KaizerSoze Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Τα διαβασα και τα 2 αρθρα του wiki ρε. Και ποτε δεν ειπα οτι ηταν πιθανο αυτο που προτινα, ειπα τι θα ηθελα ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ λεμε οτι γουσταρουμε ενα προπονητη που θα βγει και θα πει "Θελω σεντερ μπακ και ο Αντωνιου δεν μου περνει?" παροτι ξερουμε οτι δεν παιζει γιατι την επομενη ωρα ο τυπος θα εχει νουμερακι στον ΟΑΕΔ??Ετσι, θα ηθελα το HBO να ειχε βαλει στο μυαλο του τι διαολο θελει και αν δεν γινοταν να το επερνε πανω του ο Knauf if I go down you go down κιετσι. Και να εσκαγε με ρασο και μαυρα ματια στο ΗΒΟ και να τα γ$%^& ολα
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 ω τι καλά!πολύ χαίρομαι που ξαναφουντώνει η συζήτηση για την υπέροχη σειρά και το άδικο τσεκύρωμά της από το HBO! Εγώ δεν πιστεύω ότι μπορούσε ο Knauf να τελειώσει τη σειρά οριστικά, από εκεί που του είπαν σταμάτησε το. Και επαναλαμβάνω ότι εφόσον λέμε τι θα θέλαμε για τη σειρά όσο απίθανο και να 'ναι, τότε εγώ θα ήθελα και τις 4 υπόλοιπες full season σε tv και όχι πασαλείματα σε mini series ή τηλεταινία... Ή σε βιβλίο ή κόμικ αν και άλλη δυναμική έχει να βλέπεις live τους χαρακτήρες που ήταν ένας και ένας διαλεγμένοι και ουσιαστικά είχαν ρόλους και ερμηνείες που στάνταρ είναι highlight της καριέρας των περισσοτέρων μέχρι σήμερα. Κατάρες στο HBO που ακόμα δεν απελευθερώνει τα δικαίωματα της σειράς. Έλεοc Μεταφέρω κομμάτι από post μου σε άλλο forum σχετικά με τα νέα που είχα διαβάσει την τελευταία φορά που έψαξα σχετικά με το τι γίνεται με τον Dan Knauf και την πιθανότητα συνέχισης της σειράς: Σε αυτό το post (τώρα το forum είναι δυστυχώς σε maintainance mode), έχουν μαζέψει διάφορες δηλώσεις του Knauf (δημιουργού του Carnivale) που έκανε στο Carnivale Yahoo Group ως χρήστης fboffo για το τι συνέβαινε με το HBO, τι θα γινόταν αργότερα, με τι ασχολείται τώρα και άλλα ενδιαφέροντα. Hey, guys. Been lurking for a while now. Hey! Aren't these groups supposed to shrink after a show is cancelled? This one has grown by a full third--something akin to defying gravity and, I'm sure, will undoubtedly be noticed at some point by the guys with the money. As I've said before, Season 3 is set a full four years after Season 2 concludes, in 1939. Plan A, "Save Carnivale," is long past. Plan B, "Ressurect Carnivale," is still in play. The larger the fan-base gets, the greater the liklihood of Plan B's success. As the original series aired on Pay TV in the U.S., lots and lots of people never got a chance to see it. So all of you who haven't, lend friends your disks, donate them to your local libraries, etc. etc. etc. All people need to do is see it to become obsessed. (...) Και υπάρχουν και κάποια petitions που "τρέχουν", αλλά δεν νομίζω να καταφέρουν κάτι... Πιο πρόσφατο petition: http://boards.hbo.com/topic/Carnivale-Member-Created/Wants-Carnivale-Air/800008534 (Την σειρά πλέον την έχω στα 2 dvd σετάκια που κυκλοφόρησαν )
