Προς το περιεχόμενο

Μεταφορα Saved games απο PS2 σε PC ?

Slay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και δεν αναφερομαι στο να μπορεις να σωσεις απευθειας στο PC , αλλα για λογους αρχειοθετησης και μονο, να μπορεις να μεταφερεις ειτε μεσω ethernet ειτε μεσω USB, τα αρχεια της καρτας απο το PS2 στο PC και αντιστροφα.

Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο τετοιο προγραμματακι για το PS2 που να κανει αυτη την δουλεια? προσφατα πηρα ps2 και memory card 32mb με μονο 26 ευρω απο αγγλια αλλα παροτι ειναι τετραπλασια απο την official 8mb της sony που εδω στην πατρα μου την πουλαγαν απο 30 εως 34 ευρω, καποια στιγμη θα χρειαστει να σβησω καποια saves , ξερει λοιπον κανεις αν υπαρχει κατι σαν αυτο που ζηταω?

Δημοσ.

Εγώ αγόρασα το action replay max από http://www.play.com και κάνω την δουλειά που λες.

Απλά αντί για την δεκαεξάρα κάρτα που δίνει η συσκευασία έχω μια 512άρα και τα έχω εκεί... είναι συμβατό με όλα τα usb flash disks...

Δημοσ.

brhka ena programmataki poy legetai execftps kai einai basika FTP server gia PS2 , doyleyei sigoyra me ethernet kai leei oti doyleyei kai me thn firewire toy ps2, tha to dokimaso kai tha postaro.

Δημοσ.

λοιπον ειναι piece of cake τελικα, καις σε ενα cd τα αρχεια απο το προγραμμα που κατεβασες χρησιμοποιωντας ενα προγραμμα που λεγεται CDGenPS2.exe βασικα του κανεις ντροπ τα αρχεια που χρειαζεσαι και σου φτιαχνει ενα image, το οποιο εγω το εκαψα με το nero, πριν το κανεις αυτο ομως κανεις edit to config.dat , πανευκολο και αυτο, εχει 3 νουμερα , το πρωτο ειναι το ΙΡ που θα εχει το ps2, του δινεις προφανως κατι στο ιδιο δικτυο με το PC σου, το επομενο ειναι netmask, και το τριτο το default gateway, δεν καταλαβα γιατι το θελει αυτο παντως το εβαλα, anyway το καις τρεχει τον ftp server και οταν δεις οτι σου λεει οτι ακουει στην port 21, ανοιγεις ενα ftp connection απο το PC και βλεπεις πλεον το ps2 μεσω ftp , μπορεις να κατεβασεις και να αναεβασεις save games στην καρτα σου το εκανα και δουλεψε αψογα, btw μην σε παραξενεψει αν δεις οτι το ftp σου πιανει ταχυτητα μιας DSL 256 , ειναι παναργες για καποιο λογο οι καρτες μνημης στο PS2.

Δημοσ.

Ναι το ξέρω ότι γίνεται και έτσι αλλά αφού είχα το action replay είναι πολύ πιο γρήγορο και είναι μια καλή λύση για κάποιον που δεν έχει pc (υπάρχει κανείς άραγε :P )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...