Προς το περιεχόμενο

CARNIVALE: addictive TV show με David Lynch feeling ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

too late... νομιζω δεν υπηρχε kickstarter τοτε...

Επίσης μιλάμε για πολύ πιο ακριβή παραγωγή αν δε κάνω λάθος.

Τα δικαιώματα της σειράς, χαρακτήρων και ιστορίας ανήκουν στο ΗΒΟ, το οποίο (κατά τον Knauf) δεν προτίθεται να του τα πουλήσει.

Οπότε ένα πιθανό kickstarter θα έπρεπε να ξεπεράσει αυτό το σημαντικό εμπόδιο πρώτα (...).

Επίσης, ήταν οπωσδήποτε ακριβή παραγωγή (o Knauf αναφέρει ότι το κόστος ανά επεισόδιο ήταν της τάξης των 3.5 εκ δολαρίων). Στην περσινή συνέντευξη που έχω δώσει σε προηγούμενη σελίδα, αναφέρει ότι η δική του λύση (στο κόστος) θα ήταν να δοθεί συνέχεια σε graphic novel.

• Like 1
  • Απαντ. 288
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι εννοείς 'τότε'? Και τώρα μπορεί να το βάλει, το Veronica Mars είχε σταματήσει πριν τόσα χρόνια και όμως το kickstarter πέτυχε

(όχι ότι τρελαίνομαι να δω που θα το πάνε το Carnivale βέβαια αλλα είχε φτάσει επιτέλους η ιστορία σε σημείο που φαινόταν ότι θα ξεκινούσε το καλό και κόπηκε...)

Δε ξέρω κατά πόσο είναι ρεαλιστικό να επιστρέψουν οι ίδιοι ηθοποιοί στους ρόλους τους. Από τη μια είναι πλέον κατά 10 χρόνια μεγαλύτεροι και από την άλλη μπορεί πλέον να μην επιθυμούν όλοι να συνεχίσουν τη σειρά. Θα μου πεις στη τελική κάνεις ένα recast, το οποίο βέβαια μπορεί να μη καλοφανεί σε όλους τους fan της σειράς. Παραμένει όμως το ερώτημα αν μέσω kickstarter μπορεί να χρηματοδοτηθεί μια τόσο ακριβή παραγωγή επιπέδου HBO, ειδικά τόσα χρόνια μετά όπου έχει ξεχαστεί από τους πολλούς.

Το Veronica Mars δε το έχω παρακολουθήσει, αλλά μιλάμε για εξίσου ακριβή παραγωγή; Ενδεχομένως να είχε και μεγάλο φανατικό κοινό έτοιμο να συμβάλει.

• Like 1
Δημοσ.

οχι ρε σιγα μην ειναι το veronica ιδια παραγωγη. Ηταν μια teen σειρα η οποια ηταν λιγο διαφορετικη και ποιο τσαχπινιαρικια και εξυπνη απο τις αντιστοιχες του ειδους. Προσωπικα το εβλεπα και μου αρεσε, αλλα με την καμια δεν ηταν σειρα με μεγαλο μπατζετ. Απο εκει ξεπηδηξε η kristen bell. Ηταν η πρωταγονιστρια, ο πατερας ηταν ντετεκτιβ και ειχε και αυτη το μικροβιο και αναλαμβανε υποθεσεις στο σχολειο της. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...