Coilworks Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δεν είμαι σίγουρος αν φταίει κάποιο πρόγραμμα, αλλά το NEC μου μετά απο 3 μήνες τέλειας λειτουργίας και μέτριας χρήσης (70 περίπου DVD, 100 CD) μετά απο format στο pc η ταχύτητα διαβάσματος έχει πέσει για DVD στα 3Χ-4Χ ενώ ήταν 8Χ (με διάφορα δισκάκια, ταινίες, παιχνίδια και data). Με το Clone CD το διαπίστωσα αυτό. Μετά έτρεξα και Nero Drive Speed Test και μου έβγαλε την ίδια χαμηλή ταχύτητα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι;
tug Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 file mou dokimase na katevaseis apo to internet to forceaspi kai treksto,diavase kai tis odigies.afto tha anagkasei ta xp na valoun ta aspi 4.61 pou theorunte kai ta kalytera kai pithanotata na ftiaksei to provlima sou.ta aspii kathorizoun to poso kala kai stathera leitourgoun ta drive.
Coilworks Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Thanks Tug. Το έκανα αυτό αλλά η ταχύτητα διαβάστματος DVD παραμένει στα 3-4Χ ενώ στην εγγραφή δεν υπάρχει πρόβλημα (ούτε στο διάβασμα CD). Υ.Γ. Με το aspchk.exe τα WNASPI32.DLL και ASPI32.SYS είναι εντάξει (4.712) ενώ τα WINASPI.DLL και WOWPOST.EXE δεν υπάρχουν (μου βγάζει Ν/Α). Update: Διάβασα αυτό στο cdfreaks.com, στα negatives του drive μου: "Reading of DVD-Video discs are locked to 5x CAV."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.