Cue Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μετά από τόσα π άκουσα εδώ στο Insomnia είπα να το παρακολουθήσω. Έχω δει και το 6ο επεισόδιο (από τα 12 συνολικά της Season) και πραγματικά δεν έχω ιδέα τι μου γίνεται! Για έναν περίεργο/μαζοχιστικό λόγο όμως με κρατάει η σειρά. Μου κάνει εντύπωση όμως που στα μισά της σεζόν ακόμα δεν έχει "ορίσει το έδαφος". Για κάποιο λόγο μ δίνει την αίσθηση ότι έχουμε κάτι σε παράλληλο/αναφορικό στην θρησκεία/afterlife σύμπαν. Το "carnivale" αυτό καθέ αυτό, πολύ σε freak show μου κάνει για να είναι reality. Μη με spoiler-άσετε plz γνωρίζοντας την εξέλιξη. Συζήτηση θέλω να κάνω στα ήδη "παιγμένα" επεισόδια. PS. Ανέστησα το thread 1 χρόνο μετά. Υπάρχουν και χειρότερα
Members gsarig Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μετά από τόσα π άκουσα εδώ στο Insomnia είπα να το παρακολουθήσω. Έχω δει και το 6ο επεισόδιο (από τα 12 συνολικά της Season) και πραγματικά δεν έχω ιδέα τι μου γίνεται! Για έναν περίεργο/μαζοχιστικό λόγο όμως με κρατάει η σειρά. Μου κάνει εντύπωση όμως που στα μισά της σεζόν ακόμα δεν έχει "ορίσει το έδαφος". Για κάποιο λόγο μ δίνει την αίσθηση ότι έχουμε κάτι σε παράλληλο/αναφορικό στην θρησκεία/afterlife σύμπαν. Το "carnivale" αυτό καθέ αυτό, πολύ σε freak show μου κάνει για να είναι reality. Μη με spoiler-άσετε plz γνωρίζοντας την εξέλιξη. Συζήτηση θέλω να κάνω στα ήδη "παιγμένα" επεισόδια. PS. Ανέστησα το thread 1 χρόνο μετά. Υπάρχουν και χειρότερα Καλά κάνεις και το ξεθάβεις. εγώ πριν από 2-3 μήνες κάθισα και την ξαναείδα και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Δεν λέω περισσότερα όμως, για να μην μου ξεφύγει κανένα spoiler
Cue Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Την ξαναείδες? Θεός...Πείτε μ μόνο ότι μέχρι το τέλος της 1 Season κάπου το πάει. Και στο Lost έχουμε φτάσει 6 season και δε ξέρουμε τι μας γίνεται αλλά τουλάχιστον έχουμε μία βάση! Εδώ βλέπεις ένα τσίρκο να πηγαίνει από εδώ και εκεί χωρίς κάποιο λόγο, ένα management αλα Jackob και έναν ιερέα που σου δίνει την αίσθηση ότι κάτι πίνει (και δε μας δίνει).
Members gsarig Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Την ξαναείδες? Θεός...Πείτε μ μόνο ότι μέχρι το τέλος της 1 Season κάπου το πάει. Και στο Lost έχουμε φτάσει 6 season και δε ξέρουμε τι μας γίνεται αλλά τουλάχιστον έχουμε μία βάση! Εδώ βλέπεις ένα τσίρκο να πηγαίνει από εδώ και εκεί χωρίς κάποιο λόγο, ένα management αλα Jackob και έναν ιερέα που σου δίνει την αίσθηση ότι κάτι πίνει (και δε μας δίνει). Κοίτα, σίγουρα κάπου το πάει και όλα έχουν έναν λόγο που γίνονται. Η μυθολογία ξεκαθαρίζει περισσότερο στη δεύτερη σαιζόν, αλλά έχε υπόψη σου πως επειδή η σειρά κόπηκε χωρίς να ολοκληρωθεί, έχει μεν ένα "φινάλε", αλλά πολλά ερωτήματα μένουν αναπάντητα. Έχουν γραφτεί ωστόσο αρκετά για τη μυθολογία της σειράς και αν σε ενδιαφέρει θα βρεις πολλές απαντήσεις στο ίντερνετ. Ολοκλήρωσέ την εσύ όμως, κι εμείς εδώ είμαστε για καθοδήγηση σε σχέση τώρα με αυτό που γράφεις στο spoiler σου (μην το ανοίξεις αν θες να διατηρήσεις τις αμφιβολίες σου), όσα διαδραματίζονται στη σειρά υποτίθεται πως είναι αληθινά - δεν είναι δηλαδή κάποιος ονειρικός / συμβολικός κόσμος ή παράλληλο σύμπαν, αλλά η πραγματική Αμερική του μεσοπολέμου
tzinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 dude be patient!! η σειρα ειναι αρκετα αργων ρυθμων και γι αυτο δεν ειχε και το συνιθησμενο fan base (δηλαδη πιτσιρικους και νοικοκυρες). Περιμενεις να καταλαβεις τι γινετε απο τωρα για μια σειρα που προοριζοτανε για 7 σεζον?? Χωρις να σημενει οτι συντομα δεν θα μπεις στο κλιμα και θα υπαρχουν αποκαλυψεις. Η μαγεια της σειρας ειναι το αργο character development που εχει, τα φοβερα σκηνικα και η εξομειωση της τοτε εποχης (και γι αυτο ηταν και πανακριβο σοου και δεν αντεξε) και φυσικα η αισθηση μυστηριου και σκοτεινοτητας που βγαζει. Αν δεν εχεις εντυπωσιαστει ακομα απο αυτα και φυσικα και της καλες ερμηνειες, δεν ξερω αν θα την χαρεις τελικα την σειρα. Παντος εχει σιγουρα αργη αρχη και περνει μερικα επεισοδια για να καταλαβεις οτι βλεπεις ενα αριστουργημα! Αν και πρεπει να πω οτι πλεον το carnival ειναι 2ρο στην λιστα μου, αφου ο ντεξτερ συνεχιζει για 4ρτη σεζον να τα σπαει. Αν ειχε ολοκληρωθει το carnival λογικα θα παρεμενε πρωτο.
Cue Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Έλα ρε tzinos και σε περίμενα πως και πως Δεν διαφωνώ με αυτά που λες. Το πρώτο πράγμα φυσικά που caught my eye ήταν το costume design. Το δεύτερο αυτό το feeling που έχει και δε μπορώ να το περιγράψω. Δεν περιμένω "να καταλάβω τι γίνεται" από τώρα, αλλά περίμενα στα μισά της season να έχω καταλάβει "τι θέλει να μας πει ο ποιητής". PS. Έχω να δω και Dexter
Members gsarig Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 dude be patient!! η σειρα ειναι αρκετα αργων ρυθμων και γι αυτο δεν ειχε και το συνιθησμενο fan base (δηλαδη πιτσιρικους και νοικοκυρες). Περιμενεις να καταλαβεις τι γινετε απο τωρα για μια σειρα που προοριζοτανε για 7 σεζον?? Χωρις να σημενει οτι συντομα δεν θα μπεις στο κλιμα και θα υπαρχουν αποκαλυψεις. Η μαγεια της σειρας ειναι το αργο character development που εχει, τα φοβερα σκηνικα και η εξομειωση της τοτε εποχης (και γι αυτο ηταν και πανακριβο σοου και δεν αντεξε) και φυσικα η αισθηση μυστηριου και σκοτεινοτητας που βγαζει. Αν δεν εχεις εντυπωσιαστει ακομα απο αυτα και φυσικα και της καλες ερμηνειες, δεν ξερω αν θα την χαρεις τελικα την σειρα. Παντος εχει σιγουρα αργη αρχη και περνει μερικα επεισοδια για να καταλαβεις οτι βλεπεις ενα αριστουργημα! Αν και πρεπει να πω οτι πλεον το carnival ειναι 2ρο στην λιστα μου, αφου ο ντεξτερ συνεχιζει για 4ρτη σεζον να τα σπαει. Αν ειχε ολοκληρωθει το carnival λογικα θα παρεμενε πρωτο. Α, κι εγώ το Dexter το βάζω πάνω από το Carnivale, αν και η 3η σαιζόν με απογοήτευσε αρκετά. Πάνω και από τα 2 όμως, βάζω The Wire και Twin Peaks . (αν το Dexter συνέχιζε στα επίπεδα της πρώτης σαιζόν θα το είχα στο 1-2) Στο θέμα μας τώρα, το Carnivale έχει όντως πολύ καλές ερμηνείες, ενώ και η ανασύσταση της εποχής είναι πολύ πειστική. Για αρκετές μέρες αφού τελείωσα τη σειρά μου είχε κολλήσει αυτό το τραγούδι:
