nash-gf Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Mα καλα τι στο διαολο, αχυρα εχουν στην θεση του εγκεφαλου εκει στο HBO; Ειναι σοβαροι; Διεκοψαν μια απο τις πιο προσεγμενες και σιγουρα καλυτερες σειρες που εχουν παιχτει στην τηλεοραση... (Ασε που εκοψαν αλλη μια εκπληκτικη σειρα, βλ. Deadwood). Μιλαμε τετοια αδικια την στιγμη που βλεπεις οτι δινουν 4 και 5 σεζον και το ελευθερο στους δημιουργους σε σειρες οπως Heroes, LOST και Prison Break.
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δυστυχώς θεαματικότητες... Την ξαναείδα πρόσφατα και μου φάνηκε ακόμα καλύτερη. Πραγματικά κρίμα.
nash-gf Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Κι εγω οσες φορες κι αν την ξαναδω μου φαινεται καλυτερη...
hanzo Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 θεαματικότητες... Με το μπαρντόν δηλαδή ... δεν πήγαινε καλά στις θεαματικότητες και κόπηκε ???? Γιατί εγώ είχα καταλάβει ότι ήταν πολυέξοδη παραγωγή . Πόσο γκιούμι να είσαι για να μην το βλέπεις αυτο το αριστούργιμα?
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μάλλον ήταν συνδυασμός και των δύο. Το HBO είναι συνδρομητικό και πρέπει να διαμορφώνει το πρόγραμμά του ώστε να πετύχει τις περισσότερες ανανεώσεις συνδρομών ή νέες εγγραφές, συνεπώς οι σταθερά χαμηλές θεαματικότητες δεν βοήθησαν. Η παραγωγή ήταν όντως πολύεξοδη και τα σκηνικά ήταν δύσκολα στο να στήνονται και να ξεστήνονται κάθε τοσο (και αυτό το απαιτούσε συχνά η υπόθεση). Την ίδια εποχή το HBO είχε ξεκινήσει και το ROME, το οποίο ήταν επίσης πολυεξοδη παραγωγή. Ε τελικά κράτησαν μόνο το ROME σε μια (υποτονική και με μικρότερο budget) 2η season και μετά το κόψαν έληξαν και αυτό. Πάντως για ένα διάστημα ακουγόταν ότι υπήρχαν σχέδια να επαναφέρουν το Carnivale, παρά το ότι είχε σταματήσει για πολύ καιρό. Μάλιστα, ο Knauf είπε ότι "τον βόλευε" αυτό γιατί το επόμενο κεφάλαιο θα διαδραματιζόταν μερικά χρόνια μετά....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 μιλάς για αμερικανικό κοινό...
akisk Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 μιλάς για αμερικανικό κοινό... Σωστά! Στην Ελλάδα θα ξεπερνούσε χαλαρά τον Λαζόπουλο
pappous_soulis Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Πόσο γκιούμι να είσαι για να μην το βλέπεις αυτο το αριστούργιμα? Όσο γκιούμι πρέπει να'σαι για να βλέπεις το Heroes.
ScarletK Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δεν είναι μόνο θεαματικότητες.Το hbo είναι συνδρομητικό όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω.Είναι λίγο δύσκολο να καταλάβεις για πιο λόγο κάποιος σταμάτησε την συνδρομή του.Έχει να κάνει με το κόστος παραγωγής (5mil περίπου ανά επεισόδιο είχα διαβάσει κάποτε), ποια άλλη σειρά παίζει απέναντι του(ώρα προβολής-αν θυμάμαι καλά είχε αλλάξει στην δεύτερη σεζόν και είχε πάει κόντρα σε κάτι γερό ) και πάνω πάνω απ' όλα τα dvd sales.Aυτό είναι το κύριο κριτήριο.Είναι που είναι δυσκοίλιο το setting-όχι για εμάς- είναι που είναι βαριά η ατμόσφαιρα, πόσα dvd να πούλησαν...
Kasrith Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Και το Dexter ειναι σε συνδρομητικο καναλι, κ ομως εσπασε ρεκορ τηλεθεασης το περσυνο φιναλε. Δεν εχει τοσο σχεση οτι ειναι σε καναλι HBO/Showtime κτλ συνδρομητικα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Βασικά (από ό,τι έχω καταλάβει) στο HBO ισχύει το εξής: μια νέα σειρά που φαίνεται ότι έχει προοπτικές να πιάσει (ή την "πιστεύουν" στο κανάλι), ανανεώνεται πολύ γρήγορα και για 2η season *ανεξάρτητα από τη χαμηλή ή όχι τηλεθέαση*. Ο λόγος είναι ότι με τον τρόπο αυτό εμπνέουν μια "σιγουριά" στον συνδρομητή που θα αρχίσει να παρακολουθεί τη σειρά ( κάνοντας εγγραφή στο HBO ή ανανεώνοντας τη συνδρομή του). Μετά βέβαια anything goes. Για πολλούς λόγους το Carnivale δεν απογειώθηκε. Λίγο το θέμα του, λίγο οι ρυθμοί του, λίγο το ότι κάποιες κριτικές το θάψανε ως pretentious, και λίγο το κακό timing όσο αφορά την εποχή που προβλήθηκε, -γιατί πχ αν έβγαινε αργότερα που θα ωρίμαζαν κάποιες συνθήκες (...), νομίζω θα τα πήγαινε πολύ καλύτερα.... ή θα μιλούσαμε (τουλάχιστον αρχικά) για LOST wannabe ή clone .
Genatos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Αφου τωρα καταφερα να την δω να πω και γω την αποψη μου... Ακομα δεν εχω καταλαβει αν προκειται για αριστουργημα ή πατατα, μολις μια φορα μου εχει ξανασυμβει αυτο και ηταν με το DonnieDarko. Παντως η σειρα θυμιζει πολυ την ταινια στην φημη που απεκτησε πολυ αργοτερα απο την εποχη της. Οπως και να χει η ατμοσφαιρα ηταν φοβερη, για μια ωρα σε μαγευει και σε ταξιδευει εκει παλια ομως το τελος ενω κλεινει 2-3 πραγματα αφηνει 20 αλλα ανοιχτα, ακομα και αν την διεκοψαν πριν την ωρα της αφου γνωριζαν οτι δεν θα συνεχιστει δεν επρεπε να το αφησουν ετσι. Ομως επειδη ψαχτηκα λιγο στο νετ βρηκα την συνεχεια οπως ειπαν οτι θα ειναι οι σεναριογραφοι : O Jonesy θα ζησει αφου οπως λεει η Sofie δεν τον πυροβολησε για να τον σκοτωσει αλλα για να μην την γυρισει πισω στο carnivale (fail για μενα) Επισης θα φυγει απο το carnivale και θα επιστρεψει στο baseball μαζι με την γυναικα του με την οποια θα χει και ενα γιο Ο Brother Justin επιζει ομως η λεπιδα μενει για παντα μεσα του και περναει σε 2η μοιρα... Οπως και ο Ben που χανει την ικανοτητα του να γιατρευει και γινεται κατι σαν νεος manager στο carnivale Και τελος ολη η σειρα επικεντρωνεται στην Sofie και την μαχης που δινει μεσα της με το καλο και το κακο. Ενω αν καταλαβα καλα γινεται μια νυξη οτι η Sofie μπορει να παντρευοταν τον Brother Justin. Μετα απο αυτα μπορω να πω οτι καλυτερα που δεν συνεχιστηκε, καλυτερα που εμειναν ετσι καποια πραγματα...
xpapias Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Εχω δει μέχρι το 3ο επεισόδιο του 2ου κύκλου. Μετά το παράτησα γιατί δεν είχα χρόνο, και είχα αρχίσει να βαριέμαι το concept που όλα περιστρέφονταν γύρω από τον παπά. Ανεβαίνει καθόλου στο 2ο κύκλο ή ακολουθεί την ίδια πορεία; Να το συνεχίσω, έστω και καθυστερημένα;
damian1977 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Οff topic (Και πηρα μια χαρα για την Ανασταση του thread,και την κρυφη ελπιδα για καποια ανακοινωση της συνεχειας της σειρας!!!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα