Προς το περιεχόμενο

CARNIVALE: addictive TV show με David Lynch feeling ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω παντος ψηθηκα επιτελους, με αφορμη την συζητηση, κατεβασα 720p version,αναβω προτζεκτορα και ξαναβουτο στην μαγεια του carnivale!

• Απαντ. 288
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό με τα 720p πρέπει να το κάνω και εγώ. :-D

Ερώτηση:

Στο τέλος δείχνει την Σόφι να βρίσκει το σώμα του Τζάστιν, και μετά η κάμερα δείχνει το Carnivale να αποχωρεί και το χωράφι από πίσω να μαραίνεται. Αυτό σημαίνει ότι έδωσε ζωή ξανά στον Τζάστιν? (ότι κάνει δηλαδή κι ο Μπεν)

Ναι του δίνει ξανά ζωή, αλλά τουλάχιστον αρχικά ο Justin χάνει τις δυνάμεις του Προφήτη που απέκτησε. Αυτό υποτιθέμενα το αποκάλυψε ο Knauf, μαζί με κάποια άλλα στοιχεία για το πως θα συνεχιζόταν η υπόθεση στην 3η season.

Ο Jonesy πχ δεν είναι νεκρός.

• Members
Δημοσ.
εγω παντος ψηθηκα επιτελους, με αφορμη την συζητηση, κατεβασα 720p version,αναβω προτζεκτορα και ξαναβουτο στην μαγεια του carnivale!

Καλά το Carnivale αξίζει σίγουρα να το δεις με προτζέκτορα λόγω της πολύ καλής φωτογραφίας και των υψηλών standards παραγωγής...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις τέλειωσα Season 1 και είδα και Season 2 Premiere.

Πωωωωω, με τσίτωσαν άσχημα αυτά τα 2 επεισόδια! Μου είχε σηκωθεί η τρίχα σε όλη την διάρκεια. Με ένα μαγικό τρόπο αυτή η ατμόσφαιρα που έχει σε καθηλώνει!

Όπως τελείωσε το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης season έχω την αίσθηση ότι κατάλαβα τι παίζεται (σε ένα βαθμό φυσικά).

ο Ben Hawkins έχει κάνει possess τον brother Justin. Αλλά ακόμα προσπαθώ να καταλάβω την χρονική στιγμή που έγινε αυτό από την μεριά του Hawkins!. Κάτι που πιστεύω ότι δεν έχουμε δει ακόμα.

Σχολιάστε αλλά θα τα δω μόλις τελειώσω την σειρά γιατί εσείς γνωρίζετε how it all plays out :P

Επεξ/σία από Cue
Δημοσ.

Χαχα, αν αναφέρεσαι στο δικό μου spoiler μπορεί να λέω και μ***ιες. :P

Απλά έτσι μου ήρθε όπως το είδα επηρρεασμένος και από το theme του επεισοδίου.

Κρατίστε τα σχόλια σε spoiler plzzzzzz, ακόμα και αν αμφισβητούν αυτά π γράφω γιατί εσείς ξέρετε :D

• Moderators
Δημοσ.
Καλα καλά, μου το χαλάσατε :P

Θα έκανε τρελό story όμως σε battle good vs evil :D

Τι τρελό story, εκεί θα τελείωνε το όλο θέμα. Game over που λένε.

Βέβαια, (ακολουθεί spoiler για τη 2η season)

παίζει σε κάποια φάση και ένα σκηνικό "ελαφριάς" possession ή κάτι σε αυτά τα πλαίσια, από αμφότερους ;)

Δημοσ.

Νομίζω είναι περισσότερο σαν να μοιράζονται τις ίδιες αναμνήσεις και τα ίδια όνειρα. Δεν έχει κάποιος από τους 2 τον έλεγχο. Η σκηνη που είναι όλοι μαζί στο φαγάδικο χαρακτηριστική

Και μόνο που σκεφτομαι ότι υπήρχε κεντρική ιδέα για 6 σεζόν και πήγε χαμένη

*&)&)*&)(*&^^(&^)(**^(%*$%* το HBO:devil:

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μόλις την τέλειωσα και τέλειωσε πολύ απότομα ρε γμτ. :(

Πολλά πράγματα δε δείξανε/αναλύσανε

Avatar, Prophets, Templars, El Día de los Muertos, House of Light/Darkness (?)

...κρίμα :(

Πραγματικά σκεφτόμουν το Lost π.χ. να το κόβουν στην 2 season.

• Members
Δημοσ.
Μόλις την τέλειωσα και τέλειωσε πολύ απότομα ρε γμτ. :(

Πολλά πράγματα δε δείξανε/αναλύσανε

Avatar, Prophets, Templars, El Día de los Muertos, House of Light/Darkness (?)

...κρίμα :(

Πραγματικά σκεφτόμουν το Lost π.χ. να το κόβουν στην 2 season.

Αυτό πάντως πιστεύω πως είναι ιδανική έκβαση για μια σειρά μυστηρίου, γιατί το τέλος συνήθως τα χαλάει λίγο ή πολύ, ίσως όχι για όλους, αλλά σίγουρα για μια μερίδα θεατών, αφού δεν έχουν όλοι τις ίδιες προσδοκίες.

π.χ. το Lost: θα παιχτεί η τελευταία σαιζόν, θα τελειώσει και σε κάποιους θα αρέσει, σε κάποιους δεν θα αρέσει... αν όμως σταμάταγε τώρα, θα γινόταν "υπεράνω κριτικής" γιατί ακόμη κι οι επικριτές του θα κρατούσαν την επιφύλαξη ότι μπορεί το τέλος να ήταν όντως αντάξιο των προσδοκιών που δημιούργησε (ακόμη κι αν αυτές ήταν ξεχωριστές για τον καθένα)

(αυτό, αντίθετα, πιστεύω πως δεν ισχύει για σειρές που δεν βασίζουν την πλοκή τους σε ερωτήματα του τύπου "τί σημαίνουν όλα αυτά που βλέπω και πώς εξηγούνται")

Δημοσ.
Αυτό πάντως πιστεύω πως είναι ιδανική έκβαση για μια σειρά μυστηρίου, γιατί το τέλος συνήθως τα χαλάει λίγο ή πολύ, ίσως όχι για όλους, αλλά σίγουρα για μια μερίδα θεατών, αφού δεν έχουν όλοι τις ίδιες προσδοκίες.

π.χ. το Lost: θα παιχτεί η τελευταία σαιζόν, θα τελειώσει και σε κάποιους θα αρέσει, σε κάποιους δεν θα αρέσει... αν όμως σταμάταγε τώρα, θα γινόταν "υπεράνω κριτικής" γιατί ακόμη κι οι επικριτές του θα κρατούσαν την επιφύλαξη ότι μπορεί το τέλος να ήταν όντως αντάξιο των προσδοκιών που δημιούργησε (ακόμη κι αν αυτές ήταν ξεχωριστές για τον καθένα)

(αυτό, αντίθετα, πιστεύω πως δεν ισχύει για σειρές που δεν βασίζουν την πλοκή τους σε ερωτήματα του τύπου "τί σημαίνουν όλα αυτά που βλέπω και πώς εξηγούνται")

Βλέπε "Who killed Laura Palmer" ;).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...