το 2ο επεισόδιο καταλαβαίνεις ότι δε θα είναι τέτοια σειρά. Τα γεγονότα όμως όλης της σειράς δεν πιστεύω πως στριμώχνονται σε 3-4 επεισόδια. Και δεδομένων των όσων ξέρω για τη σειρά πέρα από αυτά που είδαμε στους δύο κύκλους, τείνω να δώσω βάση στο ότι το αρχικό σχέδιο ήταν για 6 κύκλους = 3 "βιβλία", με δύο κύκλους ανά βιβλίο. Ή ίσως με αρκετό πετσοκόψιμο, παραδοχές και υποννοούμενα γεγονότα, να στριμώχνονται αλλά δεν θα είχαμε Carnivale τότε (ούτε ατμόσφαιρα, ούτε μυθολογία, ούτε τους χαρακτήρες του). Γιατί σίγουρα μπορεί κάποιος να φτιάξει μέχρι και τηλεταινία και να καλύπτει μέχρι και μια δεκαετία από γεγονότα. Δεν θα είναι όμως το ίδιο αποτέλεσμα ούτε κατά διάνοια.
Members gsarig Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Members Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Εγώ πάντως που το είδα και δεύτερη φορά όχι μόνο δεν το βαρέθηκα, αλλά μπορώ να πω ότι η δεύτερη ήταν καλύτερη από την πρώτη. Αλλά εντάξει, μπορώ να καταλάβω γιατί σε κάποιους μπορεί να μην άρεσε, αφού δεν είναι η σειρά με την καταιγιστική δράση, κι επιπλέον, ειδικά στην αρχή είναι και λίγο δυσνόητη, αφού δεν έχεις μάθει το ρόλο του κάθε χαρακτήρα και σου φαίνεται πως όλα γίνονται τυχαία και χωρίς κάποιο νόημα.
TAKE5 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Επίσης κατάρες σε εσάς που κάνατε bump το thread και ήρθε στα ψηλά πάλι! Συμφωνώ και στα υπόλοιπα αλλά αυτό πρεπει να τονισθει Δεν είναι σειρά δράσης αλλά η πλοκή και η κορύφωση της 2η σεζον δεν υπάρχουν
tzinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 οποιος θελει δραση βαζει κανα τερμινειτορ, σουπερμαν.....οποιος θελει μυστηριο και ποιοτητα, οποιος ενδιαφερεται να μαθει μια ιστορια χωρις να τρεχει να ριξει ματιες στο τελος και εχει υπομονη να αφησει την μαγία να ξεδιπλωθει, ε τοτε βαζει καρνιβαλ, ουτε λοστ ουτε παπαριες. Η σειρα δεν ειναι ευπεπτη, δεν ειναι φαστ φουντ, θελει αντερα και υπομονη, αλλα επιβραβευει. Μα απο την αρχη του τοπικ εχουνε μαζευτει καμια 50ρια ατομα που ολοι συμφωνουνε, αρα οσοι δεν γουσταρουν την σειρα, απλα προτιμουν εντελος αλλο ειδος και ειναι δικαιωμα τους, η απλα δεν τις δωσανε μια ευκαιρια. Δηλαδη δεν εχω ακουσει κανενα να λεει γουσταρω τετοιου στυλ σειρα αλλα το καρνιβαλ ειναι απατη! Προσωπικα απο τα πρωτα επεισοδεια σαγηνευτικα, δεν με ενοιαζε καθολου ο ρυθμος της δρασης, διοτι ενοιωθα οτι εβλεπα μια τελοια κινηματογραφικη παραγωγη. Ολα καθηλωτικα, σκηνικα, ατμοσφαιρα, χαρακτηρες, μυθοι, μαγιες, ακτινγκ, ολα σε επιπεδο απλησιαστο για αλλες σειρες.
john1987 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Για μενα το πιο ομορφο στη σειρα ειναι το κλιμα και οι χαρακτηρες παρα η οποια πλοκη. Για δραση βαλτε κανα 24,αν και πλεον εγω το βλεπω και μου φαινεται κωμωδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα