Kasrith Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Βεβαια υπαρχει και House θρεντ, μιας και εχουμε φυγει απο το Carnivale
hanzo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Για να επιστρέψουμε στο θέμα ( ήταν το Carnivale να θυμίσω και γω με την σειρά μου ) πιστεύω ότι αν θέλανε θα μπορούσανε να κάνουνε και 3η season άνετα.... με ποιο χαμηλό μπάτζετ φυσικά... τωρα βέβαια θα ΄πρεπε να φαγωθούνε ο Μπεν με την Σοφι...αν και αυτο δεν το εξηγήσανε καλά . Η σόφι είναι και καλά κόρη του Τζάστιν ( δηλ το κακό έβγαλε κακό ) ενώ ο πατέρας του Μπεν που ήταν το κακό έβγαλε καλό ? γιατί άραγε ?
Kasrith Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Για να επιστρέψουμε στο θέμα ( ήταν το Carnivale να θυμίσω και γω με την σειρά μου ) πιστεύω ότι αν θέλανε θα μπορούσανε να κάνουνε και 3η season άνετα.... με ποιο χαμηλό μπάτζετ φυσικά... τωρα βέβαια θα ΄πρεπε να φαγωθούνε ο Μπεν με την Σοφι...αν και αυτο δεν το εξηγήσανε καλά . Η σόφι είναι και καλά κόρη του Τζάστιν ( δηλ το κακό έβγαλε κακό ) ενώ ο πατέρας του Μπεν που ήταν το κακό έβγαλε καλό ? γιατί άραγε ? Mythology of Carnivàle
xavier Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 αν ψαχνεις να δεις κατι με την κοπελα σου, δες το six feet under, κορυφη. υπαρχει και το john from cincinnati αλλα ειναι λιγακι περιεργο.εμενα μου αρεσε πολυ, αλλα μην εχεις την απαιτηση να καταλαβεις πολλα πραγματα. και το angels in america μου αρεσε. η ρωμη και το οζ ειναι μαλλον λιγακι πιο ανδρικα σοου. εκτος hbo πολυ καλο και το weeds, ιδιως οι πρωτες σεζον.
tzinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 μα καλα το john from cincinati που το θυμηθηκες, μιλαμε για σειρα που κοπηκε προτου καν καταλβουμε οουτε κατα προσεγγιση για που το πανε. Ειχε μια διαφορετικη αισθηση, πολυ περιεργη σειρα, νιωθεις σαν να βλεπεις κατι ενδιαφερον αλλα τελικα στο σημειο που κοπηκε δεν αισθανεσε οτι εγινε και αδικα. Εμοιαζε να ειναι περιεργο μονο και μονο για να ναι. Παντος το τραγουδακι στα οπενινγκ κρεντιτ το ειχα βρει εθιστικο.
Members gsarig Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 μα καλα το john from cincinati που το θυμηθηκες, μιλαμε για σειρα που κοπηκε προτου καν καταλβουμε οουτε κατα προσεγγιση για που το πανε. Ειχε μια διαφορετικη αισθηση, πολυ περιεργη σειρα, νιωθεις σαν να βλεπεις κατι ενδιαφερον αλλα τελικα στο σημειο που κοπηκε δεν αισθανεσε οτι εγινε και αδικα. Εμοιαζε να ειναι περιεργο μονο και μονο για να ναι. Παντος το τραγουδακι στα οπενινγκ κρεντιτ το ειχα βρει εθιστικο. Αυτή πάλι πρώτη φορά την ακούω αλλά η περιγραφή σου με πείθει να τη δω.... επίσης, το ότι κόπηκε πρόωρα είναι θετικό, γιατί είναι σίγουρο πως δεν θα προλάβει να με απογοητεύσει Θα τη βάλω στα υπ' όψιν...
yannis27gr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Το Six Feet Under είναι απλά η καλύτερη σειρά έβερ. 6 γεμάτες σεζόν, ένα φινάλε εκπληκτικό, τα τελευταία 5 λεπτά απλώς τα καλύτερα που παίχτηκαν ποτέ σε φινάλε σειράς, ελπίζω -ίσως άδικα- να δω κάτι αντίστοιχο στο Λοστ. Αν δεν το έχετε δει, τρέχα λέμε. π.σ. Μια πόσο πιο οφ τοπικ να βγω;
Members gsarig Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Ε δεν ξεφύγαμε και πολύ... στο ΗΒΟ μένουμε πάντα
hanzo Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Mythology of Carnivàle οκ αφου έτσι πάει ... Βρήκα το soundtrack του και είναι πολύ καλό λέτε να εθίστικα παραπάνω από το κανονικό ???
Members gsarig Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Members Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 οκ αφου έτσι πάει ... Βρήκα το soundtrack του και είναι πολύ καλό λέτε να εθίστικα παραπάνω από το κανονικό ??? Μπα, φυσιολογικό είναι... εγώ για να καταλάβεις, για ένα διάστημα είχα φάει κόλλημα με αυτό:
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 ^^^και εγώ. Πολύ ωραίο τραγούδι btw όταν το ακούς ολοκληρωμένο. Επίσης για ένα διάστημα είχα το "Jeff Beal - Ben heals the girl" για ringtone . Στο fan site The Midway έχουν και μια λίστα με όλα τα τραγούδια (ή τις πλησιέστερες μουσικές σε ό,τι δεν έχουν αναγνωρίσει) που ακούγονται στα επεισόδια της σειράς.
Kasrith Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Λογικοτατο, το soundtrack ειναι πραγματικα πολυ καλο. Θενξ Praetorian για τα λινκς
hanzo Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 ^^^και εγώ. Πολύ ωραίο τραγούδι btw όταν το ακούς ολοκληρωμένο. Επίσης για ένα διάστημα είχα το "Jeff Beal - Ben heals the girl" για ringtone . Στο fan site The Midway έχουν και μια λίστα με όλα τα τραγούδια (ή τις πλησιέστερες μουσικές σε ό,τι δεν έχουν αναγνωρίσει) που ακούγονται στα επεισόδια της σειράς. Ναι φιλε Praetorian... όντως θενξ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα