xpapias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Καμία γνώμη; Όπως είπα με κούρασε αρκετά η ιστορία με τον παπά. Προχωράει καθόλου ο 2ος κύκλος;
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω πως την εννοείς την ιστορία με τον παπά. Προφανώς και είναι και παραμένει κεντρικό πρόσωπο ο Justin, και παρομοίως κι ο Hawkins και ο θίασος του Carnivale. Και στο δεύτερο κύκλο μπαίνουν και άλλα σημαντικά πρόσωπα στο "παιχνίδι" και η υπόθεση προχωράει (αρκετά πιο γρήγορα σε σχέση με την πρώτη season). Edit: αν και κάπως αργά... σχετικά με τα spoilers για το μέλλον της σειράς που δίνει ο Genatos, ισχύουν στο περίπου. Δηλάδη: 1) Ναι, ο Knauf έχει δώσει στοιχεία από αυτά -κάποια μάλιστα με αρκετή ασάφεια-. Όμως πολλά από τα συμπεράσματα και προεκτάσεις όπως τουλάχιστο υπάρχουν στο quote του Genatou από όσο γνωρίζω δεν ισχύουν. 2) Είχε γίνει σαφές από τον Knauf ότι δεν ήθελε να δώσει βασικά κομμάτια της υπόθεσης παρακάτω, γιατί ελπίζει πως θα τη συνεχίσει τη σειρά κάπως, κάποτε, σε κάποιο επίσημο μέσο.
xavier Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 οχι, αμα δεν σε αρεσε οτι ειδες μεχρι τωρα, μην το βλεπεις καθολου...
xpapias Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μωρε μου άρεσε αλλά η μια πλευρά περισσότερο. Αυτή του τσίρκου/θιασου. ΑΠό την άλλη δεν την παλεύω με τα ψυχεδελικά οράματα του Justin
babisn Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν παιδιά χρειάζομαι τη βοήθειά σας...Μετά τα Carnivale-Twin Peaks δεν έχω βρει κάτι αξιόλογο στο συγκεκριμένο ύφος...Έχετε να μου προτείνετε κάτι ή τσάμπα ψάχνω γιατί δεν υπάρχει κάτι ΤΟΣΟ καλό; Εξαιρούμε από τώρα Vampires,Zombies,εξωγήινους και κρυογεννητικά πειράματα και ψάχνουμε περισσότερο για μυστικιστικές ατμόσφαιρες και δυνατό σενάριο-χαρακτήρες(κατά προτίμηση από 1980 και μετά)!
damian1977 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Googlαρωντας το ' δυνατο σεναριο-χαρακτηρες'.............βγηκε κατευθειαν το Breaking Bad (καμια σχεση με μυστικισμο ομως)
xavier Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν παιδιά χρειάζομαι τη βοήθειά σας...Μετά τα Carnivale-Twin Peaks δεν έχω βρει κάτι αξιόλογο στο συγκεκριμένο ύφος...Έχετε να μου προτείνετε κάτι ή τσάμπα ψάχνω γιατί δεν υπάρχει κάτι ΤΟΣΟ καλό; Εξαιρούμε από τώρα Vampires,Zombies,εξωγήινους και κρυογεννητικά πειράματα και ψάχνουμε περισσότερο για μυστικιστικές ατμόσφαιρες και δυνατό σενάριο-χαρακτήρες(κατά προτίμηση από 1980 και μετά)! εχοντας δει αρκετες σειρες, νομιζω οτι μπορω να πω με ασφαλεια οτι δεν υπαρχει καποια σειρα εξισου καλη σε αυτο το υφος... αρχικα θα προτεινα, john from cincinnati και angels of america, που ειναι αρκετα surreal... επισης και το six feet under θα σου αρεσει αν και δεν εχει καμια σχεση
babisn Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ guys!Θα τσεκάρω τις 2 σειρές που προτείνεις Xavier.. Το Six feet under το είχα ήδη στο νου μου.. Καλές γιορτές!
tzinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 θα προτεινα και το deadwood, σαν σειρα εποχης παλαιας αμερικης και ετσι, αλλα δεν εχει μυστηριο. Αλλα εχει καλους ηθοποιους, πολλα κοκσακερ και δυνατη παραγωγη hbo
xavier Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 ιδιως το john from cincinnati ειναι πολυ περιεργο, δεν εγγυομαι τπτ...
tzinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 ναι οκ το john from cincinati εχει το κατι σπεσιαλ και ειναι αρκετα ιδιαιτερο, αλλα δεν ξερω αν αξιζει να ασχοληθει. Ειναι μονο μια σεζον και κοπηκε και σε αυτη την σεζον τιποτα δεν ειναι ξεκαθαρο και δεν εχεις ιδεα που το παει η σειρα, μενεις με ενα ¨θα μπορουσε να ταν γαματο, αν ξερανε και οι ιδιοι τι θελουν να πουν¨
xavier Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 κοιτα αφου του αρεσε το twin peaks, σημαινει οτι του αρεσουν τα λιγο τρελουτσικα,αφηρεμενα,προχωρημενα και κτλ... οποτε πριν μπλεξει με τις 6 σεζον του six feet under, μπορει να δοκιμασει και κατι διαφορετικο... εχεις να του προτεινεις τιποτα πιο κοντινο σε αυτα που ψαχνει?
Pantelthekiller Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μόλις είδα όλη την σειρά και είπα να κάνω μια βόλτα εδώ μέσα να δω τι γίνετε Μπορώ να πω ότι απογοητευτικά με της 24 σελίδες μονο που βρήκα για μια σειρά που ξεκίνησε πριν από 9(!) χρονια. Τώρα όσο για την σειρά,πολύ αξιόλογη,πιστεύω ότι είναι διαμάντι,είναι μεγάλο κρίμα που κόπηκε. Εύκολα θα έβλεπα άλλες 4-5 season,αν και είχε πολύ αργή πλοκή στα αρχικά επεισόδια,αλλα η δεύτερη season ήταν πολύ καλύτερη από την πρώτη σε αυτόν τον τομέα τουλάχιστον. Μαγεία τα σκηνικά,κοστούμια,σκηνοθεσία,ερμηνείες,φωτογραφία όλα τέλεια και σχεδόν απίστευτο ότι η σειρά είναι του 2003!
paris.gr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Η εξέλιξη της σειράς είναι πιο αργή και από replay ενώ η μυθολογία της δεν εξηγείται επαρκώς. Προσωπικα ακόμα κλαίω για τις ώρες που έχασα από τη ζωή μου. Κατα τα αλλά σκηνικα κουστούμια κτλ είναι καλά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 ας πιάσω το pop corn... ...let the rage begin!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα