Προς το περιεχόμενο

CARNIVALE: addictive TV show με David Lynch feeling ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

koryfaia seira... an kai to HBO apofasise na tin kopsei

me to telos tou defterou season kai na min afisei ton

Knauf na oloklirosei to aristourgima tou stin triti kai

teleftaia season, ginete enas MEGALOS panikos apo tous

fans tis seiras...

http://www.savecarnivale.org/

http://www.tv.com/story/story.html&story_id=465

50.000 email mesa se ena savatokyriako,

apeiles, klp...

Dikemou pou eisai bro? vres me sto irc, exoume

mia ekremotita ;)

• Απαντ. 288
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

sto HBO kai sto FOX exoun xasei th mbala nomizo, exoun mia synitheia na skotonoun oti kalytero bgazoun. Tora paizei kai to THE INSIDE mia poly dark kai endiaferousa CSI typou seira kai eno exei hdh apokthsei fanatiko koino kai exei parei kales kritikes akougetai oti tha to kopsoun. Dystyxos polla apo auta ta shows den ftanoun ta ratings pou exoun ta reality shows typou american idol, survivior.... kai dyskola exoun emporikh epityxia. Eno apoktoun mikro kai fanatiko koino den pane kala sta noumera. Allo ena paromoio htan kai to "Point Pleasant" pou to kopsan pano pou arxise na ginetai endiaferon.

Pantos to finale ths seiras den me ikanopoihse kai poly, eno ola ta epeisodia ths 2rhs sezon htan fovera, to finale den antapeksilthe stis prosdokies. h megalh maxh sto good vs evil, den htan da kai toso megaleiodes. Bebaia ftaine kai oi koustoumatoi tou HBO pou anagkasan ton knauf na teleiosei th seira apo tora eno autos ithele na gyrisei allh mia sezon toulaxiston. Pantos exei afhsei perithoria gia nea synarpastikh plokh me auto pou ginetai sto telos, kai elpizo na ton afhsoun na teleiosei to ergo tou se allh mia sezon.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα η κασσετίνα με την 1η σαιζόν (γιά ενοικίαση τουλάχιστον, αφού κανένα από τα γνωστά Ελληνικά online καταστήματα δεν την έχει στον κατάλογό του). Αν κάποιος ενδιαφέρεται γιά αγορά, το Αυτραλέζικο ezydvd την έχει με Ελληνικούς υπότιτλους και κοστίζει περίπου 53? (μαζί με ταχυδρομικά). Στο site λέει ότι είναι Region 4, αλλά επειδή η έκδοση που κυκλοφορεί εδώ είναι Region 2,4,5 υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι ακριβώς η ίδια και να παίζει ακόμα και σε DVDs που δεν είναι region free.

• 6 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

(Ξαθάβω αυτό το τοπικ μετά απο μισό χρόνο, ελπίζω να μην αντιτίθεται σε κάποιο κανονισμό)

Το carnivale το είδα πρόσφατα και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Κατ'αρχήν να πω ότι διαθέτει απο τις πιο προσεγμένες εισαγωγές που έχω δει σε σειρά. Ήταν το πρώτο πράγμα που με μαγνήτισε σε αυτή...

Έπειτα η μουσική, η φωτογραφία και η σκηνοθεσία κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα και πολλές φορές φτάνουν ένα "peak" που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτο... Η ατμόσφαιρα είναι επίσης αριστοτεχνικά δοσμένη και η ηθοποιοί στο σύνολο τους ταιριαστοί με το ρόλο τους.

Ενώ στην αρχή είχα μια υποψία ότι πέρα απο το "χρυσό περιτύλιγμα" όλα τα περίεργα γινόταν ως κράχτης για τη σειρά, εν τέλει φάνηκε ότι υπήρχε στοχός εξ'αρχής σε όλο αυτό. Βέβαια προς το τέλος της 2ης season πέσαν μαζικές αποκαλύψεις και μου φάνηκε ότι δόθηκαν βεβιασμένα κάποια γεγονότα. Γνωρίζαν εκ των προτέρων οτι θα κοπεί εκεί;

Λοιπόν, διάβασα κάπου στο imdb ότι o δημιουργός δήλωσε ότι η ολοκλήρωση του story απαιτούσε επιπλέον 48 ώρες επεισοδίων !!!

