Προς το περιεχόμενο

Οι σκληροί δίσκοι Western Digital εξασφαλίζουν ποιότητα!!!

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ναί μετά από έρευνες από γνωστούς καί φίλους , οδηγηθήκαμε στο συμπέρασμα πως οι σκληροί δίσκοι western digital είναι πολύ πιο αξιόπιστοι από τους maxtor και ορισμένες φορές από μερικούς sygate !! Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εμένα από προσωπική μου εμπειρία κατέληξα ότι 3 σκληροί WD που είχα χάλασαν στα καλά καθούμενα,οι 2 maxtor λίγο καλύτεροι,seagate σκυλιά-έχω ακόμα έναν πανάρχαιο με 850 mb που το έκανα 3 low level format και ακόμα ζει ,και τώρα έχω samsung sata o καλύτερος που έπεσε στα χέρια μου,αθόρυβος και γρήγορος.Εντάξει δεν αμφιβάλω για τις γνώμες σας αλλά εγώ ποτέ WD.Καλή χρονιά

Δημοσ.

Εγώ έχω πάνω στο μηχάνημα τώρα δύο seagate 160g ο ένας και 80g ο άλλος και έναν ακόμα WD 80g . Όλοι δουλεύουν άψογα χωρίς θόρυβο και είναι σε τέλεια κατάσταση. :D

Τελικά απ'ότι κατάλαβα από τις συζητήσεις και από προσωπική εμπειρία είναι να μην σου κάτσει η στραβή που λένε. :(

Οπότε πριν την τοποθέτηση τον χτυπάμε σε ένα ξύλο για γούρι και το αφήνουμε μετά στην τύχη του. :shock:

Δημοσ.

Prin apo 4 meres mou ktuphse enas WD250aris SATA..

Htan o protos kai o teleutaios WD pou agorasa..

Anti8etos edo kai polla xronia agoraza mono maxtor kati to opoio 8a sunexiso na kano mias kai oudepote mou exoun bgalei to paramikro problhma..

O WD mou ebgale bad sectors ena soro. Ton eixa agorasei prin 1mish mhna.

Δημοσ.

υπάρχουν ν ποστ στο φόρουν για αυτό το θέμα, κανένα δεν καταλήγει κάπου γιατί όλα χαλάνε, μόνο αν είχαμε στατιστικά από κάποιο σέρβις μεγάλης εταιρίας θα μπορούσαμε να κρίνουμε, αλλά και πάλι παίζουν πολλά ακόμη ρόλο.

Δημοσ.
Τελικά απ'ότι κατάλαβα από τις συζητήσεις και από προσωπική εμπειρία είναι να μην σου κάτσει η στραβή που λένε. :(

Οπότε πριν την τοποθέτηση τον χτυπάμε σε ένα ξύλο για γούρι και το αφήνουμε μετά στην τύχη του. :shock:

ακριβώς αυτό. Είναι να μην σου κάτσει. Εμένα μου έχει χαλάσει και maxtor και WD. Και πιστευω οτι είναι κορυφαίοι δίσκοι. Γιαυτο αντι να φιλοσοφεί κανείς για το ποιος είναι καλύτερος δίσκος καλύτερα να φυλάγεται (λέγε με RAID)....

Δημοσ.

emena stamatisan sta kala kathoumena na doulevoun 2 wd enas 20gb kai enas 40gb....enas quantum 3.2gb pou exw apo to 98 doulevei akoma...twra phra seagate.den ipirxe periptosh na parw pali wd oso kaliteroi kai na einai genika....

Δημοσ.
Τελικά απ'ότι κατάλαβα από τις συζητήσεις και από προσωπική εμπειρία είναι να μην σου κάτσει η στραβή που λένε. Sad

Οπότε πριν την τοποθέτηση τον χτυπάμε σε ένα ξύλο για γούρι και το αφήνουμε μετά στην τύχη του.

etsi einai... :D

Δημοσ.

kai egw exw sta palia mou pc seagate enan 1gb(!!!!)ston pentium 133..... o opoios exei faei mporei kai 10 format kai den epathe tpt kai sto allo mou pc exw enan 18,6gb episeis seagate o opoios exei faei kai autos kamia 5ara kai einai teleios akoma (ligo argoutsikos vevaia alla entaksi palioutsikos a\einai.....) sto kainourio pc exw maxtor 160gb kai aytos mou doulevei mia xara.... twra ti na pw ontws einai na mi sou xalasei kati meta sou ftaiei i marka .......

Δημοσ.

Μου φαινεται οτι οι σκληροι, μολις περασαν το οριο των 20 GB, εγιναν ποιο ευαισθητοι. Εχω δεκάδες σκληρούς 3-8 GB (3-5 χρονων) διαφόρων κατασκευαστών που συνεχιζουν να δουλεύουν αψογα.

Αντιθετα, ενας Maxtor 40 GB "χτυπησε" στην διετία, ενω ενας WD 60GB πριν κλεισει 15 μηνες (βέβαια δεν εχω παράπονο, αντικαταστάθηκαν αμέσως, αλλα τι να το κανεις οταν χάνεις δεδομένα ή μπαινεις σε διαδικασιες ανάκτησης).

Φαινεται η προσπάθεια των κατασκευαστών για περισσότερο χωρο δεν ειχε αναλογη προοδο σε ποιότητα ή μπορεί η τεχνολογία των μαγνητικών μεσων να φτανει σε οριακό σημειο.... καθως η πυκνοτητα εγγραφής εχει αυξηθεί.

Με αυτά που βλέπω, προβληματιζομαι για την αγορά ενος νεου σκληρού 200 GB.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...