Angeln20 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 EXW DIAVASEI SE POLLA ARTHRA OTI H MICROSOFT ME TO SP2 GIA TA XP KATA KAPOIO TROPO STAMATAEI TA PEIRATIKA CD.K OTI TA PEIRATIKA WINDOWS POLLES FORES CRASHAROUN OTAN KANEIS DOWNLOAD UPDATES APO THN MICROSOFT AUTO ALHTHEUEI?DIAVASA KAI KATI ARTHRA STO SITE AUTO....AX AN PAW FYLAKH ME TOSA CLOPYRIGHT CD POIOS THA MOU FERNEI TSIGARA?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Οχι δεν αληθέυει κάτι τέτοιο. Γράφε με μικρά (και Ελληνικά..)γράμματα.
Isis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 εγω μια χαρα updates κατεβαζω με το πειρατικο μου
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Και φυσικά καταδικάζουμε χωρίς αναστολές και μετα βδελυγμίας την διάθεση και χρησιμοποίηση παράνομου λογισμικού,που πυροδοτεί ...μπόμπα στα θεμέλια ανάπτυξης της πληροφορικής με αποτέλεσμα τον παρασιτικό πλουτισμό τυχάρπαστων,εις βάρος των πολυεθνικών που κερδίζουν με τον ιδρώτα των άλλων.
andr3as Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Το μόνο που έχουν κάνει στην Microsoft είναι να βάλουν στην "μαύρη λίστα" κάποια serial numbers (όπως και στο Service Pack1) με αποτέλεσμα να μην σου επιτρέπει την εγκατάσταση updates (Tο οποίο παρακάμπτεται με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ευκολεία). Ούτε κρασαρίσματα, ούτε απενεργοποιήσεις, ούτε άλλα παραμύθια που ακούγονται. :wink:
SpY Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δεν ισχύει κατι τέτοιο Angeln απλά έκαναν αυτό που είπε ο andr3as! Δεν έχω δεί σε κανέναν να έχει γίνει αυτό!
wert Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Εγώ τα έχω και νόμιμα και μή. Διαφορά καμία. Δηλαδή τον εναλακτικό υπολογιστή μας θα τον πετάξουμε; Όχι φυσικά. Μάλιστα σκέφτωμαι στο επόμενο φορμάτ να κάνω και το νόμιμα πειρατικά γιατί βαριέμαι να τα ενεργοποιήσω. Κακό βιολί αυτό με τις ενεργοποιήσεις. Εμαθε και η adobe με το photoshop και έχουμε τέτοια νούμερα. Ένα δίσκο πήγα να βάλω παραπάνω και άλλαξε λέει το hardware και ήθελαν πάλι ενεργοποίηση. Αλλη δουλειά δεν είχαμε τώρα παρά να κάνουμε τέτοια. Αφού σκέφτωμαι τώρα σοβαρά όποιο πρόγραμμα μου ξαναζητήσει activation να μην το ξαναβάλω στον υπολογιστή μου και να ζητήσω και τα λεφτά μου πίσω + ψυχική οδύνη + ταλαιπωρία . ακτιβέισιον- ακτιβιστής. Εγώ νόμιζα ότι αυτό είχε σχέση με την green peace και ότι πρόκειται για οικολογικά προΐόντα. Οταν έκανα όμως μετάφραση στη λέξη βγήκε τελείος αντιοικολογικό το πράγμα. Τέρμα η πλάκα Σε λίγες ώρες έχουμε το νέο έτος 2005 Καλή σας χρονιά. :wink:
saked Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Αυτό που λέει ο angeln20 ισχύει και είναι δοκιμασμένα όμως μόνο για original έκδοση και όχι corporate! Αν δεν έχεις τα Windows XP Corporate, και έχεις τα original με πειρατικό (blacklisted) cdkey τότε όταν βάλεις SP2 δεν θα κάνεις εκκίνηση ποτέ γιατί κατά το windows logon θα έλθει η αναγνώριση και θα επέλθει το μοιραίο ... Αν τώρα κάποιος κάνει slipstream το SP2 και έχει φροντίσει να πατσάρει το winlogon.exe με διαδικασία που υπάρχει στο Internet (antiwpa.zip στο google) τότε θα έχει ένα σύστημα Original Windows XP Corporate SP2 στο οποίο θα πρέπει να αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι τις ενημερώσεις (αυτόματες και μη). Και τώρα η εύλογη απορία, γιατί όλη αυτή η ταλαιπωρία; Γιατί τα Corporate δεν τρέχουν από command line το χρήσιμο tool gpedit.msc και γιατί στη βοήθεια δεν βλέπεις Home Edition (αντί για Professional). Δύο λεπτομέρειες αλλά it's up to you. SP2 (σπασμένα) με κρακ που έχει και επίσημο σάιτ
Duke Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 mou fainetai oti exoume ksefigei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.