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δεν περιμένω "να καταλάβω τι γίνεται" από τώρα, αλλά περίμενα στα μισά της season να έχω καταλάβει "τι θέλει να μας πει ο ποιητής". Πάντως το βέβαιο είναι πως τελικά ο ποιητής εξηγεί τι θέλει να πει σε μεγάλο βαθμό. Οι 2 πρώτες season ανήκουν σε ένα "βιβλίο", οπότε η πρώτη ίσως να μην είναι τόσο αποκαλυπτική όσο θα ήθελες. Θυμάμαι πως την πρώτη φορά που είδα τη σειρά είχα την εντύπωση ότι ο συγγραφέας πετάει ό,τι να'ναι μέσα στο καζάνι για να μας μπερδέψει και να δημιουργήσει μυστήριο και παρά το ότι η γενική μου εντύπωση κατά τα άλλα ήταν πολύ καλή (απίστευτη φωτογραφία, ατμόσφαιρα, μουσικές επιλογές, σενάριο, διαλεγμένη ένας και ένας οι ηθοποιοί), η εικόνα αυτή διαλύθηκε οριστικά μόνο με το τελευταίο επεισόδιο της 2ης season (και μετά με το Gospel of Knauf ). Σε δεύτερη θέαση βέβαια βρίσκεις πράγματα που αποτελούσαν hints που παράβλεψες και τα θεωρούσες άχρηστη πληροφορία. Για παράδειγμα όσον αφορά τη μυθολογία της σειράς, από το πρώτο επεισόδιο στην πρώτη σκηνή, o "γερασμένος" Samson δίνει κάποια βασικά στοιχεία που θα εξηγηθούν βέβαια παραπάνω αργότερα. Για μένα, ωστόσο, από τις δύο season την πρώτη πλέον τη θεωρώ καλύτερη και την βλέπω πιο ευχάριστα... ξανά και ξανά (είχε πέσει πολύ Carnivale σε κάτι θαλαμοφυλίκια πέρσι). Σίγουρα σε άλλους θα αρέσει η δεύτερη που δίνει πιο πολλές απαντήσεις και ξεκαθαρίζει πράγματα. Ξανά ανάθεμα στο ΗΒΟ που ακόμα να κάνει κάποια κίνηση αναβίωσης της σειράς.
KaizerSoze Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 cue το μονο προβλημα της σειρα ειναι οτι ειχε τετοιο mythology και τετοιο "ολοκληρωμενο συστημα' οντοτητων και κανονω του παιχνιδιου που δυστυχως σε 2 σεζον δεν γινοταν να μπουν Η σειρα ηταν για 5-6 σεζον μινιμουμ Πχ το σκηνικο με το avatar ειναι πολυ σημαντικο και δεν εξηγειται τελικα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:12 ---------- Α, και αντεξα 20' απο το 4χ01 επισοδειο της μαλακιας που λεγεται Heroes Για δειτε την σκηνη που αυτοι του τσιρκου αποχωρουν απο την κηδεια...
TAKE5 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Γιατί κάτι σκηνές στο Lost με τον αόρατο jacob τι σου θύμισαν? Και εγώ την ξαναείδα το καλοκαίρι
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Γιατί κάτι σκηνές στο Lost με τον αόρατο jacob τι σου θύμισαν? Και εγώ την ξαναείδα το καλοκαίρι Προσωπική εκτίμηση, φέτος θα ακούσουμε και περί "Avatars" στο Lost.
pappous_soulis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μακράν η καλύτερη σειρά που'χω δει. Η ιστορία και οι χαρακτήρες ξετυλίγονται αργά, αλλά δείχνει πόσο προσεγμένο και δομημένο είναι το σενάριο. Και πραγματικά, δεν έχω καταφέρει να δεθώ με τα πρόσωπα καμίας άλλης σειράς (εκτός του Lost) όπως μ'αυτή. Πχ, στην σκηνή που ο Τζόνζι τρέχει μπροστά στους υπόλοιπους για να τους δείξει ότι λένε την αλήθεια για τον Μπεν, πραγματικά ένιωσα ένα ρίγος. Πχ το σκηνικο με το avatar ειναι πολυ σημαντικο και δεν εξηγειται τελικα Που ακριβώς είναι αυτή η σκηνή?
NOMIKOS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 ΗΒΟ παραγωγή πολύ καλή και από τα αγαπημένα μου,κρίμα που την έκοψαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα