GiorgosH Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Θέλω να φτιάξω μια εφαρμογή που να τρέχει σε windows xp και το μόνο που να κάνει είναι μόλις τρέχει να εμφανίζει στο παράθυρο τις ένα μηνύμα που θέλω εγω (1 στάνταρτ μήνυμα είναι, όχι να το αλλάζω συνέχεια) και απλά να κλείνει μετά απο 15-20 δευτερόλεπτα.. Το θέμα είναι πως δεν εχω γνώσεις προγραμματισμού καθόλου γιαυτό θα ήθελα να μου προτείνεται ποια γλώσσα θα ήταν ευκολότερη για τη δημιργουργία του και αν είναι εύκολο το πως... Ευχαριστώ, χρόνια πολλά & καλή χρονια!
SpY Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Σου έκανα ένα πρόχειρο πρόγραμμα σε Java δεν κλεινει σε 10 σεψ απλα εσύ πρεπει να ππατήσεις το X στο παράθυρο! Αν μπορεί κάποις ας κάνει τις αλλάγες που χρειάζονται >import javax.swing.*; public class Minima { public static void main (String[] args) { JFrame frame = new JFrame("BALE OTI THELEIS!!!"); final JLabel label = new JLabel ("To minima pou theleis"); frame.getContentPane().add(label); frame.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); frame.pack(); frame.setVisible(true); frame.setSize(250, 90); } }
gkastros Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Dokimase vb6. Ine poli apli gia arxarius kai aristi gia tetia p[ragmata
HaPagan Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Αν γίνει σε VB6 τότε απλά θα χρησιμοποιήσεις έναν timer και όταν περάσει ο χρόνος που επιθυμείς θα εκτελείται η εντολή End !
GiorgosH Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Ok paides... Telika to ekana me VBScript... Thanks & kali xronia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.