(γεγονότα μιας δεκαετίας -μάλλον το φινάλε συνδέεται με τα γεγονότα του 1945).

Επίσης γίνεται μια αναφορά σε αυτή τη φήμη που μιλάει για extra επεισόδια που θα κλείσουν τις "ανοιχτές υποθέσεις" της σειράς. Προσωπικά θα προτιμούσα την κανονική συνέχιση της παρά έναν τσάτρα-πάτρα επίλογο

Δημοσ.

poly endiaferon nea auta gia to carnivale paetorian, den to xa akousei katholou. Makari na anastithei esto kai os mini series.

Xairomai me th perigrafh sou ths seiras, einai akribos opos thn blepo kai ego. Nai ontos sou fanhke biastiko to telos dioti anagkasthkan na teleiosoun ta pragmata mexri to telos ths 2rhs sezon kati pou den htan pote stis protheseseis ton dhmiourgon tou carnivale. Dystyxos h poiothta den symbadizei panta me thn dhmotikothta, kai auth h aristourghmatikh seira den eixe to telos pou ths aksize. Otan ta ratings pane sta thlepexnidia kai ta survivors/idols tetoies seires panta tha exoun problhma, asxetos an einai apeiros kalyteres.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.
(Ξαθάβω αυτό το τοπικ μετά απο μισό χρόνο, ελπίζω να μην αντιτίθεται σε κάποιο κανονισμό)

Το carnivale το είδα πρόσφατα και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Κατ'αρχήν να πω ότι διαθέτει απο τις πιο προσεγμένες εισαγωγές που έχω δει σε σειρά. Ήταν το πρώτο πράγμα που με μαγνήτισε σε αυτή...

Έπειτα η μουσική, η φωτογραφία και η σκηνοθεσία κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα και πολλές φορές φτάνουν ένα "peak" που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτο... Η ατμόσφαιρα είναι επίσης αριστοτεχνικά δοσμένη και η ηθοποιοί στο σύνολο τους ταιριαστοί με το ρόλο τους.

Ενώ στην αρχή είχα μια υποψία ότι πέρα απο το "χρυσό περιτύλιγμα" όλα τα περίεργα γινόταν ως κράχτης για τη σειρά, εν τέλει φάνηκε ότι υπήρχε στοχός εξ'αρχής σε όλο αυτό. Βέβαια προς το τέλος της 2ης season πέσαν μαζικές αποκαλύψεις και μου φάνηκε ότι δόθηκαν βεβιασμένα κάποια γεγονότα. Γνωρίζαν εκ των προτέρων οτι θα κοπεί εκεί;

Λοιπόν, διάβασα κάπου στο imdb ότι o δημιουργός δήλωσε ότι η ολοκλήρωση του story απαιτούσε επιπλέον 48 ώρες επεισοδίων !!!

(γεγονότα μιας δεκαετίας -μάλλον το φινάλε συνδέεται με τα γεγονότα του 1945).

Επίσης γίνεται μια αναφορά σε αυτή τη φήμη που μιλάει για extra επεισόδια που θα κλείσουν τις "ανοιχτές υποθέσεις" της σειράς. Προσωπικά θα προτιμούσα την κανονική συνέχιση της παρά έναν τσάτρα-πάτρα επίλογο

Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω..

Και εμένα δεν μου άρεσε πολύ το τέλος εφόσον δεν προέκυψε και νέος κύκλος επεισοδίων.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξαναξεθάβω το τόπικ γιατί μπήκα στο θέμα του Lost να πως τι γαμάτο επεισόδιο που ήταν το σημερινό και τελικά κατέληξα να ψήνομαι για το CARNIVALE. Να ρωτήσω. Η σειρά έχει οριστικά τελειώσει, και αποτελείται απο 12 επεισόδιο της 1 σαιζόν και 12 της 2ης?

Δημοσ.

Eγω παλι την ξεκινησα τη σειρα αλλα καπου στο 6ο επεισοδιο δεν αντεξα,βαρεθηκα :(

Ακομα και το Lost,μπροστα στο Carnivale μου φανηκε σε fast forward.

Τεσπα,αν και δεν του εδωσα 2η ευκαιρια του αναγνωριζω οτι ειναι απο τις καλυτερες τηλεοπτικες παραγωγες.Σκηνικα,κοστουμια,σκηνοθεσια,ατμοσφαιρα κλπ ειναι πολυ ψηλα.

Δημοσ.

Χθές το βράδυ το τελείωσα.

Τι να πώ? ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ. Με διαφορά ότι καλύτερο έχω δεί.

Με μια λέξη.... ΕΠΟΣ!!!! Μετά τον Όμηρο το Carnivale.

Βέβαια απογοητεύτηκα που τελείωσε, και νομίζω πως πρέπει να πιέσουμε και εμείς απο ελλάδα για να βγεί και η τρίτη σαιζόν.

Δημοσ.
Χθές το βράδυ το τελείωσα.

Τι να πώ? ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ. Με διαφορά ότι καλύτερο έχω δεί.

Με μια λέξη.... ΕΠΟΣ!!!! Μετά τον Όμηρο το Carnivale.

Βέβαια απογοητεύτηκα που τελείωσε, και νομίζω πως πρέπει να πιέσουμε και εμείς απο ελλάδα για να βγεί και η τρίτη σαιζόν.

ετσι, ετσι! MASTERPIECE as you say my friend! Αλλος ενας πιστος προσηλθε χεχε

Δυστηχος δεν βλεπω να ξαναβγενει κατι περαν μιας τηλεταινιας η κομικ. Και αυτο δυσκολα. Οι μαλακες στο ΗΒΟ παρολο που δεν θελουν να το συνεχισουν λογο μεγαλου κοστους, δεν πουλουν και τα δικαιοματα της σειρας στον δημιουργο της!!!! Ισως επειδη και τα dvd που κυκλοφορησαν πηγαν καλυτερα απο οτι περιμενανε.

@sheik

Kakos to kopses. Anebenei argotera kai h 2rh sezon einai arketa pio action. Alla entaksei, ksero oti thelei ypomonh h seira kai o kathenas exei ta gousta tou.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Το HBO έχει ακυρώσει τη σειρά και δεν πρόκειται να δούμε (όχι στο άμεσο μελλον συνέχισή της).

Τα dvd βέβαια πουλάνε καλά, και το ίδιο το HBO έχει δείξει αρκετές φορές σε επανάληψη τη σειρά.

Αλλά από την άλλη έχει περάσει καιρός από τότε που σταμάτησε η σειρά, οι ηθοποιοί κάνουν άλλα πράγματα και η πιο ρεαλιστική μορφή συνέχισής της είναι κάποιο graphic novel ή βιβλίο. Μόνο που το HBO έχει γαντζωθεί στα δικαιώματα και δεν τα αφήνει με τίποτα (σύμφωνα με τον Knauf). Μακάρι παρακάτω να δούμε και άλλες season -το ίδιο προσεγμένες.

Ο Knauf έχει πει ότι όλο το show θα "επαιζε" ως τρια βιβλία (ή κεφάλαια). Και συνολικά ήθελε κάπου 6 season (τουλάχιστο για το αρχικό του όραμα). Η 2η season σίγουρα αφήνει ιστορίες ανοιχτές (και άλλες τις κλείνει βιαστικά-προσωρινά) και περιθώρια για συνέχιση της σειράς υπάρχουν.

Στη σχετική καταχώρηση της wikipedia για το Carnivàle, υπάρχουν συγκεντρωμένα αρκετά στοιχεία για το πως θα συνέχιζε η σειρά -και κάποιες διευκρινήσεις για το ποιος ήταν τι και πως λειτουργούσε η όλη μυθολογία της σειράς.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ΤΟ .... ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΕ

... ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ

ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΨΟΦΟΣ ΣΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΗΒΟ

Π...-Π...-ΤΟΥ ΗΒΟ Η ΜΑΝΑ

Να νεκροφιλισετε τα παιδια σας!!!

ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΓΑΜΩΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ή ΕΣΤΩ να τελειωνε πιο οριστικα...

Απλα η σειρα δεν παιζεται και οποιος εχει αντιρρηση να τα πει στον brother Justin Crow στην μαπα

ΥΓ. Και εκει που εσκασε η ιστορια με Ναϊτες Ιπποτες τραβηξε τρελες πορωσεις και με αφησαν με το download στο χερι. ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΗΒΟ, Ο BROTHER JUSTIN ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΤΟΝ HENRY SCUDDER ΜΟΥ ΜΕΣΑ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...