ntountou Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Παλιότερα είχε μια εφαρμογή στα Windows 98 (αν θυμάμαι καλά) που την χρησιμοποιούσα και έκανα τηλεφωνικές κλήσεις από τον υπολογιστή και είχα την δυνατότητα να αποθηκεύω και τηλέφωνα. Δεν μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο στα XP. 1. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στα XP ??? 2. Υπάρχει άλλο software που θα μπορούσα να κατεβάσω, free ή trial ???
deathlok Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 sinithos apoteloun sinodeftiko software ton modem kati teties efarmoges koita gia arxi stin selida tou modem sou.
wert Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 dialer.exe Σωστά. Start :arrow: run :arrow: dialer.exe Mόνο κοιτάξτε ποιό πρόγραμμα θα ανοίξει Μη τυχόν και έχετε κολήσει καμιά άλλη μάρκα τέτοιο και το ενεργοποιήσετε κιόλας.
_pro_ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 pleasepleaseplease pws leitourgei? kanw klhsh ston eafto mou kai den me akouw!
ntountou Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Το βρήκα το dialer.exe και θα το ψάξω να δω πως δουλεύει. Ελπίζω να κάνω κλήση στον ευατό μου και να μπορώ να με ακούσω ...Ευχαριστώ Καλή χρονιά!!!
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 pleasepleaseplease pws leitourgei? kanw klhsh ston eafto mou kai den me akouw! mpas kai den milas??????exei thesi mic to modem sou?tin exeis dinamosei???
vasman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να κάνω κλήση μέ τον dialer μέσω του Netmode (ISDN)?
wert Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Καλησπέρα!Ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να κάνω κλήση μέ τον dialer μέσω του Netmode (ISDN)? Οχι δεν γίνονται. :roll: Αν έχεις κάνα αναλογικό μοντεμάκι ίσως τα καταφέρεις. Εγώ πάντος δεν τα κατάφερα και αυτό γιατί ναι μεν κάνει την κλήση αλλά ήχο δεν είχα. Προφανός θα πρέπει να έχει ηχείο πάνω αλλιώς θα πρέπει να σηκώσεις το ακουστικό οπότε δώρο άδωρον. Το δικό μου μάλλον έχει κάποιο βομβητή μικρό πάνω και όταν κάνει κλήση το ακούς αλλά μόλις ανοίξει η γραμμή πέφτει βουβαμάρα Τα κατάφερα όμως τελικά με άλλη συσκευή και μπορώ να κάνω και να δέχομαι τηλεφωνήματα και να έχω αναγνώριση κλήσης και τηλεφωνητή. Μετά όμως από πολλούς κόπους και βάσανα τα οποία και τα περιγράφω στο παρακάτω. Crypto ISDN TA 128 PCI Οπως θα δείτε από το πόστ ήμουν έτοιμος να το πετάξω αλλά τελικά δόθηκε η σωτήρια λύση μέσω του φόρουμ
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 TO IXEIO pou exoun pano ta modem akoma kai na akouseis apo ekei einaitelios xalia o ixos.kapoia palia modemakia edinan exodo gia speakers kai eisodo gia mikrofono.
_pro_ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 lol "poulinos", fysika kai milousa dhladi prepei na exei line in (audio) to modem, den fainetai logiko giati kai o hxos akougetai mesw kartas hxou (dhladh etsi fantazomai, giati kaneis den to exei xrhsimopoihsei, etsi den einai?), opote mesw auths 8a einai kai to audio in (logika, lew egw twra)
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 ti na sou po.exo dei mia fora se mia etereia na douleuei auto.pantos thimame ta motorola eixan pano tous eksodo speaker kai eisodo mic.alla exo dei alla modem na pernane sto device manager wave audio device sto modem kai toulaxiston na akous ton ixo tou modem apo speaker.alla gia mikrofono den to exo dokimasei.mperdeutika kai ego tora.
ntountou Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Εμένα ρε παιδιά μου φάνηκε εύκολο. Έτρεξα το πρόγραμμα, επέλεξα "κλήση", πληκτρολόγησα τον αριθμό που ήθελα και κάλεσα κανονικά. Ήχο άκουγα από τα ηχεία του στερεοφωνικού το οποίο έχω συνδεδεμένο μόνιμα με το laptop (μέσω κάρτας ήχου φυσικά) και μιλούσα στο μικρόφωνο του laptop.
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 einai apla to to modem exeis.me merika modem epidi pernaei to wave audio device einai eukolo alla se merika alla pou oi drivers einai mapa oi pernoun ta windows tous drivers tote iparxei problem.ektos apo ta modem pou exoun onboard mic kai speaker.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.